iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 13 iulie 2010

NU SUNTETI SINGURI NICIODATA



Dragi prieteni,

Sunt Maria, mama lui Iisus. Sunt aici pentru a veni la voi şi a va aduce aspectul feminin al energiei Christice. Acesta este imperios necesar pentru majoritatea dintre voi chiar acum. Voi treceti printr-un profund proces de transformare.

Exista un grup mare de Lucratori pe Pământ, chiar acum, şi s-au trezit în parte, parţial si-au adus aminte cine sunt. De fapt, se pot distinge trei grupe de Lucratori in Lumina, sau trei etape în care acestea se pot afla în acest proces de transformare.

Primul grup de lucratori in lumina, nu s-a trezit încă. Ei nu îşi dau seama inca cine sunt si se simt foarte singuri şi pierduti din cauza asta. Ei simt diferit, da, ei simt ca ei nu sunt corespunzatori în societatea umană. Ei se simt singuri şi înstrăinati de societate. Aceste persoane suferă. Ele cred că sunt în esec. Adesea, ele sunt foarte sensibile. Ei sunt visători, ca toti cei ca voi: visand o altă lume, chiar reamintindu- si de ea, din adâncul sufletului lor, dar fiind in imposibilitatea de a conecta visul cu realitatea de zi cu zi. Astfel încât ei se retrag şi trăiesc în lumea lor interioara. Pentru ca lumina lor nu radiaza spre exterior, se simt nefericiţi şi chiar sufocati.

Apoi, există un alt grup de Lumina, care încep sa-si aminteasca cine sunt. Încet ei si-au amintit puterea lor adevărata, faptul că sunt într-adevăr îngeri, care s-au încarnat într-un corp uman pentru a aduce lumina pe pământ. De aceasta lumina este atât de multa nevoie acum. De îndată ce îţi dai seama că eşti un suflet etern, nu mai esti legat de domeniul material, tu câştigi în putere. Poate simti ca esti inca diferit, un spectator, dar acum te simti conectat la o altă lume, o lume a frumuseţii şi armoniei. Aceasta este casa ta, lumea de unde vii cu adevarat . Dacă ştii aceasta, tu nu te vei mai simti mult timp singur . Astăzi dorim să vă reamintim de energia de acasă.

Cele despre care vorbesc în acest mesaj, oamenii care vor auzi acest mesaj, fac parte din grupul de Lucratori care s-au trezit, care s-au conectat deja la adevăratul lor sine, sufletul lor. Ei ştiu că sunt aici pentru un motiv, ei ştiu că sunt aici pentru a face o diferenţă pe Pamant. Va binecuvântam pentru această intenţie, această dorinţă de a aduce lumina pe Pamant si stim cat de dificil este să fiti adevărati fata de sinele vostru, în mijlocul unei realităţi care pare ostilă fata de tipul de energie pe care o aduceti aici.

Există încă un alt grup de Lucratori in Lumina, un al treilea grup. Noi poate il numim « Lucratori in lumina seniori". Acestia sunt cei care au fost în procesul de trezire pentru o lungă perioadă de timp. Ei au lucrat cu ei înşişi de ani de zile, câteva decenii chiar, şi au trecut prin mai multe etape diferite de transformare interioară. Ei ştiu cum este de a te schimba la nivel interior, să devii conştient de sarcinile profunde emotionale si convingerile negative. Ei au experimentat cum este sa realizezi vechea identitate pentru a o elibera şi să se deschidă spre ceva nou, mai aproape de adevărata lor natură. Multi dintre voi care au auzit sau citit acest mesaj fac parte din acest al treilea grup de Lucratori in Lumina. Va simtiti foarte batrani in interior. Ati trecut prin foarte multe, atât în această viaţă cat şi în multe altele precedente. În ochii noştri, sunteţi respectati pentru curajul vostru şi profunzimea înţelepciunii. Sunteţi comorile de pe Pamant, chiar dacă vă simţiţi batrani şi obositi. Voi sunteti cei despre care vorbim in particular.

In viata voastra ati prelucrat mult nivelul emoţional. Ati permis fricii si altor emotii dificile sa vina la suprafata constiintei voastre, pentru a fi privite în ochi şi, astfel, pentru a fi eliberate. Ati avut experienţe spirituale pe calea voastra, senzaţii de fericire în care ati fuzionat în unitate cu Tot-Ceea-Este. Multi dintre voi au început deja să lucreze in viata ca sa fie profesori si vindecatori pentru alţii pe calea lor spirituală. Sunteţi în viaţa voastra de zi cu zi practicanti ai muncii cu lumina , pe care aţi intenţionat să o faceţi ca suflet.

Astazi ma adresez voua celor care sunt în acest al treilea grup de Lucratori, şi mă refer, de asemenea, la voi, cei care sunt în al doilea grup. Nu este o linie de demarcatie fixă între cele două grupuri, există o dezvoltare progresivă, de la una la alta. Nu există nici un motiv de meditat din care grup faceti parte; nu suntem administratori de grade aici. Cel mai important lucru este sa va recunoasteti pe voi insiva ca unii care sunt angajati cu inima şi sufletul in acest proces de creştere interioară. Adica de a explica tuturor din jurul vostru de ce acest proces de trezire poate părea atât de dificil uneori.

Vedeti voi, crestera spirituala sau evolutia nu continua intr-un mod liniar. Nu este ca si o scara pe care sa urci pas cu pas. Creşterea şi evoluţia apar în cicluri. Luaţi, de exemplu, ciclul de zi şi de noapte. In timpul noptii te scufunzi in subconstientul tau. Întunericul relativ al subconştientului se prezintă ca visele care te scot din obisnuit, din ceea ce este cunoscut de tine. Prin urmare, iti permite să mergi în adânc, şi sa descoperi sentimente şi emoţii in interior care nu se arată cu uşurinţă în timpul orelor de veghe. În timpul zilei, tu aduni experienţe la care participi în realitatea de pe Pamant. Noaptea te atrage în interior şi te ajută să te confrunti cu energii emotionale de care nu ai fost conştient in timpul zilei.

Ciclu de zi şi de noapte iti permite să integrezi experienţele pe un nivel mai adânc decât mintea. Este o creştere care apare din cauza acestei alternanţe, chiar dacă nu iti aduci aminte de visele tale. Această creştere are loc intotdeauna prin repetarea ciclurilor, şi este la fel cu creşterea spirituală. Tu cel caruia ii vorbesc ,ştii ce inseamna de a merge în interior, la vechea adresa de durere emoţională şi frică şi de a o elibera. Ştii cum este să fii scufundat în vechea durere si sa simti bucuria de a te elibera, senzaţia de mai multa libertate şi putere după aceea. Tu celui care ii vorbesc esti avansat; ai progresat mult, dar totuşi, chiar şi asa, după zi vine noapte. Noi straturi ale inconstientului doresc să fie văzute, abordate şi eliberate. În acest moment, multi dintre voi sunt în mijlocul noptii "întunecate", care cheama la suprafaţă un strat foarte adânc de teamă care doreşte să fie văzut în lumina zilei. Ea vrea să fie eliberata pentru ca tu sa aprinzi lumina ta asupra lumii mai strălucitoare şi paşnica.

În viaţa ta, tu esti influenţat de cicluri personale de dezvoltare, in functie de varsta, sex şi acordurile sufletului. Esti cu toate acestea, de asemenea, influenţat de curenţii de energie mai largi, care au de a face cu procese ca Pamantul si umanitatea, ca întreg care sunt implicate in ele. Există curenţi de energie la locul de muncă în această perioadă, care propulsează energiile vechi şi întunecate la suprafaţă într-un ritm care poate părea implacabil în cazul în care nu ai încredere in proces. Umanitatea ca un întreg nu este pregătita pentru eliberarea energiei vechi, care acum iese la suprafata. Majoritatea oamenilor nu ştiu cum să se ocupe de durerea profundă emoţională şi energia distructiva care pot rezulta din ea. Sunteţi adepti la asta. Totusi, aceasta ar putea să vă copleşească, de asemenea. Poate te simti scufundat în straturi personale care par extrem de greu de stăpânit şi străine pentru tine. Poti sa pari ca devii nebun. Poate ai crezut ca ai te-ai ocupat déjà de majoritatea problemelor care au fost pe felia ta în această viaţă, iar acum un alt strat de frica sau de întuneric trage la usa ta, unde nu te-ai aşteptat. Poate te simti indignat de asta, simti că ai prelucrat suficient şi esti gata pentru a trece la o viaţă mai uşoară. Această nouă groapă de intuneric, poate părea prea greu pentru a-i face faţă.

Eu sunt aici, astăzi, să-ti spun sa nu-ti pierzi inima şi pentru a-ti păstra credinţa în călătoria ta.Esti acum intrat într-un stadiu de dezvoltare în care nu mai poti controla creşterea ta. Zona de expansiune a constiintei pe care ai introdus-o este despre predare si a lasa sa plece . Nu este vorba despre a face anumite exerciţii sau modele vizuale, în urma unui anumit regim alimentar, sau sa urmezi orice disciplină prin care tu cauti să controlezi viaţa. Este imposibil de a controla valul imens de energie, care acum vrea să curgă prin fiinţa ta.

Sufletul tău vrea să te ridici până la acest flux de energie, deoarece este conştient că este un flux bun. Cu toate acestea, personalitatea umană nu este capabila sa vada unde te duce. Mintea umană nu poate înţelege unde se indreapta fluxul sufletului, deci, prin urmare, se poate simti disperata si in dezacord cu intuitia ta, pasiunea ta şi a sensului general de direcţie. Dacă acest lucru este cum simti tu, te rugăm să ştii că tu nu faci nimic greşit. Acest sentiment de dezorientare şi haos este mereu acolo, atunci când esti pe cale de a face un nou început. Într-adevăr noile inceputuri sunt întotdeauna precedate de o perioadă de haos şi criză. Noul nu poate intra înainte ca vechiul sa se prăbuşeasca. Ai crezut ca ai lasat deja să plece atât de mult, şi acum trebuie să dai drumul chiar mai mult. Te rugăm fii conştient că asta este un proces semnificativ, chiar dacă nu pare aşa. Încearca să rămâi într-un spaţiu de încredere şi de predare, pentru ca asa te aliniezi pe tine insuti cu fluxul sufletului tău şi faci calatoria un pic mai uşoara pentru tine.

Voi sunteţi profesori. Voi aduceti noua energie pe pământ, chiar acum, chiar dacă vă simţiţi în întuneric, chiar dacă vă simţiţi jos, deprimati şi nu aveti o idee despre unde va duceti. Faceti lucrul cu lumina, pentru care aţi venit. Lucrul cu lumina de multe ori înseamnă că voi calatoriti în noapte, în cele mai întunecate colţuri ale sufletului vostru, fara a sti ce se va întâmpla. Calatoriti prin întuneric, fără ghidare sau o hartă care sa va conduca . Sunteţi aruncati în întuneric şi tot ce puteţi face cu adevărat este să va predati experienţei şi încrederii pe care le veti primi prin ea şi aceasta va avea sensul.

De îndată ce ieşiti din întuneric înapoi în lumina zilei, din nou, veti înţelege sensul călătoriei dumneavoastră, nu doar cu mintea, ci cu inima. Întotdeauna, întunericul deţine o comoară pentru voi. Emotiile intunecate sunt părţi ascunse din voi care doresc să se reunească cu voi. Negativitatea pe care o întâlniţi în voi este o parte din energia voastra care s-a blocat, care nu s-a putut deplasa pentru o lungă perioadă de timp. Vă rugăm să înţelegeţi ca si suflet ca ati avut multe, multe vieti, in diferite locuri pe Pământ, precum şi în alte parti din univers. Acum, că ciclu de vieti de pe Pamant se apropie de finalizare, partile cele mai pline de angoase ale sufletului vostru, care s-au blocat in vieti foarte diferite, vin la voi in era prezenta pentru eliberare şi eliminare. De multe ori nu intelegeti de unde provin toate traumele emotionale . Dar în final este întotdeauna despre acelaşi lucru. Este vorba despre teama care doreste să fie abordata prin voi. Teama vrea să fie privita în ochi şi doreşte să fie salutată. Este o parte din voi şi o parte într-adevăr valabila. Frica este o parte din jocul dualitatii pe care voi il jucati în acest colţ al universului.

Dacă aţi putea doar să fiti, dacă nu v-ar fi frica de frica voastra, ati vedea că aceasta este inofensiva. Asta poate părea un lucru ciudat, pentru că frica poate fi atât de profunda ca sa o poti smulge. Dar frica este inofensiva. Este nevinovata ca un copil. Frica este pur şi simplu un răspuns la necunoscut. Dacă un copil se confruntă cu ceva ce nu ştie încă, de multe ori reacţionează cu frica: trebuie să se obişnuiasca cu noul. Trebuie sa-l exploreze, sa fie confortabil cu el şi să înveţe să aiba încredere. Frica este nevinovata într-adevăr, este destul de uşor de înţeles să nu te simti ca acasă in direct cu ceea ce nu şti încă. Nu e nimic în neregulă cu frica. Cu toate acestea, dacă plasezi judecata asupra ei, daca te simti inconfortabil cu frica şi o respingi, atunci acest lucru devine un lucru mare întunecat, un demon care te terorizeaza şi te paralizează impotriva vointei tale. Nu-ti fie frica de duşmanul tău, pentru că atunci il transformi într-o putere întunecata şi străina. Frica în sine nu este întuneric; este pur şi simplu răspunsul emoţional la sentimentul perturbat de ceva nou şi diferit.

Dragi prieteni, sunteti intelepti. Din cel mai profund miez, unde voi sunteti Spirit, unde sunteti lumina stralucitoare, eterna şi minunata, ajungeti la teama care este în voi. Sunteti mult mai mari şi mai puternici decât teama voastra. Puteţi ajunge la ea, ca si cum ati fi cu un copil , si spuneti-i că este în siguranţă cu voi, ca voi nu va temeti, că nu va temeti de frica voastra. Nu incercati sa scapati de ea, pentru că intenţia de a elimina frica deţine judecata în ea. Partea speriata din voi, va produce mai multa infricosare dacă va luaţi la luptă cu ea, pentru ca atunci acesta devine mesajul, că aceasta nu este buna şi că este nedemna.

Vă rugăm să înţelegeţi că teama este un element necesar în univers. În caz contrar, nu ar fi posibil să explorati şi să experimentati ceva nou. Frica marchează limita dintre ceea ce va face sa va simtiti în siguranţă şi familiar pentru voi şi ce nu. Dincolo de aceasta frontiera este ceva nou, pe care nu il înţelegeti încă sau nu aveti încă experienţă. Dacă ati putea privi frica în acest mod, ati elibera judecata dumneavoastră despre ea şi chiar ati deţine potenţialul bucuriei, pentru ca frica va promite un nou teren de descoperit, un nou loc unde lumina voastra să strălucească . Deci, aveti incredere in frica ,lasati-o să fie lumina voastra! Dacă există o situaţie în viaţa voastra, care dă naştere la teama, observati-o. Aprindeti lumina conştiinţei pe frica voastra. Teama nu se va dizolva imediat, dar dacă nu va uitati la ea ca o energie înspăimântătoare, va veti relaxa mai mult şi, astfel,va veti deschide la posibilitatea ca exista o comoara ascunsa in interiorul fricii.

Stiti, frica va fi mereu acolo, acesta este o parte a creaţiei. Chiar dacă sunteti foarte evoluati, există întotdeauna un element de necunoscut care vrea să fie explorat. Dacă acest lucru nu ar fi aşa, universul ar stagna şi ar pierde vitalitatea şi viata. Aceasta ar fi ca si cum locuiti într-o ţară frumoasă, minunata in care va bucurati cu adevărat şi cu care rezonati, cu toate acestea, nu este posibil sa iesiti afara din ea, să mergeti dincolo de graniţele sale. Niciodata nu ati fi în măsură să explorati noi teritorii. Acest lucru ar da cea mai profunda realizare pe termen lung? Acum, ştiu că voi înşivă ştiţi destul de bine să realizati că iubiti să explorati noul. Sunteti spirite aventuroase, toti cei ca voi. Prin urmare, vă rugăm să nu condamnati frica, pentru ca in cele din urmă, este o parte a partii aventuroase, exploratoare din voi . Frica vă arată unde există terenuri noi de descoperit. Odată ce aţi călătorit pe acest pământ nou, care deţine o parte de teamă, veţi experimenta frumusetea si bucuria care depăşesc înţelegerea dumneavoastră prezenta. Secretul este: niciodata nu puteti sa stiti dinainte ce veţi descoperi, altfel nu ar fi nou pentru voi.

Deci experienţa încântătoare de a se aventura în nou, având experienţe noi tot mai profunde de dragoste,frumusete şi bucurie, poate apărea doar dacă acceptaţi realitatea fricii, care nu este altceva decât realitatea necunoscutului, ceea ce se află dincolo de orizontul de cunoaştere al dumneavoastră şi experienţa curenta. Spuneti bun venit fricii in interior, chiar dacă pare iraţională şi nu ştiţi cauza. Multa frica vine in voi de la parti foarte vechi ale voastre, din alte vieti care sunt cu mult în urmă în timp. Chiar şi ele promit o nouă înţelegere, ceva ce nu ati descoperit încă. Poate exista o experienta acolo in care ati fost respinsi violent de care vă este frică şi nu vreti să simtiti. Cu toate acestea, dacă nu ar fi frica de experienţă, în cazul în care v-ar permite sa simtiti cum este ca să fiti respinsi violent, lasand emotia sa iasa la suprafata, voi ati simti compasiune cu voi însiva şi ati înţelege de ce anumite lucruri sunt dificile pentru voi de cunoscut . V-ati ierta pe voi insiva şi nu v-ati mai judeca asa aspru vreodata. Experienţa de auto-iertare este edificatoare. Deci, dacă vă permiteti să îmbrăţişati o experienţă care pare îngrozitoare din afara, daca treceti prin ea cu încredere şi fara nici o judecată, atunci această experienţă ar putea deveni una edificatoare, chiar una vesela. S-ar putea permite să gustati eliberarea şi relaxarea care merg cu auto-acceptarea. Acesta este modul flexibil al universului , cât de flexibila este experienţa.

Dacă vă confruntaţi cu frica în viaţa voastra, să ştiti că chiar pe cealaltă parte este atât de mult potenţial pentru a experimenta iubirea, frumusetea si bucuria. Acesta nu este departe. După cum am menţionat, creşterea spirituală nu este un proces linear, în care poţi elibera un pic de frica in fiecare pas. Mai degrabă, teama construieşte şi construieşte şi atinge apoi un punct culminant, care transformă viaţa voastra, probabil, în criză, şi vă simţiţi în imposibilitatea de a mai face un pact cu viaţa de zi cu zi. În acel moment, sunteţi confruntati cu frica voastra extrema ; voi nu o mai puteti suprima sau sa treceti peste. Ea curge prin voi şi voi pierdeti controlul. Se pare că în acest moment, voi sunteti înfrânti. Barajul se sparge şi voi nu puteti pastra apa. Acest lucru poate părea dezastruos, dar nu este!

Teama vrea să rupă portile deschise care v-au închis, care v-au intemnitat. Teama vrea sa curga prin voi, şi dacă voi curgeti cu ea, ea vă va duce la o alta realitate, mult mai eliberatoare decât cea in care traiti chiar acum. Deci, dacă simţiţi că frica este incontrolabila, dacă nu gasiti nici un sens , felicitări! Acest lucru este asa cum vreti sa fie. Aveti dreptate cu privire la pragul noului şi voi sunteti foarte aproape de o descoperire.

Lasa să fie, lasa teama sa fie, nu lupta. Nu gandi: "Ce am făcut greşit? Oare tot ce am făcut pe calea mea spirituală a fost în zadar ? De ce mă simt complet pierdut, am greşit?" Acest lucru este palavrageala mintii. Aceasta este mintea încercand de a da sens la ceva care nu poate fi înţeles de către minte. Sufletul tău ştie ce face. Ea vrea ca voi să eliberati durerea la un nivel profund şi acest lucru se va întâmpla în cazul în care aveţi încredere şi nu încercaţi să o controlati. Cu cat mai mult va veti alinia cu sufletul vostru, cu atât mai puţin puteţi avea controlul asupra vieţii, şi ştii ce? Acest lucru este atât de eliberator! Sa mearga sa aduca noul,sa aduca noul în energia frumoasă şi rafinată a nereprimatului Tu. Frica este poarta de acces la o versiune mai mareata a voastra , care doreste sa se întrupeze pe pământ in ziua de azi.

Vă cer să aveti respect pentru procesele interioare proprii, chiar dacă par să vă conducă în întuneric, chiar dacă toata logica pare ca a dispărut. Păstraţi-vă întotdeauna deschisă posibilitatea ca voi nu sunteti capabili să le înţelegeti in starea actuală a minţii, ca nu aveţi nevoie să înţelegeti aceasta, şi că sensul acesta va fi dezvăluit mai târziu. Deschideti-va la realitatea mai mare a sufletului vostru, fiti exploratorul constiintei care sunteţi cu adevărat şi care doriţi să fiti!

Am să va binecuvântez pentru îmbrăţişarea aventurii de a fi pe Pământ în aceste moment de schimbare şi rasturnare. Sunteţi curajoşi, sunteţi îndragostiti de viaţă, chiar dacă vă simţiţi deprimati şi singuri. Daca nu ati fi avut dragostea pentru viata, voi nu ati fi aici, chiar acum.

Suntem aproape de voi. Eu reprezint energia mama a conştiinţei Christice. Simti-va invaluiti de aceasta. Poate o veti vedea ca pe ceva moale roz stralucitoare, jucăuşa, o energie încă foarte tandra,blânda şi moale. Patrunde în spaţiul dvs. de energie, vă poate aduce vindecare. Iar prin vindecare nu mă refer la "ţinând departe frica voastra", vreau sa spun este acceptarea, acceptati-o ca uşă la alta realitate, o realitate mult mai iubitoare şi luminoasa.

Ftii voi însiva,simplu fiti voi insiva. Nu încercaţi să vă schimbati. Sunteti deja perfecti. Sunteti minunati.Noi va vedem, şi vă recunoastem lupta voastra. Avem mult respect si onoare pentru voi. Vă rugăm să permiteţi energiei mele sa va reconforteze. Nu vreau să schimb ceva în voi. Vreau doar să va uitaţi la voi într-un mod diferit. Chiar şi în mijlocul luptei voastre voi sunteţi un înger. Voi sunteti frumosi.

Amintiţi-vă: după fiecare noapte, o noua zi va veni. Soarele va straluci din nou. Este inevitabil. Aceasta este viata reluandu-si cursul său natural. La fel voi nu puteti împiedica noaptea sa cada, nu puteti împiedica ziua sa vina. Deci, permiteti-va să treceti prin această mişcare şi vă veţi găsi în zorii unei noi splendide zile.

Prin întreprinderea aceastei călătorii în interiorul vostru, ajutaţi mulţi oameni de pe Pământ, care încearcă să găsească drumul lor spre libertatea interioară. Voi pavati calea pentru alti Lucratori, care sunt în fazele de început ale trezirii lor, şi ei la rândul lor, vor ajuta oamenii care devin mai sensibili, care doresc să se deschidă realitatii sufletului lor.

Vă mulţumim pentru munca voastra, munca voastra cu lumina pe Pamant chiar acum. Nu sunteti niciodată singuri. Va intalnim pe partea cealaltă, vă rugăm să acceptaţi iubirea noastră. Este cea mai mare bucurie a noastră de a vă aminti cine sunteti.

Acest mesaj channel este de asemenea disponibil ca fişier audio. Transcrierea a fost editata în scopul de lizibilitate.

Copyright Pamela Kribbe - Permisiunea este acordată pentru a copia şi redistribui acest articol, cu condiţia ca link-ul www.jeshua.net sa fie inclus ca sursă şi sa fie distribuit liber

Niciun comentariu: