iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 20 iulie 2010

VOI SUNTETI AURII - DECI, FITI AURII


"Daca Eu sunt un Facator de Miracole, atunci voi ce ati putea fi, daca nu miracole? Nu sunteti un accident. Nu sunteti o confuzie. Nu sunteti o coincidenta. Pentru Mine puteti fi doar un miracol. Multe miracole nu fac ca oricare alt miracol sa reprezinte mai putin. Fiecare miracol este minunat. Fiecare este mult mai minunat decat va imaginati.
Dar imaginatia este un punct bun de pornire. Incepeti prin a va imagina ca sunteti minunati. Incepeti sa va imaginati cum ar fi daca ati fi un miracol al lui Dumnezeu. Cum ati mai aborda lucrurile dintr-o perspectiva mai ampla si o pozitie mai inalta! Cum ati mai iesi din mlastina de lucruri banale in care ati ajuns din greseala! Cat de sus s-ar ridica inima voastra! Cat de luminati ati fi!
Mariti-va apetitul pentru miracolul ce sunteti. Incepeti sa vibrati. Sunteti un om flamand, aflat in mijlocul unui festin pe care il vedeti pretutindeni in jur. Sunteti un om insetat, care tine in mana un pahar cu suc proaspat stors. Acesta este chiar momentul dinainte de a bea.
Sunteti un nobil aflat in fata curtii Regelui. Regele va numeste Cavaler. Regele recunoaste cavalerul din omul aflat in fata lui, cu mare fast. Nobilul era Cavaler si inaintesa primeasca acest titlu. Rangul de cavaler a fost un nume dat, pe care il avea deja.
Voi sunteti deja luminati. Am tinut ceremonia cu mult timp in urma. Atentia voastra s-a disipat si ati uitat ceea ce era deja stabilit. V-ati cautat numele si v-ati uitat peste tot in trecerea voastra.
Ati cautat numele a ceea ce cautati. A aparut atat de vag in fata voastra, incat n-ati stiut cum sa-l numiti. Dar ati stiut ca exista, ca era ceva maret si ca-l vroiati, vroiati sa fie al vostru si vroiati sa fiti acest nume.
Iar acum va spun ca voi sunteti acest nume. Cautati ceea ce ati fost deja proclamati. Daca n-ar exista cuvinte si daca expresiile nu s-ar putea citi pe fata, ati sti cat sunteti de imensi. Ar fi o chestiune de care nu s-ar indoi nimeni.
Sunteti sau nu copilul Meu? Sunt sau nu Tatal vostru? Nu detin Eu capacitati impresionante? Si nu le-ati mosteni voi? Nu vi le-as da cu bucurie? Ce alta bucurie are un tata decat sa lase totul mostenire fiului sau ficei sale?
Daca vederea Mea e buna, a voastra nu este la fel? Daca imi ofer inima lumiisa-si extraga forta din ea, atunci de ce n-ati extrage si voi? Daca Eu sunt Iubire, Adevar si Frumusete, voi ce altceva ati putea fi?
Eu sunt Dumnezeul Atotputernic, deci al cui ADN il aveti, daca nu al Meu? Nu vad un alt Creator si nu cunosc altul. Eu sunt Unicul Dumnezeu, iar voi, care sunteti o parte intima din Mine, nu puteti fi separati de Mine. Sunteti uniti pentru totdeauna prin natura Iubirii Insasi.
Ce e cu aceasta agitatie de pe Pamant? Cum a ajuns aici? Cand aveti o podea de maturat, nu trebuie sa va intrebati cum a ajuns gunoiul acolo, nici cum s-a adunat atat de mult. Pur si simplu, o maturati.
Maturati tot ce ati adunat si intuneca sfintenia frumusetii Unicei Noastre Inimi. Nu v-a apartinut niciodata. Nu v-a fost dat niciodata si n-a fost niciodata treaba voastra sa-l pastrati.
Deveniti ceea ce sunteti deja si revendicati-va locul. Voi sunteti aurii - deci, FITI aurii. Ochii vostri sunt diamante pe care le-am extras din Cer."

(Gloria Wendroff SCISORI DIN CER)

Niciun comentariu: