iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 25 februarie 2011

ASTAZI, DUMNEZEU VREA CA TU SA STII...


…că atunci când facem ceva cât se poate de bine, nu putem şti ce miracol va apărea în viaţa noastră, sau în viaţa altcuiva. Hellen Keller a spus aceasta, şi avea dreptate. Chiar acum există o situaţie din viaţa ta care îţi cere să dai tot ce ai mai bun din tine. Poate este vorba despre a fi în stare să ierţi pe cineva. Sau de a înţelege ceva, ce nu ai fost în stare să înţelegi până acum. Sau de a accepta ceva ce părea inacceptabil până acum. Oricare ar fi situaţia de facto (şi tu ştii exact despre care este vorba chiar acuma)… dai tot ce ai mai bun din tine? Dacă da, perfect, aşa să fie. Dacă însă crezi, că poţi face şi mai bine, permite-i sufletului să te ajute cu un ghiont astăzi căci un miracol te aşteaptă dacă vei reuşi să faci foarte, foarte, foarte bine în cazul acesta.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

SURSA: ozibuna

Niciun comentariu: