iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 6 aprilie 2011

MESAJ DE LA INGERI


Totul se rezolva! Schimbarea a inceput. Ai incredere deplina in ceea ce Dumnezeu a hotarat. Nu te mai ingrijora chiar daca este un lucru dificil pentru ca Dumnezeu deja a trasat drumul vostru. Nu va vom lasa si nici nu va vom parasi vreodata! Mergem impreuna pe acest drum si va ocrotim! Nu plange pentru ca totul cu credinta se rezolva! Da, rugaciunile tale sunt ascultate! NOI suntem acolo cu voi. Lasati-ne sa va ghidam!

Neincrederea in ceea ce va fi nu ajuta. Mergi pe mana lui Dumnezeu! El este Tatal! Nu-si va osandi copiii niciodata ACUM vom incepe vindecarea! Chiar daca se vor arata ispite la orizont imbracate in chipuri diferite, nu te lasa! Continua sa lupti prin rugaciune! Perseverenta este cheia! Vei vedea ca cu cat inaintezi spre vindecare, cu atat ispita va fi mai mare. Da, tocmai atunci mintea iti spune sa renunti! Tu sa incepi si mai tare sa lupti si sa aduci bucuria in Suflet! In momente grele, atunci trebuie sa inveti sa fii optimista si plina de curaj. Cu cat vei intelege mai bine ca Raul poate fi invins prin schimbare de atitudine, cu atat vei schimba cursul lucrurilor. Energiile mai putin luminoase atrag obstacole. Lumineaza-le si ele devin stralucire si pot implini misiunea data de Dumnezeu.

Nu te indoi de Forta din tine si de stralucirea ei! Lumina invinge intotdeauna! Omul nu crede pentru ca nu vede urmatorii pasi. Dar NOI ii vedem. Suntem acolo si de azi vei vedea cum totul devine o victorie! Nu te indoi! Iti vom demonstra! Fii doar atenta la mesajele vietii si nu te opri din cauza mintii rationale! Te iubim! Lumina divina coboara asupra vietii tale, a tuturor din jurul tau . Minunile exista! Vei vedea! Crede in Forta de langa tine din care si tu esti o parte si din care voi toti sunteti parte! Divinul se manifesta prin voi.

Nu trebuie sa va faceti griji pentru ca NOI va rezolvam problemele. Doar trebuie sa ne lasati! Indoiala ne ia Forta de a va ajuta. Ea Formeaza un val care ne ingreuneaza munca!

INGERII
....................................................................................
Forta este in tine si oricat nu vei crede in ceea ce NOI astazi iti spunem, vei vedea transformarile ce se vor petrece in viata ta. NOI suntem cu tine! Nu te vom parasi niciodata. Oricat de grea este transformarea NOI iti spunem ca la sfarsitul acestui drum este solutia. Nu trebuie decat sa te increzi in NOI si sa ne lasi sa iti ghidam pasii.

Nu te speria! Cu aceste cuvinte deja transformarea ta a inceput! Tu mergi pe un drum care iti va deschide multe lucruri ce au stat ascunse in spatele fricii de a merge dupa cum inima ta ti-a spus.

ACUM este timpul sa mergi dupa cum iti spune Sufletul! NOI iti calauzim planurile si te ajutam sa iei deciziile cele mai bune. Frica nu este decat o piedica a ego-ului ca sa nu poti merge mai departe dupa cum ti-e scris. Nu te infricosa de trairi! Nu ele te stapanesc, ci tu esti cea care ai puterea sa te transformi.

ACUM este momentul sa le transformi in bucurie. Adu energia iubirii la fiecare pas si tot ce nu este luminos dispare. Nu exista nici-o indoiala ca viitorul tau nu ar fi luminos si extraordinar de bogat in toate sensurile. Fii fericita pentru tot ce ti s-a intamplat! Aceste lucruri nu au facut decat sa te intareasca si sa iti ofere motivatia de a urca pe scara evolutiei spirituale. NOI suntem cu tine! Nimic nu te poate impiedica in drumul tau! Nimic din trecut nu-ti sta in cale pentru ca Lumina divina te-a imbracat inca de la nastere si asa va fi mereu. Esti protejata de tot raul din afara.

Ceea ce tu trebuie sa faci este sa lupti cu ego-ul ce incearca sa te intarzie. El lupta cu atata inversunare pentru ca trezirea ta este foarte aproape. Pentru el a trai fiecare clipa cu bucurie si iubire este ceva ce l-ar topi. Viata ta este pe cale sa se schimbe. Lumina ce-ti intra in viata va avea rolul si de a transforma locurile din jurul tau. Nu stii cum acum, dar NOI stim. Iti spunem ca numai lucruri extraordinare te asteapta. Ai rabdare cu tine si descopera-ti FORŢA ce incepe incet, incet in tine sa lucreze!

In curand FORŢA aceasta te va face sa rupi legaturile cu ego-ul tau si iti va arata ca Spiritul Invingatorului este in tine. Acest Spirit va ajuta si pe altii. Vei vedea cum drumul tau va fi numai bucurie. Fii fericita! Te iubim!

Ingerii

sursa:www.angeltherapy.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

asa este...nimic nu ne poate inpiedica...o seara binecuvantata...d-zeu sa ne lumineze pasii si gandurile...cu drag Maria