iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 29 septembrie 2010

INIMA VOASTRA ESTE UN MARE DAR DE ARATAT LUMII CE FLAMANZESTE DUPA EL



"Dumnezeu, mai presus de toate. Numai Dumnezeu exista. Nu mai e nimic de adaugat. Gandul despre Unimea Noastra sublima inlatura orice alt gand. La ce altceva merita sa gandim? Ce alt gand se poate compara cu acesta? Ce alta lumanare poate fi vazuta in mijlocul luminii Noastre?
Voi sunteti iubitii Mei - si sunteti mult iubiti. Eu stiu cum sa iubesc . Iubirea este Constiinta Mea. Desi recunosc sentimentul apasator ca exista o problema care va domina, bineinteles ca nu rezonez cu conceptul de problema. Viziunea Mea este mai mareata. Am iubirea la care sa ma gandesc. Am iubire de creat, dintr-o parte in alta a Universului. Eu vad din cel mai inalt varf de munte. Perspectiva Mea este larga. Eu sunt Dumnezeu care Ma aflu deasupra tuturor, oricum si de oriunde ati privi.
Haideti sa spunem ca includ pe fiecare in Voia Mea si acest lucru este, bineinteles, real. Eu sunt etern si, totusi, va ofer totul voua. Va imbratisez atat de puternic la inima Mea incat nu exista nici o separare intre Noi, cu exceptia ca voi va separati pentru nu stiu ce iluzie fara temei. Si totusi, sunteti inca un satelit al Unicului Dumnezeu care a creat si mentine Universul. Eu sunt axul sau. Iar voi sunteti preaiubiti in imbratisarea Mea.
Noi doi suntem minunati. Daca ati putea vedea minunata Unime a Noastra, doar pentru o clipa, nici un pantof nu ar fi prea mare sau prea rapid pentru piciorul vostru. Nici o haina nu v-ar mai acoperi aripile. Ati cunoaste doar ce este zborul. Ati sti ca zborul este un alt nume pentru iubire.
Ati cunoaste iubirea ce va apartine. Ati sti ca iubirea Mea este si a voastra. Cuprinsi in bratele Mele, nu ati lasa sa fiti cuprinsi decat de iubirea Mea. Eu sunt numai iubire. Si voi sunteti numai iubire.
In ceea ce priveste iubirea de pe Pamant, voi ati fost un balbait. Ati privit iubirea ca pe un mestesug. Ati banuit iubirea, ati incruntat din ochi si ati vazut-o ca pe un rezultat sau ca pe un obiect care este transferat, o tranzactie incheiata, un fel de intelegere de afaceri, un schimb de iubire, cand adevarul despre iubire este ca ea inoata in ea insasi. Ati crezut ca iubirea este ceva dificil.
Eu sunt un Dumnezeu al Iubirii, iar voi sunteti un Copil al Iubirii si nu sunteti toate acele lucruri care ati crezut ca sunteti. Lumea v-a dat o valoare, iar voi ati crezut in ea. Ati crezut in ea mai mult decat ati crezut in orice v-am zis Eu. Dar asta nu a facut decat sa va schimbe perceptia, iar acum trebuie sa v-o schimbati din nou.
Acest punct de vedere este cu mult mai maret decat orice a indicat lumea vreodata. Puterea gandirii voastre este la fel de mare ca puterea ce o are gandirea lumii. Este chiar mai mare.
Aliniati-va gandurile cu Mine. Auziti ceea ce va strig. Auziti-Ma cum va rostesc numele, astfel incat toata lumea sa auda. Chiar daca lumea nu ma poate auzi, voi puteti. Ma puteti auzi foarte bine. Va vorbesc in inima. Eu vorbesc cu si fara cuvinte - si totusi, nici un cuvant nu poate exprima ce am eu de exprimat.
Ce cuvinte ar putea exprima totalitatea iubirii? Nici un cuvant nu-mi poate cuprinde iubirea pe care v-o dau.
Dar voi puteti auzi. Iar inima voastra se poate umple de iubire pana acum sechestrata. Astazi, iubirea din inima voastra este eliberata. Iubiti-va pe voi insiva, iar apoi va veti iubi aproapele cu toata inima, caci inima voastra este un mare dar pe care vi l-am dat - o iubire prin care sa recrutati toata iubirea din Cer, astfel incat sa o puteti revela lumii ce flamanzeste dupa ea."

Gloria Wendroff SCRISORI DIN CER Ed For You

2 comentarii:

Anonim spunea...

Superb,ma intreb cine este autorul textului, am vazut ca ai folosit ghilimelele.

Fanitza spunea...

Imi cer scuze, am uitat sa scriu, dar am remediat.