iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 17 aprilie 2010

INGERI PE PAMANT


"S-ar putea sa fi intalnitun inger cu chip omenesc, care v-a transmis un mesaj linistitor sau care a infaptuit un act de eroism. Ingerii pot aparea in trupuri omenesti atunci cand e nevoie sa salveze o viata ori sa ajute pe cineva sa auda intr-adevar ceea ce trebuie sa le spuna ei.
Ingerii intrupati seamana cu oamenii obisnuiti. Uneori sunt bine imbracati, alteori sunt imbracati in zdrente. Acesti ingeri iau de obicei forma fizica doar temporar, exact atat cat este necesar pentru a indeplini o functie cereasca. Totusi, unii ingeri traiesc vieti intregi ca oameni, atunci cand o familie, un spital, o scoala sau un alt grup uman are nevoie de ajutor pe termen lung din partea ingerilor.
Ingerii ne ajuta pe cai miraculoase...Un inger poate intra in vietile noastre cu infatisare omeneasca pentru o relatie de scurta durata, pentru a ne acorda protectie, pentru a ne ajuta sa trecem printr-o mare rascruce in viata ori pentru a ne da ajutor sau indrumare. Aceste fiinte pot iesi din vietile noastre la fel de repede cum au intrat, fiindca si-au indeplinit functia lor ingereasca.
Uneori Cerurile ne cer sa indeplinim functia unui inger. Nu ati sfatuit niciodata un prieten sau un client si nu ati spus ceva atat de intelept incat v-ati mirat singuri de unde veneau acele cuvinte? Este un exemplu privind felul in care Dumnezeu vorbeste prin dumneavoastra ca ingeri "mesageri".
Majoritatea oamenilor care intalnesc un inger cu infatisare omeneasca nu-si dau seama la inceput ca persoana care le sare in ajutor este un inger. Abia atunci cand ingerul dispare, se dezvaluie adevarata sa identitate.
Ingerii iau infatisare omeneasca pentru a acorda asistenta in plan fizic. De asemenea, ei se intrupeaza in perioadele de stres si criza, atunci cand noi nu putem auzi vocea calma, slaba, a Spiritului. In acele cazuri, ingerii iau infatisare omeneasca pentru ca oamenii sa poata acorda atentie mesajelor si avertizarilor lor importante.
Indiferent daca sunt intrupati si au chip omenesc sau raman in lumea spiritelor, oamenii sunt acolo pentru a pune in practica planul de pace al lui Dumnezeu, pas cu pas. Asta inseamna ca ingerii doresc sa va ajute cu orice v-ar aduce pacea. Daca nu stiti ce anume va trebuie, puteti chema ingerii sa va ajute in stabilirea celor mai sanatoase intentii. Ingerii va pot da timp, motivatie si orice alt ceva aveti nevoie sa actionati conform indrumarii divine.
Ingerii va iubesc mai mult decat pot exprima cuvintele. Iubirea lor este neconditionata si ei va apreciaza si va pun in valoare inzestrarile, talentele si misiunea divina. Mai mult decat orice, ingerii dumneavoastra doresc sa va bucurati de pace si de fericire deplina. Ei sunt disponibili timp de douazeci si patru de ore, zi de zi, fiind gata sa va ajute in acest sens. Tot ce trebuie sa faceti este sa le cereti ajutorul"


(Doreen Virtue INGERI 101)

Niciun comentariu: