iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 8 octombrie 2010

EXPERIENTA ASCENSIUNII


Sferele de Lumina considera ca este potrivit sa re-vizitam acest topic, desi exista si alte referinte la subiectul de fata. Asa cum am descris in mesajele anterioare, atunci cand corpul fizic sufera mutatia si Secventa Ascensiunii se activeaza, simturile fizice trec prin transformari care au ca rezultat faptul ca vom putea vedea ce se intampla in alte dimensiuni. In acelasi timp, deoarece vibratia noastra accelereaza catre cea a taramurilor eterice (5D), vom incepe sa traim experienta lor in mod mai direct.

Am vazut multi dintre noi opere de arta vizionara. Pictorii vizionari folosesc vopsele pe baza de acryl ce dau senzatia de vibrant si luminiscent si asta este exact ceea ce vom vedea pe masura ce intram in dimensiunea eterica. Vom incepe sa observam ca totul pare sa aiba o aura in jur. Cand ne vom uita mai indeaproape, vom observa un efect de stralucire, un fel de vibratii subtile. Este ca si cum totul in jurul nostru respira Lumina.

Multi dintre noi vedem deja flash-uri luminoase, ceea ce inseamna mai mult decat pusee sanguine in retina...S-ar putea sa vedem ceea ce numim "orb" (cautati pe net "orbs"), acestea reprezintand de fapt mici gauri de vierme ce conecteaza lumea fizica de lumile astrale si eterice. Aparatele foto performante sunt capabile sa le surprinda.

Pe masura ce continuam sa ne inaltam, s-ar putea sa observam miscari in zona periferica a vederii. Lucrurile la care ne vom uita insistent vor tinde sa difuzeze in tipare energetice. S-ar putea sa vedem figuri geometrice sacre rotindu-se in jurul muntilor si copacilor. Aura oamenilor ne va deveni din ce in ce mai evidenta pana cand vom vedea un contur energetic cu ochii fizici.

Simturile se vor modifica dramatic. Deja multi dintre noi au senzatii de electricitate prin corp, de obicei sub forma de intepaturi si socuri. Vom simti ca suntem scaldati intr-o mare de energie vibranta, ceea ce este adevarat. Vom avea sentimentul ca mai degraba plutim prin viata decat "umblam" prin ea.

Emotiile vor parea ca au culori si texturi. Vom observa efectul emotiilor in aura si in aura celorlalti. Vom simti instantaneu emotiile puternice ale celorlalti in momentul in care intra in camera, vom vedea camera scaldata in lumina emotiilor lor.

Perceptia timpului se va schimba. Orele vor parea minute sau vice versa. Vom observa ca vom avea intotdeauna timp pentru lucrurile cu adevarat importante, dar, niciodata suficient timp pentru lucrurile pe care ar fi momentul sa le lasam in urma. Este posibil sa simtim simultan ca si cum viata trece prin noi si avem un timp infinit sa o modelam. In momentele in care vom cadea temporar din vibratiile inalte, vom simti invers: nu exista suficient timp pentru a face tot ce trebuie facut.

Oamenii vor intra si vor iesi din viata noastra. Cei ce vor ramane aproape de noi vor fi cei ce inteleg procesul prin care trecem. Altii vor inceta sa se raporteze (interactioneze) cu noi. Vor crede ca suntem "plecati cu sorcova".. Va fi posibil sa avem relatii profunde, cu mult inteles, ce dureaza cateva secunde sau minute. Ne vom simti conectati cu toti locuitorii Pamantului. Este chiar posibil sa simtim ca si cum toti sunt prieteni sau parteneri apropiati. Va exista un sentiment ca "suntem cu totii in aceeasi barca".

Locuri familiare pot incepe sa ne para straine. Vom observa lucruri pe care inainte nu le observam. Pe masura ce constiinta noastra se inalta, vom avea o mai mare apreciere fata de "lucrurile marunte", cum ar fi o pajiste sau o panza de paianjen. Vom simti Unitatea cu tot ceea ce ne inconjoara. Vom fi capabili sa comunicam cu o piatra sau o planta, fara limbaj vorbit, printr-o intelegere instantanee.

Calitatile noastre telepatice vor creste. Este posibil sa ne trezim comunicand telepatic cu multe suflete, desi aspectele lumesti ale acestora nu vor realiza ce se intampla. S-ar putea sa ne gasim in situatia ca nu mai folosim cuvinte ci vorbim telepatic. Va exista o recunoastere si o intelegere instantanee cu toti cei din jurul nostru care sunt suficient de constienti si perceptivi.

Abilitatile intuitive si psihice vor continua sa creasca. Vom sti unde este nevoie de noi si unde nu. Vom invata sa recunoastem atunci cand inspiratia vine de la cele mai inalte niveluri ale fiintei si cand nu. Desi ne vom simti in general in siguranta si acasa oriunde vom fi, ne va fi foarte clara viziunea locului care este potrivit pentru noi. Pur si simplu vom simti ca nu este benefic sa fim acolo unde nu suntem necesari sau unde nu este sigur.

Vom incepe sa auzim sunete pe care inainte nu le auzeam, incluzand o varietate de sunete inalte de intensitate mare si sunete joase de intensitate mica. in cele din urma vom auzi ceea ce unii mistici numesc "muzica sferelor", ceea ce este de fapt un sunet asemanator cu "OM".

Am putea auzi voci din alte taramuri, ca un fel de conversatii pe ton jos. Voci angelice ar putea sa ne vorbeasca, fie in limbaj normal, fie intr-o alta forma audibila. Vom avea un sentiment ca totul este in Ordine Divina. Nu vom mai manifesta nerabdare, ingrijorare si anxietate. Vom sti ca totul se petrece la momentul potrivit si vom avea incredere ca suntem directionati catre locul potrivit la timpul potrivit.

Aprecierea noastra pentru momentul Prezent va deveni profunda. In vreme ce vom avea anumite certitudini de viitor, in acelasi timp, fiecare moment va parea ca Nou, ca si cum l-am percepe pentru prima oara (ceea ce este adevarat). Vom lasa pur si simplu viitorul sa se desfasoare fara a ne ingrijora de ceva.

Pentru un timp vom mai avea emotii negative de teama, furie sau tristete, precum si emotii pozitive precum fericirea (termenii negativ si pozitiv sunt folositi aici pentru a indica rezonanta cu impulsul Sursei Divine si nu in sens de judecata). Cu toate acestea, ne vom simti din ce in ce mai putin controlati de aceste emotii. Va fi ca si cum suntem aceasta Mare Fiinte de Lumina (ceea ce si suntem) si avem aceste mici si omenesti emotii de teama. Teama va fi recunoscuta, traita ca experienta si procesata in mod direct, dar va fi o mica parte din viata noastra. La fel cu privire la furie si tristete. Ele vor fi simtite, traite ca experienta si intelese ca exact ceea ce sunt, nimic mai mult - nimic mai putin.

Vom avea un imens sentiment de siguranta. Nu ne va ingrijora negativitatea din lume. Chiar daca suntem martori ale violentei si haosului, va fi ca si cum ne-am uita la un film interesant, fara a avea emotii cu privire la rezultat (aceasta ne-insemnand ca vom fi lipsiti de iubire si compasiune fata de cei implicati in drama).

Pe masura ce schimbarile planetare se intetesc, le vom percepe din "ochiul furtunii", adica din Centrul Fiintei. va fi ca si cum am vedea o piesa de teatru in care suspansul se apropie. Am putea fi amuzati de unele dintre caractere, sa simtim o oarecare respingere fata de altele, dar, nu ne vom lasa furati de drama si vom vedea Adevarul de dincolo de ea. Vom avea compasiune pentru cei ce s-au identificat cu drama, uitand ca este vorba de o piesa. Vom realiza ca avem si noi un rol in drama dar nu vom mai uita ca suntem doar actori.

Pe masura ce Pamantul continua sa se inalte, vom simti planeta ca pe o fiinta vie, o constiinta imensa. Vom simti atat suferinta cat si bucuria ei. Cel mai probabil vom calatori mult sau altii vor calatori ca sa ne vada. Foarte putini dintre noi (dintre cei care vor trece prin procesul Ascensiunii) vor sta intr-un loc fara sa se intample mare lucru. Vom invata sa lasam atasamentul fata de lucrurile materiale. Daca vom avea nevoie de un vehicul, acesta va veni catre noi din partea cuiva trimis sa faca acest lucru. Orice vom avea nevoie va veni spre noi intr-o maniera echitabila. Va fi un schimb egal de energie, chiar daca nu va parea intotdeauna asa. Ne vom simti total ajutati de catre Univers pentru a ne indeplini misiunile (cele alese la nivel de suflet). Mai mult decat orice, vom simti compasiune pentru toti oamenii, fie ca vom putea sa ii influentam direct fie ca nu. Unii vor fi atinsi adanc de serviciul nostru pe cand altii cu greu vor observa. Oricum, nu ne va preocupa cine si ce va beneficia din ajutorul pe care il dam.

Vom continua sa exprimam pur si simplu ajutor si suport celor ce au nevoie. Vom face ceea ce vine in mod natural catre noi, servind in cel mai inalt si mai benefic mod posibil, fara a ne preocupa cum se simte asta. Este posibil sa devenim constienti de cineva care a beneficiat de actiunile noastre, ceea ce ne va umple de gratitudine, dar, asta nu va conta (ajutorul nostru va fi dezinteresat). Asa ceva conteaza numai pentru ego. Noi stim ca suntem fiinte iubitoare si bune, ca aceasta este starea noastra, si asta este suficient. Iubirea va curge liber din interiorul nostru catre orice loc unde este necesara.

Vom deveni constienti de ciclurile cosmice si, intr-un anumit mod, vom deveni mai sensibili la influente astrologice, maree, luna si stele, etc.. Vom sti cand soarele este din nou activ sau cand radiaza unde intense de energie si vom fi instruiti cum sa raspundem la situatie. Vom vedea efectele valurilor energetice in crestere asupra celor din jurul nostru. Vom ramane insa in momentul prezent si nu vom deveni infricosati de schimbari, stiind ca ele se desfasoara in mod perfect, asa cum am fost preveniti.

Oamenii vor simti iubire si alinare in prezenta noastra si vor veni catre noi pentru confort si stare de bine.. Vom deveni refugiul si apararea lor, dar asta numai deoarece vedem in ei acelasi Dumnezeu pe care il simtim si in interiorul nostru. Prezenta noastra Divina se va manifesta si va comunica natural si spontan prin noi, impreuna cu ghizii cu care avem intelegeri la nivel de suflet. Ne vom manifesta in activitatile zilnice numai din Prezenta Divina, traind prin ea in orice moment, folosindu-ne ego-ul numai atunci cand va fi absolut necesar. Functia principala a ego-ului va fi sa vorbeasca fiecaruia in termeni pe care ii poate intelege. Nu vom avea asteptari privind actiunile si sentimentele celorlalti, dar vom simti iubire si compasiune fata de ei..

Sursa:http://sites.google.com/site/iluziarealitatii/home/sferele-de-lumina-iii

Niciun comentariu: