iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 21 martie 2012

INCA UN PAS SI VA VETI AFLA AICI


"In fata voastra se afla ceva maret. Nu se afla ceva minuscul. Minuscul se afla in spatele vostru. De aceea nu trebuie sa va tot intoarceti in trecut. Veti pierde prezentul. Chiar nu vreti sa pierdeti prezentul. Prezentul va este prezentat voua. Vi-l prezint chiar acum. Va prezint un pachet nedeschis de minuni si trebuie deschis imediat, altfel clipa trece.
Trageti de panglicuta timpului ce pare sa-l lege. In realitate, este o tragere ferma a panglicii. O trageti si aluneca din nod si se desface chiar in fata ochilor vostri. Si, cu un suspin adanc de bucurie, dati la o parte ambalajul pe care il tine lejer panglica, caci viata va este data in rasuflari si uimire.
Si totusi, uneori nu va bucurati de darul vietii si nu intampinati fericiti acest dar de la Dumnezeu, destinat voua, cel mai mare dar care v-a fost oferit de la Cel Mai Mare dintre Toti.
Va gandeati la un lucru, iar Eu la altul, astfel ca in ochii vostri se vedea dezamagirea, crezand ca vi s-a refuzat ceva. Nimic nu va este refuzat. Voi sunteti cei care va refuzati.
Orice se afla in fata voastra este un dar. Iar voi trebuie sa-i descoperiti comoara. Va rog sa stiti ca acolo se afla o comoara. Poate ca puiutul din ou crede ca e o greseala cand iese din gaoacea lui, de parca s-ar fi pierdut ceva, insa nu a fost decat o limita care a fost indepartata.
Nu deplangeti indepartarea limitelor. Nu v-ati saturat de ele? Lasati-le sa cada. De fiecare data cand faceti asta va inaltati mai mult. Si exista un loc mai inalt in care sa ajungeti. Va veti ridica la el? Va veti ridica la inaltimea Mea? Va veti ridica la nivelul ochilor Mei ca sa vedeti lumina ce cade asupra voastra? Aceasta este adevarata intrebatre.
Adevarata intrebare nu este ce anume ati pierdut. Adevarata intrebare este ce ati castigat. Iar raspunsul adevarat este ca v-ati apropiat de Adevar. V-ati apropiat de Mine. Mai aproape de Mine in constienta voastra.
Apropiati-va si mai mult.
Acordati-Mi increderea pe care v-o acord Eu. Eu am o mare incredere in voi. Va dau darurile Mele marete si am incredere ca le veti deschide, ca Imi veti accepta iubirea. Dupa ce Mi-ati acceptat iubirea, aceasta nu poate decat sa radieze din voi, iar acesta este cu adevarat un dar.
Deblocati ceea ce-Mi blocheaza iubirea. Voi sunteti inconjurati de iubirea Mea. Deschideti-va inimile in fata Dumnezeului Inimilor. Lasati ca iubirea Mea sa va intre in inima si sa devina pe deplin ceea ce este.
Ganditi-va pentru o clipa la ce ati inmagazinat in inima voastra. Nu, nu va uitati. Nu va ganditi la ce s-a pierdut acolo. Lasati ca iubirea Mea sa va patrunda in inima, iar tot ce nu este dragostea Mea va disparea. Acea adunatura de lucruri vechi va disparea, astfel ca iubirea Mea sa poata patrunda si sa poata ramane.
Unicul lucru de colectat in inima voastra este iubirea Mea. De aceea a fost creata inima. Asta este ceea ce se potriveste acolo - iubirea Mea. Cand dragostea mea este onorata in inima voastra, inima va este plina. Apoi, orice miscare facuta de inima devine o binecuvantare. Tot ce va sti inima sa faca va fi sa binecuvanteze. Pentru aceasta a fost creata inima voastra.
Inima voastra a fost conceputa sa fie cea care Imi ofera iubirea in lume si, prin urmare, cea care acorda binecuvantarile Mele. Dar nu este ceva gandit dinainte, deoarece ceea ce este natural si apartine inimii Mele, curge fara premeditare. Este dificil sa-Mi opriti fluxul iubirii, dar asta este ceea ce ati facut.
Astazi, ridicati-va la inaltimea Mea. Acceptati faptul ca Ma meritati. Aveti grija de consideratia pe care v-o port. Acceptati-mi binecuvantarile, astfel ca si voi, la randul vostru, sa binecuvantati o lume trudita. Voi trebuie sa conduceti lumea, nu sa o urmati. Lumea se tot roteste, iar voi trebuie sa o ridicati la un nivel mai inalt, unde se va rupe de calea sa stabilita si se va ridica pana la Mine. Nu cautai conducere in lume. Cautati-Ma pe Mine, Cel care va cauta pe voi. Cautati, vedeti-Mi iubirea si veti sti ce sa faceti.
Tot ce aveti de facut este sa-mi vedeti iubirea. Cand Imi vedeti iubirea, s-a terminat. Cand Imi vedeti iubirea, puteti doar sa o urmati si veti lasa in urma toata ignoranta care v-a posedat atat de puternic. Prin urmare, nu aveti de ales decat sa Ma urmati. Aceasta este alegerea facuta de inima voastra. Ascultati-Mi iubirea din inima voastra si veniti cu Mine.
Veniti cu Mine acum. Totul este pregatit pentru voi. Un mic pas si veti fi Aici si veti aduce pe multi cu voi. Micul vostru pas nu este nou. Este un pivot. Ati mai fost Aici si este ceea ce vreti - acest mic pas inainte si Cerul pe care acesta il deschide."

(Gloria Wendroff SCRISORI DIN CER)


Pentru toti cei care stiu ca sunt asemeni mie, cu multa dragoste!

2 comentarii:

ion spunea...

22 MAI 2012, ADICA IN VIITOR?... NUI NIMIC, SI MIE MI SE INTAMPLA SA NU STIU IN CE DATA SUNTEM , CE ZI ..., TRAIM IN INTERFERENTA A DOUA DIMENSIUNI . CU DRAG EU SUNT...

Fanitza spunea...

Imi cer scuze! Din cauza vitezei ! Multumesc pentru atentionare!