iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

joi, 12 august 2010

SA RUPEM LANTURILE INROBIRII DE CATRE EGOUL NOSTRU UMAN INFERIOR



In ultimele cateva mesaje am discutat oportunitatea care sta la dispozitia Omenirii in aceasta vara, de a ne elibera din stransoarea paralizanta a egourilor noastre umane inferioare. Este imposibil pentru noi sa cuprindem magnitudinea impactului asupra vietilor noastre, atunci cand acest aspect fragmentat si bazat pe frica, al personalitatii noastre, nu ne va mai manipula si controla prin frica si prin credinta in lipsuri si limitari. De la caderea noastra din Gratie in urma cu eoni, majoritatea vasta a Omenirii a functionat pe baza convingerii distorsionate ca egourile noastre umane si corpurile noastre fizice ne reprezinta pe noi si ca planul fizic al Pamantului este tot ceea ce exista. In realitate, nimic nu poate fi mai departe de Adevar.



Noi suntem Fii si Fiice ale lui Dumnezeu, multidimensionale si cu multe chipuri si noua ni s-au daruit capacitati creative de gandire si simtire, precum si libera vointa (liberul arbitru). Intentia Divina a acestor daruri este ca noi sa devenim co-creatori impreuna cu Dumnezeul nostru Tata/Mama, invatand cum sa cream tipare de perfectiune in lumea fizica a formei si manifestand astfel Imparatia Raiului pe Pamant. Egourile noastre umane se lupta de milenii pentru a ne impiedica sa ne amintim acest Adevar. Egourile noastre stiu, ca odata ce ne amintim cine suntem de fapt, vom reda corpurile noastre Pamantesti din nou in stapanirea Sinelui Divin. Si atunci, egourile noastre nu vor mai putea sa ne mai manipuleze vietile.


Egourile noastre umane s-au format in urma cu secole, pentru ca am facut decizia tragica de a descalifica darul nostru de la Viata prin ganduri negative, cuvinte negative, actiuni si sentimente negative. Frecventele dense si discordante ale energiilor create prin aceste exprimari negative ne-au determinat sa cadem in vibratii atat de joase, incat ne-am pierdut perceptia constienta a Sinelui Suprem si a Raiului. Noi am uitat ca suntem copii ai lui Dumnezeu, intrupati pe aceasta planeta pentru a invata cum sa co-creem minunile Raiului pe Pamant. In absenta acestor informatii sacre am dezvoltat o constienta inferioara, prin care ne-am format o perceptie alternativa a realitatii, pentru a incerca sa ne explicam existenta.

Aceasta constienta inferioara a evoluat treptat, pana la egourile noastre umane fragmentate. Acestea cred ca sunt repsonsabile de vietile noastre si ca motivul si scopul existentei lor este sa ne multumeasca simturile fizice. Egourile mai cred si ca este in regula sa faca orice pentru a-si atinge obiectivele, chiar daca asta inseamna a minti, a insela, a fura sau a ucide. Egourile noastre umane sunt aspecte mutante ale personalitatii noastre si cred ca au dreptul sa faca tot ceea ce considera necesar, pentru a-si mentine controlul asupra vietilor noastre. Pentru a confirma acest Adevar, doar gandeste-te la multitudinea de situatii cand ai incercat sa-ti imbunatatesti viata facand schimbari pozitive si la rezistenta pe care ai primit-o din partea egoului tau.
De exemplu, cand iti iei un angajament sa-ti imbunatatesti dieta, nu incepi imediat sa ai pofta pentru tot ceea de nu ar trebui sa mananci? Cand iei decizia sa-ti dezvolti constienta pentru prosperitate, in loc sa te concentrezi pe lipsuri si pe limitari, nu-ti apar dintr-o data problemele finaciare mai mari si mai apasatoare? Cand decizi sa traiesti in armonie, nu-i asa ca tocmai atunci incep sa iasa la suprafata tot felul de lucruri care sa te provoace si sa te enerveze? Si, mai mult decat toate, gandeste-te la interferenta pe care ai avut-o din partea ego-ului tau atunci and ai inceput sa te trezesti si sa-ti aduci aminte cu adevarat ca esti un Copil Iubit al lui Dumnezeu. De cate ori, dupa ce ai acceptat adevarul despre tine si creierul tau nu a inceput sa sporovaiasca, iar dialogul intern sa-ti spuna lucruri de genul “Pe cine crezi tu ca pacalesti? Viata ta este in pioneze. Relatiile tale sunt un dezastru si nu poti sa-ti achiti nici macar toate datoriile. Cum este posibil ca tu sa fii Un Copil al lui Dumnezeu iubit si plin de putere aici?” Toate acestea reprezinta incercarile ego-ului tau uman de a-ti bloca progresul, pentru ca egoul tau stie ca, atunci cand Sinele Tau Suprem ia controlul vietii tale, egoul nu va mai putea sa te manipuleze sau sa te controleze.



Minciunile si interferenta egourilor noastre ne-au tinut prizonieri timp de multe vieti si ne-au impiedicat sa acceptam Adevarul despre cine suntem si de ce suntem aici pe Pamant. Dar aceasta este o Noua Zi si vantul schimbarii a sosit si la noi. Oameni de pretutindeni se trezesc si ajung sa se conecteze cu Sinele lor Suprem si sa-si ridice constienta. Astfel se creaza o tranzitie de vibratii imposibil de oprit, care afecteaza fiecare barbat, femeie, sau copil de pe Pamant, intr-un mod pozitiv. Pas cu pas, conditiile vitrege ale caderii noastre din Gratie sunt reversate, acum suntem chemati sa indeplinim un serviciu mai inalt, de catre Dumnezeul nostru Tata/Mama si de catre intreaga Companie a Raiului.


Fiintele de Lumina ale Adevarului au scos la iveala faptul ca, prin intermediul nenumaratelor activitati intru Lumina, realizate in mod victorios prin eforturile unificate ale intregii Companii a Raiului si ale Lucratorilor intru Lumina intrupati, Omenirea a atins o frecventa de vibratie care ne va permite noua sa slabim stransoarea paralizanta pe care egourile noastre au avut-o asupra corpurilor noastre fizice, a inimilor si mintilor noastre, inca de la caderea noastra din Gratie. Angrenajele acestui minunat Plan Divin in desfasurare au fost pornite, iar noi suntem acum in mijlocul stadiilor finale de pregatire.


Pe 21 Iunie, am avut experienta unui Solstitiu foarte puternic in ambele Emisfere, Nordica si Sudica.Energia de la acest influx de Lumina a construit un momentum care a pavat drumul pentru o Eclipsa de Luna foarte rara si puternica, care a avut loc pe 26 iunie. Acest eveniment celest a implicat mai mult dacat eclipsa de Luna, care amplifica in mod exceptional Lumina Divina, a implicat si o aliniere foarte rara a celor sapte planete sub forma Marii Cruci. Exista literalmente sute de rapoarte care circula pe Internet, provenind de la astrologi spirituali care vorbesc despre oportunitatile fantastice care ne sunt oferite in aceasta vara. De fapt. am citit despre impactul astrologic pe care il vor avea. timp de cativa ani. Eclipsele de Luna si de Soare, precum si alinierile planetare din vara lui 2010. Nu este intamplator faptul ca aceasta miscare puternica precede activitatea Luminii, care va ajuta Omenirea sa sparga lanturile egourilor noastre umane, o data pentru totdeauna!


Stiu ca asta pare remarcabil, dar intotdeauna am avut intentia sa ajungem la acest moment prin procesul Inaltarii noastre in a 5-a Dimensiune a Realitatii Luminii. Ceea ce nu stiam era cand va sosi aceasta oportunitate magic. Ei bine, acuma stim. Acesta este momentul!


Totul este facut din energie, vibratii si constienta, si egourile noastre umane vibreaza la o frecventa foarte joasa (densa).In ultimii ani, Zeii Sinelui Superior al Omenirii au tot accelerat frecventa vibratiilor in corpurile noatre fizice, eterice, mentale si emotionale, pana la maximul posibil permis de catre Legea Cosmica, in fiecare 24 de ore.

Cand, la nivel atomic celular, corpurile noastre Pamantesti ating o frecventa care este dincolo de capacitatea egourilor noastre de a o receptiona, lanturile se vor rupe si egourile nu vor mai fi capabile sa ne controleze, asa cum au facut-o in trecut.

Ruperea lanturilor in care egourile noastre umane ne tin paralizati de secole, este urmatorul pas vital in desfasurarea Planului Divin. O activitate in Lumina care implica Zeii Sinelui întregii omeniri, precum si Compania Raiului, este acum in plina desfasurare. Te rog relaxeaza-te, respira adanc si da drumul la orice interferenta de care egoul tau uman s-ar putea folosi, pentru a te impiedica sa intelegi magnitudinea oportunitatii pe care o ai in mana. Da-i voie Divinului din inima ta sa se extinda mai mult si mai mult, chiar in timp ce tu citesti aceste randuri cu mintea si inima deschise. Miracolele se intimpla si noi primim intr-adevar, mai mult decat oricand in trecut, ajutorul Companiei Raiului.

Cele doua saptamani dintre Eclipsa de Luna si alinierea planetelor in Marea Cruce de pe 26 Iunie si Eclipsa Solara de pe 11 Iulie, reprezinta o perioada foarte intensa de golire, eliberare si purificare. Asta este adevarat pentru fiecare dintre noi, la nivel individual, dar si pentru Omenire la modul colectiv. Zeii Sinelui nostru ne vor ghida prin orice experienta avem nevoie sa traim, pentru a a ne ajuta sa ne ridicam vibratiile dincolo de limitele egourilor noastre umane. Asculta-ti inima si fii foarte atent la ceea ce te indeamna sinele tau sa faci. Oare el te indeamna sa-ti imbunatatesti dieta, sau relatiile, sau atitudinea, sau modul de gandire, sentimentele, sau orice altceva care sa te ajute sa-ti ridici vibratiile? Daca este asa, te rog raspunde la acea intuitie si fa pasii necesari, pe care egoul tau te-a impiedicat pina acum sa-i faci. Si tu stii exact la ce ma refer.

Activitatea Luminii este proiectata sa ajute toata Omenirea in aceasta vara sa-si ridice vibratiile deasupra incatusarii opresive. Acest eveniment va implica eforturile Sinelui Divin al fiecarei femei, barbat si copil de pe acest Pamanat si a intregii Companii a Raiului. Pe 14-19 August 2010, in timpul aniversarii Primei Convergente Armonice care a avut loc pe 15-18 August,1987, Lucratorii intru Lumina din toata lumea se vor aduna pe platoul din Washington D.C. in SUA. Impreuna, vom forma un Transformator de Lumina prin care Lumina Divina va cobora pentru a deschide Portalul 5-Dimensional al Libertatii, Justitiei Divine, Eliberarii, Victoriei si flacara Violet a Perfectiunii Infinite a lui Dumnezeu. Dumnezeul nosturu Tata/Mama si Compania Raiului au dezvaluit ca puterea inifinita a acestor calitati Divine sunt cheia pentru a ridica energia, vibratiile si constienta corpurilor fizic, eteric, mental si emotional ale Omenirii pentru a rupe lanturile pe care egourile noastre umane le-au folosit pentru a ne controla timp de eoni.

Aceasta activitate fara precedent a Gratiei si Milei Divine va apare prin intermediul Sinelui Divin al fiecarei persoane de pe aceasta planeta, in aliniere perfecta cu Planul Sau Divin si pentru binele suprem al tuturor celorlalti. Este imposibil sa intelegem cu adevarat magnitudinea semnificatiei de a fi eliberati de manipularea egourilor noastre, dar vietile noastre vor fi tranformate. In loc sa simtim ca inaintam inotdeauna catre obiectivele noastre, prin noroi si cu vantul in fata, vom primi puterea de la Sinele Nostru Divin si de la Interventia Divina a Dimensiunilor Raiului. Tiparele perfectiunii pentru vietile noastre individuale si pentru vietile noastre colective se vor manifesta mult mai repede si, impreuna, vom co-crea Noul Pamant, in mod tangibil.

Prin aceasta activitate a Luminii, noi TOTI suntem chemati sa oferim un serviciu superior. Acesta este un efort combinat intre Rai si Pamant. Aceia dintre noi care au chemarea inimii de a participa, trebuie sa asculte intuitia si ghidajul din interiorul lor si sa raspunda la asta, in mod potrivit. Lumina si Iubirea noastra reprezinta factori critici pentru succesul acestei fatete a Misiunii Divine. Nu lasa ca egoul tau uman sa nege acea cunoastere interioara, care iese la suprafata in inima inimilor tale.

Vehiculul care va fi folosit pentru a aduna Lucratorii intru Lumina, in Portalul 5-Dimensional al Libertatii, Justitiei Divine, Victoriei, si Flacarii Violet a Infinitei Perfectiuni Divine, este cel de-al 24-lea Congres Mondial Anual al Iluminarii. Acest eveniment se va desfasura intre 14-19 August 2010 la Poarta de Cristal, hotel Marriott in Arlington Virginia.

Intreaba-ti Sinele Divin care este rolul tau in acest Plan Divin. Asculta-ti inima si VEI STI. Daca ai chemarea in inima sa mergi in Arlington Viginia, care este in zona Washigton D.C., poti servi astfel Omenirea si intreaga Viata si atunci cere detalii despre asta. Portile abundentei Raiului se vor deschide pentru a pava drumul tau pentru ca sa poti participa la aceasta activitate intru Lumina. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu timpul, energia sau banii, fii receptiv si ai Incredere.

Multi vor avea chemarea inimii sa serveasca drept Miini ale Divinitatii, in numele Intregii Omeniri. Ei vor calatori la Arlington, Virginia, pentru a deveni parte din transformatorul magic prin care Lumina Divina ca curge pentru a deschide portalul Libertatii, Eliberarii, Justitiei Divine si Flacarii Violet a Perfectiunii Infinite Divine. Daca nu ai chemarea inimii sa fii prezent in Washington D.C. vor fi alte moduri in care vei putea participa.

Unii Lucratori intru Lumina vor fi inspirati sa calatoreasca la locuri sacre, pentru a ancora aceste tipare in Sistemul Grilei de Cristal al Mamei Pamant. Altii se vor intalni in grupuri, in zonele unde locuiesc, pentru a-si trimite Lumina in aceasta activitate unificata a Luminii. Iar altii se vor uni in constienta din solitudinea propriilor lor locuinte.

Toate aceste moduri de a participa sunt vitale pentru succesul Misiunii Divine. Este important sa-ti asculti cu adevarat inima si sa raspunzi in functie de locul TAU propriu si specific in acest Plan Divin. Nu conteaza unde vei fi ghidat sa mergi. Tu stii ca TOTI suntem UNUL si ca Lumina si Iubirea ta sunt necesare ACUM!



Sursa: http://eraofpeace. org

Niciun comentariu: