iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

joi, 22 iulie 2010

ASCULTATI MESAJELE DE ASTAZI, DEOARECE VETI PRIMI UNUL MARET


"Astazi, veti gasi un mesaj in viata voastra. Va veti impiedica de el. Acesta isi va gasi calea spre voi. Fiti atenti la orice mesaj primit astazi. Nu stiti de unde va veni, dar azi va aparea un mesaj si trebuie sa-l primiti. Vine la voi, caci are ceva important sa va transmita.
Exista multe lucruri pe care nu le cunoasteti inca, dar un mare impuls isi creeaza cale spre voi si va fi ca o unda in viata voastra. Nu va descurajati. Intampinati-l. Acesta este mesajul pe care il asteptati. Acum ridicati-va la el.
Voi l-ati chemat la voi. Pe de o parte l-ati chemat si pe de alta ati sovait, refuzand sa luati o hotarare.
Va aflati in varful eternitatii. Tanjiti dupa el si totusi ezitati sa-l imbratisati, de frica de a cadea, frica de limitare, sau frica de eternitate, astfel ca ati ales sa amanati, si nu sa cunoasteti. Dar astazi va veni un mesaj la voi care va va ajuta sa deveniti alerti si sa fiti atenti.
Acest mmesaj va va transforma perceptia. Va va transforma perspectiva. Veti vedea intr-un mod diferit.
Va intrebati cum poate asa ceva sa fie adevarat pentru toti cei care citesc acest mesaj. Nu va pierdeti timpul cu asemenea intrebari. Puneti-va intrebari legate de proportia mai ampla.
Faptul ca sunteti lumina infinita, care curge mereu, inseamna ca veti continua sa va luminati. Nu v-ati atins inca punctul culminant. Exista mai mult. Iar astazi veti avea mai mult. Il veti gasi in fata voastra.
Ascultati mesajele de astazi, deoarece veti primi unul maret. Numai aceasta idee este suficienta pentru a va trezi.
Veti avea o revolutie a gandirii. Asta inseamna ca o idee din interiorul vostru, de mult latenta, se va trezi. Va fi trezita printr-un eveniment exterior sau printr-un cuvant din exterior. Veti recunoaste ceva, iar aceasta recunoastere va va lumina viata. E ca si cum ati alerga pe langa steguletul ce anunta castigarea cursei, doar ca acest steag anunta inceputul alteia, caci voi sunteti mereu noi.
Fiti atenti astazi la tot ce va inconjoara si va intra in constienta. Mesajul pe care il primiti astazi poate fi codificat, iar voi sunteti cei care trebuie sa-l descifrati.
Celulele din corpul vostru se bucura in Unime, gandind la ceea ce va aparea astazi. Inima va devine ca un mare Soare ce radiaza lumina in intreg corpul si in exteriorul lui. Aceasta lumina din inima voastra se va revarsa in univers si va fi bine primita. Ceasca voastra vi se revarsa.
Un izvor va aparea acolo unde n-a existat niciunul. Felul in care percepeati sufletul, ca pe un loc uscat, va deveni un lucru de domeniul trecutului, caci izvorul clocoteste in interiorul vostru. Voi il dati si voi il primiti. Voi sunteti izvorul.
Eu sunt Sursa si voi va uniti cu Mine. Navaliti spre Oceanul ce navaleste spre voi.
Mesajul pe care il primiti azi, indiferent prin ce mesager, vine de la Mine. Puteti sa nu-l primiti direct, dar el vine direct de la Mine.
Mana Mea se intinde printre altele, ca voi sa o vedeti. Care dintre ele este mana Mea astazi? Si in ce forma apar Eu? Cat de deschis veti primi aceasta constienta mareata ce va este data azi?
Va veti intreba unde ati fost pana acum. Va veti da cu mana peste cap si va veti mira de ignoranta pe care ati avut-o, caci astazi veti primi un mare mesaj, care va va schimba cursul vietii."

(Gloria Wendroff SCRISORI DIN CER)

Niciun comentariu: