iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

joi, 14 octombrie 2010

MESAJ DE LA MATEI


"Matei a desenat "lumea". Mi-a explicat in felul urmator (transcriu cuvintele lui): "Cercul negru reprezinta lumea noastra si punctuletele din el suntem noi (oameni, animale si plante, tot ce exista pe lume). Iar exteriorul este lumea pe care noi nu o putem vedea, pentru ca suntem in intuneric INCA (nu vom fi pentru totdeauna). Lumea "exterioara" este lumea noastra a tuturor, e lumea care conteaza. Ea este ca o sala de conferinte, in care planetele si lumile celelalte se intalnesc si discuta. Nu suntem inca acolo, cautam usa catre sala. Mai sunt si alte planete sau lumi care nu au ajuns inca acolo. Cei care formeaza lumea exterioara sunt niste populatii mai vechi, care discuta despre situatia noastra si ne transmit mesaje prin diferiti oameni cu energii inalte, ca sa stim ce sa facem. Sufletul Pamantului merge cu noi in sala aia, iar vechiul Pamant se stinge, nucleul lui se stinge si nu mai functioneaza. Atunci cand intelegem, mergem cu totii, impreuna cu sufletul Pamantului, in acel spatiu nou din care se creaza mereu si mereu, la infinit, noi vieti care au ca scop sa invatam sa intelegem viata si rostul universului.

Eu cred ca exista si o impartire pe grupuri, pe popoare adica... Atlantida s-a scufundat pentru ca cei de acolo au inteles si corpul ei nu mai avea nevoie sa existe, ca si vechiul pamant. Acum trece si planeta noastra intreaga prin asta. Cei de pe Atlantida au inteles la timp. Daca intelegeau prea tarziu, ne-ar fi ajutat prea mult si ne-ar fi stricat intelegerea. Am fi inteles prea devreme si nu s-ar putea pregati noua generatie si s-ar strica sistemul care este special facut, pentru ca lucrurile sa se intample asa.

Criza din tari este parte dintr-un proces, de multi ani, care a inceput probabil de cand au inteles cei din Atlantida. Procesul asta inseamna ca trebuie sa distrugem ce era vechi si sa ne ducem acolo. Acolo este dreptatea. Celor carora nu le place dreptatea nu le place acolo, in lumea de afara (nu e noua, e cea mai veche din care s-au nascut toate lumile si in care continua toate lumile). Lumea cea mare, care are o putere foarte mare, a creat celelalte lumi, pentru a putea continua invatatura .

Daca oamenii nu ar muri si nu s-ar reincarna, ar fi prea multe suflete si s-ar consuma resursele si s-ar sfarsi prea devreme. Viata vesnica pe Pamant nu are cum sa existe si degeaba incearca sa o descopere, pentru ca nu are cum sa fie descoperita. Ar strica totul. Pamantul ne-a facut un echilibru. Noi si Pamantul suntem in armonie si e un echilibru perfect intre noi si resurse. Cutremurele si alte lucruri rele sunt semne de la univers, ca se strica echilibrul. Pana si razboiul are un sens. Stii care? Sa mai scada din populatie, ca sa nu se inmulteasca prea mult. Pamantul le da expre unora, resurse mai multe pe care le doresc altii. Nu trebuie sa fie prea multi oameni, pentru ca sa se pastreze echilibrul. Ca si cum versi dintr-o galetusa si pui inapoi apa, pana ce ajunge sa fie perfect echilibrata apa. "

*****************************************

Mi se pare ciudat cum folosesc oamenii timpul. Timpul a fost creat ca o carja de catre Dumnezeu, pentru ca sa ne sprijinim pe el noi, oamenii, ca sa putem evolua.

Ai observat ca oamenii se folosesc acum prea mult de timp, ca se tem de el, ca il folosesc ca pe o arma?

Timpul e ca o scara rulanta care s-a terminat acum, dar oamenii trag de ea.

Unii oameni care au puterea – nu puterea energetica, ci puterea banilor – rapesc acest timp, fiintelor care traiesc in alte universuri.

Timpul este unul singur. Pentru oameni, el s-a terminat. Am ajuns unde trebuia.
Nu mai avem nevoie de el. Avem nevoie de altceva, de un timp mai avansat, “mai dur”.
Noi nu ne putem acomoda cu altceva, pentru ca acum am avansat.

Timpul s-a schimbat cate putin si acum se schimba modelul timpului. De aia in calendarul maias se termina timpul, pentru ca el se schimba. Maiasii au calculat foarte bine, pentru ca in 2012 se schimba timpul si se trece in dimensiunea a IV a. Schimbam reteaua cu una mai buna, pentru ca am evoluat.

Nu vom mai masura timpul in ore, zile si ani. Pamantul se va roti altfel. Noi nu vom simti nimic. Poate ca, intr-o secunda in acea zi, se vor strica toate ceasurile si aparatele de masura a timpului, pentru ca Pamantul se va schimba. Poate ca atunci vor intelege toti. Acum se poate ca toti sa stie ce se intampla si lumea se va impaca.

Vom intra in sala de conferinte. Ne vom simti la fel si vom avea sentimentul ca suntem impacati.

Se va ridica o noua populatie ca si cei din Atlantida sau ca maiasii si fiintele vor fi mai evoluate si vor intelege timpul prin care trec.

O sa fie bine. Timpul este ca un tub care se ingusteaza si, la un moment dat, trebuie sa treci printr-o gaura foarte mica. E greu sa treci. Poate simti o mica zgaltaiala . In viitor va fi extraordinar. Atunci devenim corpuri spirituale si ele continua sa evolueze in forma asta, pentru a se pregati pentru putere.

Acum corpul nostru spiritual este foarte fin si sangereaza usor. Dar atunci ne vom antrena, astfel incat corpul spiritual sa fie puternic. Nu toti ies in acelasi timp, in corp spiritual. Vor iesi intai un grup care este pregatit si apoi ei ii vor ajuta pe ceilalti. Exista doua feluri de oameni. Sunt unii care invata mereu si care sunt facuti pentru asta si asa sunt ei si nu e nicio problema.

Nu te supara mami, dar tu stii ca esti dintre cei care invata. La fel sunt oameni care sunt facuti sa ii invete pe ceilalti. Profesorii ii arunca pe cei care invata, inainte, ca pe niste bulagarasi (mi-a arata gestul cu care faci un bulgare de zapada si il arunci departe) si acestia se prind acolo. Asa merge. Nu pot unii fara ceilalti, pentru ca nu ar mai exista relatii.

Unii oameni nu se impaca cu ideea altui timp. Ei sunt cei care isi sapa iadul. Sunt toxici si nu vor sa schimbe timpul. Asta insa ii intareste pe cei care vor sa se ilumineze.

Totul e bine. Chiar si cei care sunt exagerat de religiosi sunt buni. Ei sunt teste pentru ca sa ne pastram vointa. Nu sunt rai.

10.10.2010 e o zi puternica. Zau! E o trecere foarte mica, catre urmatorul timp. E o zi de putere. Se aliniaza si se concentreaza toate. Este cel mai bine centrata.

Se face un salt mic intotdeauna in zilele astea 08.082008, 09.09.2009...Te apasa putin trecerea, dar nu innebunesti."

Sursa: www.editura- foryou.ro

Niciun comentariu: