iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 10 octombrie 2010

DESTINUL VOSTRU ESTE DE A URMA


Cand imi scrieti cuvintele, nu stiti incotro se indreapta ele. Dar le scrieti oricum.
As putea spune:"Sunt trei puncte de luat in considerare".
Fara sa stiti care sunt aceste trei puncte, voi le scrieti:"Sunt trei puncte de luat in considerare". Cu indrazneala scrieti ce auziti ca spun. Aveti incredere ca este exact ceea ce am spus si aveti incredere ca ati auzit. Aveti suficienta incredere, astfel ca scrieti.
Imi urmati cuvintele. Imi urmati gandul. Imi urmati Vointa. Aceasta este A scrie de la Dumnezeu.
Si aceasta este modul de a va trai viata.
Nu trebuie sa stiti incotro va indreptati. Nu trebuie sa cunoasteti pasii. Nu trebuie sa stiti care este urmatorul pas.
Urmati un miros ca si cum l-ati urma pe cel de la patiserie. Nu-l puteti vedea. Nu stiti sigur de unde vine, dar il urmati. Aceasta este Atrai cu Dumnezeu.
Inseamna a pune un picior in fata celuilalt.
Nu fugariti prin viata, doar urmati.
Voi sunteti Buddha cel rabdator care se bucura de tot ce se afla in jurul lui si sunteti exploratorul curajos care porneste in cautarea norocului sau. Voi va cautati norocul. Voi va urmati destinul. Nu stiti ce este, dar il urmati.
Eu v-am spus care va este norocul. V-am spus incotro va indreptati si ca mergeti cu Mine si Eu cu voi.
Este ca si cum v-am dat o carte e colorat, iar voi nu faceti acum decat sa umpleti spatiile goale. Diferenta este ca, in viata, nu exista linii exacte. Totul este felul in care colrati. Intreaga pagina. Iar voi aveti la dispozitie multe culori. Mana vi se intinde dupa o culoare pe care nu o puteti vedea pana cand nu o scoateti din cutie.
In viata Omeneasca este nevoie de multa incredere. Ca aveti sau nu incredere nu are importanta, desi, in acelasi timp are cea mai mare importanta.
Increderea inseamna siguranta. Nu inseamna sa zbori legat la ochi. Inseamna sa urmezi un plan de zbor. Doar ca voi nu vedeti planul.
Cum mai vor copiii Mei sa prezica totul! Cat de mult isi doresc sa urmeze spatii numerotate si sa uneasca linii.
Dati-Mi voie sa va asigur ca a merge fara a avea granite nu reprezinta un mers fara tinta. El are un scop. Voi stiti care este scopul - e acela de a Ma gasi pe Mine. Numai ca voi nu cunoasteti ruta propriu-zisa.
Exista o linie la orizont care este imaginara. Cand ajungeti la orizont, aceasta s-a miscat. N-a existat niciodata o linie. Orizontul se misca precum valurile.
Si asa va miscati si voi.
Mergeti pe o scara rulanta a vietii, cu exceptia ca scara pe care sunteti este curba. Mergeti pe ea, iar aceasta se misca. Mergeti odata cu ea pe masura ce pasiti. Voi urmati scara rulanta. Nu-i decideti calea. Pe tot parcursul scara rulanta va conduce. Voi urcati pe o scara a vietii. Continuati sa va urcati pe ea.
Scara duce numai in Cer. Urcati in Cer, sau mergeti cu o scara rulanta spre el, sau cu un cal, sau cu un inorog, sau cu un orozont.
Este suficient sa urcati pe scara.
Moartea corpului nu va duce in Cer. Va aduce constienta in Cer. Nu ati fost vreodata in afara Raiului, deci cum ar putea moartea corpului sa va aduca aici?
In toata viata voastra nu mergeti nicaieri, ci doar acolo unde sunteti deja. Sunteti simultan in toate locurile. Nu sunteti nicaieri si totusi sunteti peste tot. Sunteti pe Pamant si sunteti in Cer. Eu nu sunt in campul vosttru vizual, dar voi sunteti in al Meu. Ochii si inima Mea va urmaresc. Va prind fiecare pas. Viata voastra va curge de pe buzele Mele precum cuvintele din stiloul vostru. Voi sunteti semnatura Mea. Sunteti buclele existentei Mele. Voi traiti viata Mea. O traiti pentru Mine. Va dau viata, astfel incat sa puteti veni la Mine fara sa fi plecat vreodata."

Gloria Wendroff SCRISORI DIN CER

3 comentarii:

Adriana Cadariu spunea...

Ceau, foate interesant blogul tau, avem de asemenea prieteni comulni. Intra te rog pe blogul http://evrika-ro.blogspot.com/, eu zic ca avem subiecte comune si ar fi interesant un schimb de linkuri. Pana una alta, eu te-am pus deja in lista de bloguri "Bune de citit".
O seara frumoasa
Adriana

Anonim spunea...

M-a impresionat blogul tau..Ma bucur sa vad ca inca mai exista oamenii atat de frumosi ca tine..Ai un suflet minunat..Intr-o lume intoarsa pe dos blogul tau e precum o oaza pentru mine..Mi-a inveselit seara si m-a facut sa ma gandesc altfel la viata..In goana dupa fericire cred ca m-am pierdut pe drum..Ma bucur ca mi-ai reamintit ca bucuria vine din lucruri marunte..
`` Lumea se schimba..Totul se schimba..Si eu m-am schimbat…Am hoinarit destul pe cararile cerului visatoare si poate ca acum e timpul sa ma resemnez..E timpul sa renunut la a mai crede in acel ceva ce va schimba lumea..Poate ca nici macar nu e nevoie sa fiu eu eroina,poate ca nici macar nu se va simti lipsa mea in acest mare neant``Ella Cta

Fanitza spunea...

Draga mea, fiecare dintre noi suntem eroul vietii si drumului nostru. Suntem importanti, suntem valorosi, suntem speciali. Fiecare dintre noi poate schimba lumea din jurul lui. Si eu caut fericirea de cand ma stiu. Fericirea este in noi, e adevarat, dar ca sa iasa la suprafata trebuie un clik, de cele mai multe ori exterior. Te mai astept aici de cate ori vrei sa uiti de ceea ce e urat.