iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 7 iulie 2010

ENERGIILE LUNII IULIE
A mai trecut o luna si ne aflam acum in a doua jumatate a anului 2010, an care a trecut atat de repede. Parca fiecare an trece mai repede decat precedentul si de abia avem timp sa de dam seama ce se intampla, ca ne si trezim in anul urmator. Nu aceasta a fost insa din pacate situatia la sfarsitul lunii iunie, cand evenimentele ne-au oprit din drum (iarasi) si ni s-a reamintit, inca o data, ca ne aflam inca intr-o calatorie a invatarii, vindecarii si cresterii. Ne aflam pe calea cea buna si in vehiculul potrivit, dar nu am ajuns inca la destinatie (suntem insa foarte aproape).
Daca am crezut ca am inteles schimbarile de energie si ca stim ce avem de facut in continuare, atunci sfarsitul lunii iunie ne-a reamintit ca aceste energii nu sunt chiar atat de previzibile cum am crezut pana acum. Pana la urma, trecem de ceva vreme prin asta, asa ca ar trebui sa ne dam seama ce urmeaza si cum sa gestionam aceasta situatie. Numai ca noi nu experimentam doar schimbarile energetice ale Universului, ci suntem noi insine transformati. Procesul acesta a devenit personal si avem locuri in fata, la spectacolul transformarii noastre divine. Asemenea nasterii, acest proces poate fi dureros.
Sfarsitul lunii iunie ne-a reamintit importanta a ceea ce ni se intampla acum si cum este sa te afli in dimensiuni diferite. Frica si durerea apartineau celei de-a treia dimensiuni, sentimentul de a fi pierduti si complet neancorati apartine trecerii de la dimensiunea a treia, la dimensiuni superioare pe care le vedem si le putem momentan simti, dar pentru care nu suntem inca pe deplin pregatiti. Scurtul sentiment de euforie pe care l-am trait a reprezentat un pas intr-o dimensiune superioara. Din aceasta cauza ne simtim ca intr-un roller coaster, pentru ca nu ne-am stabilizat inca intr-o anumita dimensiune. De fiecare data cand accesam o dimensiune superioara, intoarcerea la energiile celei de-a treia dimensiuni este mai dura si resimtim mai acut densitatea energiilor din aceasta dimensiune. Tanjim dupa permanenta, dar nu suntem inca pregatiti pentru ea. Transformarile multidimensionale se petrec in valuri si etape, pentru ca asa trebuie sa se intample pentru protectia noastra si, pe masura ce vom fi mai bine ancorati in dimensiunile superioare, vom reusi sa ne pastram stabilitatea in timpul acestor schimbari. Aceasta energie va continua in luna iulie, dar cu mai multa usurinta si avand o atingere mai blanda. In aceasta luna putem incepe sa actionam cu claritate, incepand sa manifestam cate ceva din ceea ce dorim sa cream. Nu exista alegeri „gresite”, deoarece totul se manifesta cu intentie. Tema lunii iulie este „ce gandesti”, ca un memento al faptului ca orice facem, avem si suntem isi are originea in gandurile noastre. Daca pastram acest lucru in minte, pe parcursul intregii luni, calea noastra catre indeplinirea telurilor si a viselor va fi cu mult mai lina, pentru ca ne vom aminti ca traim intr-o lume a abundentei si ca putem alege ce gen de abundenta ne dorim sa materializam. Alegeti bine, intelept si cu intentie. Sa aveti o luna minunata!!!


Mesajul lui Uriel – Rolurile voastre in procesul inaltarii

Fiecare dintre transformarile energetice pe care le-ati trait in vietile voastre reprezintala scara mica, transformarile mult mai mari care afecteaza planeta, galaxia si Universul vostru. Deoarece fiecare dintre voi resimtiti aceste transformari, atat la nivel colectiv, cat si la nivel individual si pentru ca ele va inconjoara pretutindeni, fara sa aveti posibilitatea sa scapati de ele, nu aveti de ales. Asemenea unui cutremur care misca Pamantul fizic, voi traiti cutremure energetice, care modifica dimensiunile energetice din jurul vostru. Intr-o perioada in care nimic nu mai este stabil, voi trebuie sa va ancorati pentru a putea ramane stabili, atunci cand toate energiile din jurul vostru se misca, pentru a se alinia la matricea cristalina.

A fi ancorati capata acum un nou inteles si exista nivele diferite de ancorare. In primul rand, trebuie sa fiti ancorati in cea de-a treia dimensiune si sa va eliberati de tentatia de a gasi refugiu in dimensiunile superioare. Prezenta voastra este ceruta pe Pamant, deoarece voi sunteti parte din calatoria de inaltare a planetei. Fara participarea voastra constienta, la vindecarea enegiilor separate si a karmei, nu va puteti incheia calatoria de inaltare si Pamantul nu poate procesa aceste energii, in locul vostru.
Fiecare dintre voi a convenit sa se afle aici pentru a se vindeca si transmuta amprenta sa karmica asupra planetei. Faceti asta prin transmutarea constienta a acestor energii, trimitandu-le inapoi Pamantului, taramurilor angelice sau luminii, cu intentia vindecarii si transmutarii lor. Acestea reprezinta energii pe care voi le-ati creat si pentru care sunteti raspunzatori, ele va apartin si voi sunteti cei care le pot elibera.
Trebuie sa fiti ancorati si in amprenta voastra energetica Divina, care reprezinta potentialul sufletului cu care ati convenit sa participati la inaltare. Universul nu va va spune ce nivele energetice sa intrupati, deoarece acest lucru exista deja in contractul vostru. Atunci cand transformarile energetice inlatura energiile vechi, acestea sunt inlocuite cu amprenta sufletului vostru si aceasta devine noua voastra paradigma. Sa nu credeti ca rolurile voastre in acest proces sunt insignifiante, intrucat fiecare dintre voi trebuie sa isi asume rolul, sa isi elibereze karma, sa vindece si sa transmute energiile si sa devina una cu matricea cristalina, astfel incat amprenta sufletului vostru sa poata intra in armonia Universului, atunci cand acesta se inalta si creaza raiul pe Pamant.

Sursa: editura foryou

Niciun comentariu: