iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 2 martie 2010

FRIMITURI DE VIATA

De mult timp imi doresc sa am un loc in care sa-mi pot scrie gandurile, un loc unde aceste ganduri sa poata mangaia, ajuta, incuraja pe cei care le vor citi '' din intamplare''. As vrea ca aceasta prima postare sa o dedic celui care m-a ajutat sa-mi fac acest blog. De multa vreme intru aproape in fiecare zi pe blogul lui, loc in care am gasit de fiecare data exact ceea ce avea nevoie sufletul meu in momentul respectiv. Niciodata nu am vizualizat profilul celui care ma incanta si ma alina cu postarile lui. Nu stiam nici daca e un el sau o ea. Stiam ca exista , ii eram recunoscatoare trimitandu-i de fiecare data ganduri calde de multumire. Pana intr-o zi, cand nu stiu din ce motiv am simtit nevoia sa aflu mai multe despre gazda acelui minunat spirit. Am vizualizat profilul, am intrat intr-o galerie foto si imaginile de acolo m-au convins ca trebuie sa cunosc acel om, ca este mai mult decat un om bun, ca este momentul sa intru intr-un fel in contact cu el. Am facut-o si cred ca nu voi regreta niciodata. Ii multumesc inca o data pentru ca exista si sper sa putem ajunge impreuna ACASA.

Un comentariu:

Doina Stanescu spunea...

Te iubesc si iti multumesc! Suntem mai multi care simtim la fel. Doina