iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 31 octombrie 2010

ADEVARUL VA FI CUNOSCUT - SI VA FI CUNOSCUT PRIN ILUZIA VOASTRA


"Spuneti-va voua insiva ca va eliberati de trecut. Ca va eliberati de atasamentele din trecut. Pe masura ce lasati trecutul in urma, accelerati in continuare.
Spuneti-va ca va revendicati accesul la puterea voastra. Spuneti-va ca v-ati curatat de trecut. Ati plonjat adanc in ocean, iar acum iesiti la suprafata, stralucind de curatenie. Tasnind din adancuri va ridicati la Soare. Aveti energia Soarelui. Spuneti-va ca aveti energia Soarelui. Spuneti-va ca reflectati acum lumina Soarelui asupra multelor Luni din jurul vostru.
Spuneti ca aveti acum o noua libertate. V-ati eliberat de tot ce va tinea captivi candva. Acum nimic nu va poate tine departe de destinul vostru, caci v-ati eliberat de trecut. Trecutul nu a fost destinul vostru. El a fost robia voastra. Spuneti ca va intalniti cu destinul acum. V-ati intrunit la locul de intalnire numit Pamant. Veti fi la locul potrivit si multi vi se vor alatura si veti fi uniti in uniunea iubirii.
Spuneti-va ca sunteti iubirea intrupata. Voi sneti intruparea ei. Asta sunteti cu siguranta. Spuneti asta cu voce clara. Rostiti-o de trei ori. Spuneti-va ca, in fiecare zi, veti privi cu alti ochi. Spuneti-v ca veti respira cu o noua rasuflare, c plamani noi si cu o noua pozitie. Nu mai puteti pasi la fel cum ati facut-o. Nu mai puteti vorbi la fel. Acum va veti spune. Spuneti-va ca voi sunteti Fiinta Mea pretuita. Spuneti cu voce tare ca voi sunteti lumina ochilor Mei si ca sunteti sfintenia pe care a asteptat-o Pamantul. Va vorbesc voua, tuturor celor care citesc aceste cuvinte. Spuneti-va ca patrundeti in Adevar. Odata intrati, nu-l veti mai putea parasi. Nu-l mai puteti abandona. Unde ati ptea lasa Adevarul, odata ce l-ati gasit? Unde trebie sa stea Adevarul, daca nu in interior? Fara a mai ptea sustine neadevarul - nici in fata voastra, nici in fata celorlalti - nu puteti decat sa sustineti Adevarul in toate formele sale de ibire, de frumusete si de Fiinta sublima. Nu va mai puteti injosi pe voi insiva sau pe altcineva care traieste alaturi de voi pe planeta pe care va gasiti, caci voi, care sunteti o intrupare a Adevarului, sunteti si cei care il proclama. Spuneti ca veniti in incaperea inimii Mele. V-am asteptat sa spuneti ca veniti. Ati fost dintotdeauna aici. Va lipsea doar declaratia. Aceasta este declaratia voastra de independnta fata de poverile lumii. Nu veti mai cara lcruri grele, caci acestea apartin trecutului. Acm carati iubire - iubirea este foarte usoara. In noua stare in care va aflati, va veti debarasa de vechiul vocabular. Cuvinte precum povara nu vor mai exista pentru voi, intrucat sunteti un Orator intr Lumina si un Daruitor de Lumina. Va invat sa va cfundati mana in fantana voastra si sa stropiti lumea cu lumina. Voi, a caror electricitate este activata, nu o puteti tine pentru voi. In acest fel luminati lumea. Nu va puteti opune. Aceasta este urgenta sineli vostru Adevarat. Aceasta va este identitatea. Doar ca acum ati depasit conceptul de identitate. Va aflati intr-un taram nou, unde cuvinte ca tu si Eu sunt imateriale. Ele nu reprezinta Adevarul. Ele reprezinta iluzia. Iar voi sunteti un furnizor al Adevarului. Adevarul va fi cunoscut - si va fi cunoscut prin iluzia care sunteti voi."

Gloria Wendroff SCRISORI DIN CER

Niciun comentariu: