iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 3 septembrie 2010

ENERGIILE LUNII SEPTEMBRIE



Acest an a fost neindurator in ceea ce priveste curatarea energiilor, impacarea cu prezentul si trecutul nostru karmic (care, de altfel, se intrepatrund), eliberarea lucrurilor care nu ne mai sunt de folos si, in principal, curatenia de care era atata nevoie in caminul nostru energetic. Ne-am luat un angajament colectiv sa ne inaltam, dorinta si vointa exista, insa procesul a fost mult mai greu decat ne-am imaginat. Patrunderea in cele mai intunecate unghere ale psihicului si ale bagajelor noastre emotionale au scos la iveala straturi dupa straturi de durere, iar curatirea acestora ne-a consumat toate resursele.



Nu e de mirare ca emisiuni de televiziune cum ar fi „Depozitarea: Ingropati de vii” au atat de mult succes. Am fost ingropati timp de vieti intregi, sub bagajul pe care l-am adunat si nu am fost constienti de asta, pana cand nu am inceput sa stralucim cu lumina din noi. Lumina face un lucru: ea ilumineaza intunericul – tot intunericul. Lumina nu are prejudecati, ea va straluci la fel si deasupra valatucilor de praf de sub pat si in fereastra, atunci cand ne anunta ca a inceput o noua zi. Acum ca stim unde e praful sub pat, putem face curat. Mercur este inca retrograd in prima jumatate a acestei luni, asa ca avem foarte mult sprijin in ceea ce intreprindem. Este momentul sa ne ocupam de asta si sa o facem, pentru ca altminteri lucrurile se vor face pentru noi.


Septembrie este o alta luna in care sa ne ocupam de eliberare, dar trebuie sa incepem si lucrarea de innoire. Acum, ca am aflat ce ne retine, trebuie sa inlocuim aceste obstacole cu altceva. Ca si in luna august, trebuie sa ne fie clar ceea ce vrem si sa incepem sa materializam aceste lucruri. Atunci cand ma gandeam ce sa scriu in acest articol, cuvintele „materializeaza, materializeaza, materializeaza” imi reveneau permanent in minte. Asadar, luna septembrie este o luna a materializarii, aflate in legatura cu curatarea. Si eu cred ca materializarea va decurge mai usor, atat timp cat ne indreptam in directia spre care suntem indrumati. .


La sfarsitul saptamanii, am avut o conversatie foarte placuta, cu o prietena care era in focul luptei. Ea lucra la materializare, dar lucrurile nu pareau sa se miste si viata ei era un lung sir de eforturi care nu duceau nicaieri. Exista un anumit aspect al muncii ei, pe care il tot evita si in directia caruia nu dorea sub nicio forma sa se indrepte. Dar aceea era de fapt directia in care trebuia sa se indrepte – si ea stia asta. Aceasta este calea noastra, odata cu inceperea lunii septembrie. Ce anume suntem indrumati si evitam sa facem – si cum putem face sa ajungem acolo unde ne este indicat sa ajungem, scapand de frica ce ne retine? Universul este neinduplecat si ne va impinge in directia pe care am ales-o, pana cand vom intelege, vom renunta sa ne impotrivim si ne vom preda. Fiti curajosi si indrazneti si treceti la fapte. Curatati praful de sub pat cu pofta si materializati cele mai extraordinare si mai minunate miracole, atunci cand inlocuiti frica cu incredere si lipsurile, cu materializarea fara efort. Sa aveti o luna minunata!

.

Mesajul lui Uriel – Primiti darul iubirii



Tot ceea ce vi se intampla intr-o viata rreprezinta un dar, fiecare persona de pe calea voastra este cineva care va face un dar, iar iubirea se afla in a oferi, in a primi si in persoana celui care daruieste. Atunci cand il primiti, acest lucru va ajuta sa inchideti ciclurile, sa echilibrati energiile, sa eliberati contractele facute, sa va iubiti si sa va pretuiti, pregatindu-va astfel pentru alte cicluri ale fiintei. Nu puteti darui intr-un mod eficient, daca nu sunteti dornic sa primiti, deoarece darurile nu au nicio valoare, daca nu pot fi primite. Atunci cand primiti, exista teama de obligatii, sentimentul ca darul nu este meritat, ca ramanem datori celorlalti si ca astfel reaprindem karma, dar, in realitate, aceste lucruri se intampla atunci cand nu acceptati sa primiti.



Darul iubirii va parvine pe multe cai si nu pe toate le puteti percepe ca reprezentand iubire. Deseori, acest dar este deghizat in forma karmei, a provocarilor si a pierderii. Alteori apare sub forma unor lectii de asumare a puterii si a angajamentelor, ceea ce va poate aduce durere si tristete. Credeti ca darul de iubire trebuie sa fie minunat, bland, cald si plin de consideratie, dar de fapt el reprezinta masura intreaga a hotararii, curatirii, progresului si potentialului de inaltare, pe care l-ati cerut.


Darul sta in eliberarea de energiile cele mai dense ale celei de-a treia dimensiuni. Cand judecati darul, pentru ca va aduce durere in loc de bucurie, si pe cel care vi-l da ca fiind un dusman, pentru ca nu va face sa va simtiti bine, ati pierdut ocazia sa vindecati. Fiecare dar pe care il acceptati devine o lumina stralucitoare in viata voastra si astfel va ajuta sa va atingeti scopul general de eliberare a lucrurilor care va limiteaza calatoria sufletului catre vindecare. Si, de fiecare data cand acceptati un dar, acest gest contine in el incheierea de care aveti nevoie, pentru a elibera frica si alte energii, pe care le considerati blocaje in calea vindecarii. Ele nu sunt blocaje, ci doar energii pe care ati fost de acord sa le transmutati în aspecte mai inalte si sa le eliberati din reteaua Pamantului.


Fiecare profesor este o persoana care va iubeste – nu in mod romantic, ci din pozitia celui care fost de acord sa fie o oglinda a unui aspect al energiei voastre. Cei care traiesc in intuneric, va ajuta sa va gasiti Lumina. Cei ale caror actiuni inseamna abuzuri, lipsa de incredere si de putere, va dau darul pacii, al libertatii. Al fortei si al bucuriei. Gasiti darul iubirii in fiecare lucru - și in acest fel il puteti binecuvanta, aprecia si elibera pe cel care va daruieste si puteti sti ca fiecare dar si fiecare persoana care il face inseamna IUBIRE. Astfel, veti primi darul cu recunostinta si veti darui, la randul vostru, darul vindecarii.

Sursa: editura_foryou- unsubscribe@ yahoogroups. com

Niciun comentariu: