iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 8 martie 2010

SCRISORI DE DRAGOSTE DE LA DUMNEZEU




Esenta a ceea ce va ofer Eu in aceste mesaje nu este mesajul propriu-zis. Ceea ce extrageti din scrisorile Mele poate fi succint si minunat, dar, totodata, reprezinta doar un sttrop din ceea ce va ofer. Eu revars asupra voastra mai multa iubire si intelepciune lirica decat o fac cuvintele pe care le extrageti.
Mesajele Mele de aici reprezinta mult mai mult decat mesajul transmis de ele. Mesajele nu sunt suficiente. A cunoaste toate mesajele din lume nu este suficient. Mesajul pe care vi-l transmit Eu reprezinta mai mult decat un rezumat al lor. Ceea ce va dau Eu nu poate fi definit. Esenta mesajelor Mele nu poate fi cuprinsa in cuvinte. Cuvintele se afla la periferia inimii Mele. De aici nu aveti altceva de invatat decat cum sa fiti cu Mine.
Va veti aseza alaturi de Mine? Nu trebuie sa vorbim; sau, daca vrem, putem sta la taclale, putem vorbi cu altii, formand cercuri, sau putem purta discutii serioase. Ce conteaza? Conteaza ca stam impreuna.
Suntem impreuna pentru a ne intalni cu Noi Insine. Stam jos si ne tinem de mana. Este suficient. Si doar cateva clipe petrecute cu mine au o mare importanta. Nu trebuie sa stiti neaparat ce anume preluati din intalnirea Noastra.
Fiti iubirea mea, vreti?
Care este mesajul pe care vi-l transmit astazi? Uitati de toate astea. Pur si simplu fiti alaturi de Mine si dati-Mi voie sa va duc in diferite locuri. Nu stati atat de incordati. Nu luati notite. Doar odihniti-va in Mine.
Dati-Mi voie sa ma apropii de inima voastra. Lasati-Ma sa tes ce am de tesut. Lasati-Ma sa va mangai pe cap. Dati-Mi voie sa va indepartez grijile. Permiteti-Mi sa Ma bucur de aceste cateva clipe petrecute cu voi. Ce anume vreti sa invatati atat de repede? Ce trebuie sa rezolvati atat de repede? Doar fiti cu Mine.
Dati-Mi inima, nu mintea voastra. Exista prea multa energie a mintii in lumesi, probabil, prea putina energie a inimii. In orice caz Eu va cer inima. Vreau sa o impletesc cu a Mea. Lasati ca inimile sa Ni se apropie. Asezati-va putin langa Mine.

Gloria Wendroff SCRISORI DIN CER

Un comentariu:

Lavinia Dance spunea...

Stiu ca Dumnezeu vrea inima noastra, pentru ca El sa locuiasca in ea. Nu mi se pare ca am scris gresit pe blog la mine ci doar ca nu m-am facut inteleasa asa cum ar fi trebuit.
Imi poti spune cine canta melodia de pe acest blog?:d