iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

joi, 24 februarie 2011

SEMNALE DE LUMINA - SALUTARI DE ACASA


Avem atat de multe sa va spunem astazi. Am dori sa impartasim cateva idei si concepte ale lumii voastre, ale trecutului vostru si legat de ceea ce se intampla cu omenirea in aceste zile. Aceia dintre voi care au ales sa fie deschizatori de drumuri din punct de vedere vibrational, pot folosi aceste informatii pentru a deschide calea spre a fi profesori si vindecatori si pentru a-i ajuta pe ceilalti sa acceseze noile nivele.

Masa critica – Alegerea

Dorim sa va impartasim astazi o continuare a unui mesaj pe care vi l-am transmis cu cateva luni in urma (Magnetosfera – mai 2010). Acolo au fost declansate numeroase evenimente care s-au petrecut in anul care a trecut si vor continua o buna parte din 2011. Noi numaram anii un pic diferit fata de oameni, pentru ca noi calculam un an ca fiind intre 10/10/2010 si 11/11/2011. Asa vedem noi curgerea energiei pe Pamant.

Ceea ce se intampla este ca omenirea a atins acum un nivel de la care nu mai exista cale de intoarcere – ati atins nivelul masei critice. Haideti sa il asimilam cu ceva ce puteti intelege... anul 2012. Foarte simplu: vor fi multi oameni cuprinsi de frica in ceea ce priveste anul 2012. Sunt foarte multi oameni care au facut o multime de bani si au castigat notorietate in legatura cu frica ce inconjoara anul 2012, deoarece aceasta a constituit un factor motivational enorm pe Pamant. Chiar daca frica reprezinta o reactie omeneasca normala la schimbare, din pacate aceasta frica nu face decat sa complice schimbarea, mult mai mult decat este nevoie. Va spunem ca foarte recent a fost atinsa masa critica, pentru ca omenirea sa faca trecerea de la frica la iubire.

Voi ati facut asta. Buna treaba! Da, va mai exista inca frica. Da, va mai fi răspandita in continuare frica, chiar daca nu toti cei care fac asta, o fac pentru bani sau faima. Multi o fac din inima. Dar va spunem ca alegerea este a voastra si fiecare dintre voi va face aceasta tranzitie. Vreti sa o faceti cu frica – sau cu iubire? Unde doriti sa va aflati in acea relatie si unde vreti sa va aflati in aceasta tranzitie, depinde numai de voi. Tineti minte ca ceea ce alegeti sa percepeti va fi realitatea voastra. Asa au stat lucrurile din prima zi in forma fizica.

Fiinte creatoare oarbe

Oamenii sunt creatori. Voi sunteti cu totii maestri care creeaza tot ceea ce se afla in campul vostru de energie, dar nu ati fost constienti de asta. Nu va dati seama ca voi sunteti cei care creaza dificultatile prin care treceti, pentru a invata sau pentru a trai o experienta anume. Nu stiti ca voi insiva faceti sa fiti victima unui accident de masina, astfel incat mai tarziu sa va inaltati singuri. Nu stiti ca ati planuit multe dintre aceste lucruri, chiar inainte sa veniti pe aceasta planeta. Apoi ele se intampla si cadeti victime propriei drame „Of, de ce tocmai eu? De ce mi s-a intamplat mie? Nu i se intampla nimanui alcuiva.”Sunteti niste oameni atat de minunati. Jucati atat de bine jocul de-a oamenii, cand de fapt sunteti maestri, spirite indrumatoare care au trecut prin toate astea, de multe ori pana acum. Acum va rugam sa va asumati puterea, pentru ca a venit timpul pentru asta. Chiar daca frica se acumuleaza in continuare, voi ati atins deja masa critica. Acum, cu cat mergeti mai departe in energia iubirii, cu atat va fi mai usor – atat pentru voi, cat si pentru fiecare persoana din jurul vostru. Aceasta schimbare poate fi o bucurie. Poate sa fie foarte frumoasa. Poate fi frumoasa, daca voi alegeti asta. Asta este ceea ce speram ca veti alege pentru voi – intreaga voastra fiinta, ghizii vostri, energiile voastre care va inconjoara, asteptand sa indepliniti orice ar fi in creierul vostru.

Maiestria gandului constient

Acum a venit momentul sa deveniti stapani ai propriei gandiri. Asta nu inseamna sa pastrati numai ganduri pozitive. Nu controlati gandurile care va circula prin cap, dar le controlati pe cele care raman acolo, asadar, alegeti-le pe acestea cu mare grija. Nu va judecati pentru ca aveti ganduri rele sau pentru ca aveti o zi proasta. Intelegeti ce se intampla. Intelegeti ca este vorba despre vibratia voastra, care se reflecta inapoi intr-un anumit fel si incercati sa aflati cum va puteti face viata mai confortabila, mai plina de bucurie si de lumina, decat pana acum.

Lovitura de bici a magnetosferei

Acum am dori sa revenim la mesajul anterior, referitor la Magnetosfera. Am transmis mesajul respectiv, imediat dupa cutremurul din Chile, atunci cand v-am spus ca Pamantul si-a modificat axa de rotatie. Cu toate acestea a durat ceva pana cand stiinta a putut sa determine proportiile acestei modificari, pentru ca e greu de calculat. Pamantul se rotea la 16 grade si acum s-a deplasat, ca urmare a cutremurului. Desigur ca toate acestea pregatesc ce urmeaza sa se intample.

Ati observat ca multi dintre voi s-au desprins de vechile slujbe? V-ati desprins de relatii si cateodata v-ati mutat in alt oras? De ce? Uneori, ca sa va pregatiti pentru ce va urma. Acest lucru se intampla nu numai pe Pamat, ci si in magnetosfera care il inconjoara. Pamantul, asemenea oricarei fiinte simtitoare, este strabatut tot timpul de energie si, prin urmare are un camp magnetic. Daca ati lua un magnet si l-ati pune sub o masa si apoi ati imprastia pe ea pilitura de fier, ati putea vedea cat de mare este campul magnetului respectiv. Pamantul este la fel, avand o imensa magnetosfera in jurul sau, care misca energia de la un capat la altul. Ce se intampla, daca aceasta energie se schimba brusc? Intreaga magnetosfera se schimba si ea, dar dureaza ceva timp pana se reaseaza, aproape ca si cum ar trece in noua forma, mai tarziu.

In aceste ultime luni, ati resimtit stresul creat de magnetosfera care ajunge, in cele din urma, in forma sa finala. Ea v-a smuls in multe feluri, lumea de sub picioare, pentru ca i-a afectat pe multi dintre voi la nivel emotional, declansand nesiguranta la un nivel atat de profund, incat ati uitat instantaneu cine sunteti. Ati uitat cat sunteti de magnifici, ati uitat tot ceea ce ati lucrat pana acum, cine sunteti si ce ati facut in lume. Va prabusiti in cea mai profunda nesiguranta, ceea ce este o reactie normala, omeneasca.

Mai intai va rugam sa nu fiti dezamagiti de voi insiva, pentru ca sentimentul de nesiguranta este natural. Oamenii vor oscila intre gandurile pozitive si cele negative, cat de des pot, dar va mai spunem si ca acest lucru se apropie de sfarsit. Ultima zvacnire a acestei energii care se aseaza in pozitia sa normala, va avea loc in urmatoarele doua luni. Din aceasta cauza, multi dintre voi, cei care au simtit ca se afla intr-o tranzitie extraordinara, vor gasi brusc ocazii sa se ancoreze. Veti gasi ocazii sa aduceti Lumina – fie ca este vorba de o afacere noua, de o relatie noua sau de o ocazie de a trece la un alt nivel, intr-o relatie in care va aflati deja, sau sa va schimbati locul in care locuiti. Orice ar fi, orice vi s-a intamplat, veti incepe sa gasiti acele ocazii de Lumina si motivul pentru care ati ajuns, de fapt, acolo. Datorita acestei energii, care isi gaseste casa si se stabileste la locul sau firesc, pentru ca sunteti fiinte magnetice, veti incepe sa simtiti incredere si ancorare.

Chiar daca va simtiti mai increzatori sau mai putin nesiguri, in aceste vremuri de tranzitie, locul in care va plasati energia ramane in continuare o alegere personala. Absolut fiecare dintre voi are o responsabilitate fata de sine, nu fata de noi, restul lumii, si nici chiar fata de persoana care sta langa voi. Cand gasiti expresia majora a Luminii pe care ati adus-o de Acasa – oricare ar fi aceasta – fie ca este arta, muzica, vorbirea prin spirit, puteti incepe sa va gasiti locul in care sa o ancorati acum. Nu numai ca va va ajuta sa va ancorati energia in aceasta noua lume si sa o ancorati intr-un mod care va deveni mai flexibil, pe masura ce inaintati, dar va incepe sa ii ajute si pe toti oamenii din jurul vostru, pentru ca reprezinta o actiune colectiva. Acesta este, probabil, cel mai important lucru pe care vi-l putem impartasi astazi.

Nu sunteti singuri. Nu ati putea fi singuri, nici daca ati vrea si chiar am vrea sa nu va mai straduiti chiar atat de tare. V-ati straduit din rasputeri de atatea ori, incercand sa va separati unul de celalalt. Sunteti o parte din fiecare, din toate punctele de vedere, dar nu vedeti lucrul asta – in acelasi fel in care nu vedeti cateodata ca o mana nu stie intotdeauna ca cealalta mana face parte din acelasi corp. Pe masura ce acest nou an se desfasoara, veti avea ocazii sa va ancorati propria voastra bucata din Acasa – acea bucata care reprezinta partea voastra din Raiul de creat pe Pamant. Orice va aduce bucurie este ceea ce ati adus de Acasa. Acum veti gasi acea ancora, chiar daca va intrebati inca: „Cine sunt eu, oare?” Si chiar daca inca simtiti: „Sunt un ratat, pentru ca mi-am pierdut slujba. Am fost un ratat, pentru ca am pus capat relatiei mele...”. Incepeti sa eliberati orice ati gandit despre voi insiva si, in acelasi timp, incepeti sa cautati aceste ocazii unice, pe care sufletul vostru a lucrat din greu sa vi le prezinte drept in fata.

Acum aveti ocazii. Ultimele cateva luni au fost foarte tumultoase pentru multi oameni. Va spunem dragilor ca schimbarea este absolut imanenta in aceasta tranzitie. Stiti asta. Ati fost foarte nefericiti cu ce aveati, ceea ce a determinat schimbarea in primul rand. Animalul uman, fiinta fizica pe care o locuieste spiritul vostru, este fundamental o fiinta limitata, careia i s-a permis sa poarte numai o mica parte din Lumina voastra si care, acum, se schimba. Este un pas evolutiv, cum nu a mai fost altul inainte – dar voi nu parasiti planeta Pamant, pentru a incepe din nou cu un corp vibrational superior, voi va schimbati corpurile pe care le aveti. Nu trebuie sa plecati Acasa. Nu trebuie sa schimbati sau sa trecti prin tot ciclul prin care ati trecut inainte. Nu s-a mai intamplat niciodata in toata istoria universului, ca niste fiinte sa faca, in mod constient, un asemenea pas in evolutie.

Asadar, deschideti-va ochii si faceti fiecare pas, constienti fiind de alegerea facuta. Nu va judecati daca alegeti sa aveti si putina drama – e un lucru bun, daca este compensata cu ceva distractie. Echilibrati-o cu lucruri care fac parte din voi si fiti constienti ca, oricare ar fi situatia, voi ati creat-o cu un anumit motiv. Chiar daca este perceputa doar o minuscula schimbare, de la negativ la pozitiv, puteti fie sa o neglijati, fie sa trageti foloase de pe urma ei. Exista un motiv pentru care spiritul vostru a lucrat cu voi, pentru a trece prin aceasta situatie. Acum, mai mult decat oricand, multi dintre voi care s-au aflat intr-tranzitie drastica, vor gasi o metoda sa ancoreze acea energie, pe parcursul urmatoarelor cateva luni.

Pastratorul (Steve Rother) a lucrat cu ceea ce el numeste Reteaua Sociala. El a incercat Twitter si Facebook si a inceput sa faca parte din comunitati, pe mai multe cai. Cu cateva zile in urma, el a citit o postare a cuiva, in care respectiva persoana renunta la masina, datorita faptului ca trecuse prin niste probleme financiare pe care nu le putuse rezolva si atunci a hotarat ca nu mai are nevoie de masina. Isi iubea masina si ii era tare greu sa renunte la ea, dar in cele din urma a gasit latura pozitiva a situatiei. El locuia in Olanda si, prin urmare, a hotarat sa mearga mai mult pe bicicleta. „Voi fi mai in forma si pot sa folosesc si transportul in comun". Chiar daca il durea, el si-a privit emotiile din alta perspectiva si le-a gasit o utilizare pozitiva. In momentul in care faci asta, preiei controlul asupra vietii tale. Esti raspunzator si responsabil numai de punctul tau de vedere. Daca vrei sa iti schimbi realitatea, schimba acest punct de vedere.

Camera pentru viata

Aveti camere de luat vederi, care pot filma din diferite unghiuri. Daca, dintr-un anumit motiv, nu-mi place ce vad, poate fi aleasa o alta pozitie, care sa aiba un unghi de vedere mai bun. Puteti face acest lucru, doar c puneti rareori in miscare camera, pentru ca ati fost invatati ca ea este fixa. Chiar daca ce v-ati ancorat camera intr-un loc, va veti da seama ca ea se poate misca. Nu numai ca puteti sa o luati si sa o duceti in alta parte, dar puteti sa invatati sa o pozitionati mai bine, de prima data. Care este cea mai buna pozitie pe care o pot alege din acest punct? Chiar inainte sa deschid un plic despre care cred eu ca imi aduce vesti proaste, sau orice altceva, care este cea mai buna pozitie pe care pot sa o aleg, inainte ca evenimentul sa aiba loc? Aceea este cea mai buna pozitie si exista mici trucuri pentru ajunge la ea. Care este diferenta intre aceste mici trucuri si ceea ce este indeobste numit gandire pozitiva?

Gandirea pozitiva functioneaza, dar este foarte simpla. Trebuie sa gasim in permanenta trucuri noi, care sa va demonstreze ca functioneaza, pentru ca va implicati si apoi renuntati usor la ele, odata ce vedeti ca functioneaza. Apoi vreti sa incercati altceva. Sunteti literalmente creatori.Voi sunteti Dumnezeu si, prin urmare, tot ce cuprindeti in fiinta voastra se va manifesta in lume. Asa a fost intotdeauna, dar acum deveniti constienti de asta. Atunci cand pasiti in aceste corpuri, cu un spirit constient, si corpurile voastre incep sa se schimbe pentru a pastra mai multa Lumina, Universul urmareste planeta Pamant, datorita lucrarii incredibile pe care ati facut-o fiecare dintre voi.

Sunt mult mai multe lucruri care vor aparea si care ii vor fi de folos fiecaruia dintre voi. Nu vom avea toate raspunsurile pentru voi. Vorbim prin multi oameni diferiti, in multe momente diferite. Va vorbim voua, dar voi nu trebuie sa va bazati numai pe ceea ce va spunem. Toate acestea sunt povesti pe care vi le spunem, dragilor, pentru ca voi sa puteti ancora energia de Acasa pe planeta voastra, pentru a putea sa ancorati aceasta energie in viata voastra. Cele mai puternice povesti sunt cele cu care veniti voi insiva. Nu dorim sa raspundem intrebarilor voastre. Vrem numai sa va ajutam sa va amintiti intrebarile, pentru ca raspunsurile le stiti deja.

Din soare

Este o mare onoare pentru noi sa ne putem adresa voua, pe aceasta cale. Am facut o intelegere cu Pastratorul, sa nu il mai calmam, cum am facut-o luna trecuta. Dar voi intelegeti iubirea. O veti simti, atunci cand va vorbim, pentru ca voi sunteti o parte din noi, in acelasi fel in care sunteti parte din fiecare persoana care sta langa voi, iar aceasta unitate este cea care incepe acum sa schimbe planeta Pamant, in Noul Pamant.

V-am mai spus si un alt lucru, pe care dorim acum sa il repetam. V-am dat o cifra, pentru ca voi oamenii sunteti intotdeauna interesati de detalii si cifre. V-am spus ca anul 2012 va aduce o cantitate foarte mare de flacari si explozii ale masei coroanei solare, menite sa incarce Pamantul in vederea schimbarii ce va avea loc. Ele au avut loc intre 2001 si 2006 si se vor intensifica masiv in 2012.

V-am mai spus ca ori de cate ori vedeti o flacara solara, aceasta va fi resimtita in structura voastra magnetica, emotionala de pe Pamant, cu aproximativ 76 de ore mai tarziu. Multi oameni vor putea sa treaca prin schimbari emotionale – unele pozitive si altele negative – datorita acestui ragaz de 76 de ore. Pastratorul a pus la indoiala acest interval de 76 de ore si chiar a trimis un mesaj, prin care spunea ca ne inselam – dar pana la urma si-a dat seama ca aveam dreptate, asa ca e unu-zero pentru noi. Va spunem asta, pentru ca ieri (n.tr. 14.02) a avut loc o explozie solara mare, iar ceea ce e interesant este ca nu a fost foarte masiva. De fapt, au fost doua explozii, de fiecare parte a soarelui. Niciuna nu a fost indreptata direct spre planeta Pamant, dar flacarile lor se rasucesc. Una a fost de tip M3, dupa cum o numeste Pastratorul, iar cealalta de tip B-1. Au fost flacari solare de clasa mica, dar pentru ca energia a circulat in ambele directii si cele doua flacari s-au rasucit, le veti simti. Este o incalzire perfecta pentru receptionarea acestui tip de energie si, in loc sa o blocati sau sa incercati sa va paziti de ea, incercati pentru cateva ore sa simtiti cum este cand lasati energia aceasta sa vina si sa treaca prin voi, lasandu-va purificati, in loc sa fiti suparati si prinsi ntr-o situatie dramatica. Stiti deja ca vine. Va spunem chiar acum, ca vine – si multi dintre voi o vor simti in cateva ore. Folositi aceasta ocazie, pentru a va asuma responsabilitatea si a prelua controlul modului in care veti prelua aceasta energie de Acasa si de la soarele vostru. Vor mai fi multe astfel de ocazii si veti deveni priceputi nu numai in a gestiona aceste situatii pentru voi, dar si in a-i invata pe altii si a deschide calea.

Suntem atat de mandri de voi. Daca am putea sa va impartasim macar intr-o mica masura, adevarata voastra maretie, ati intelege de ce suntem aici. Ati intelege despre ce este vorba in cazul nostru, pentru ca noi avem o natura destul de egoista si facem asta numai pentru noi. Dar voi ne-ati adus atata bucurie in viata, pentru ca am putut vedea cum o bula biologica poate evolua pentru a face loc pentru mai mult spirit, am putut vedea cum va amintiti adevarata voastra natura. Voi aveti tendinta sa ne asezati pe un piedestal. Habar nu aveti cat sunteti de minunati. Acesta este motivul pentru care ne aflam aici si, atunci cand veti parasi in final aceste corpuri, veti iesi si veti veni Acasa, noi va vom intampina cu bratele deschise. Va vom spune cat de iubiti sunteti si cat de mult ne-ati lipsit Acasa. Este o onoare pentru noi sa putem fi astfel conectati cu voi.

Va lasam cu trei lucruri simple de retinut. Purtati-va cu cel mai mare respect unul fata de celalalt, pentru ca Il priviti pe Dumnezeu in ochi. Aveti grija unul de celalalt, ori de cate ori aveti ocazia, pentru ca facand asta va ajutati pe voi insiva. Tineti minte ca totul este doar un joc si jucati-va frumos impreuna.

Espavo.
Grupul


sursa: editura_foryou- unsubscribe@ yahoogroups. com,

Niciun comentariu: