iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 6 iunie 2010

ACCESAREA PROFUND TRANSFORMATOARE A STARILOR SUPERIOARE DE CONSTIINTA


"Multi dintre noi confunda, adesea, harta cu locul in sine.
Va pot oferi o harta a orasului Washington, dar aceasta nu este decat o imagine a locului respectiv. Totul este cuprins in noi. Ne uitam in afara trupurilor noastre, dar in realitate natura constiintei din noi, cea prin care suntem receptivi, este omniprezenta si traverseaza spatiul si timpul si fiecare plan cosmologic. Aceasta inseamna ca nu "ne ducem nicaieri" cand ne proiectam astral, pentru ca deja suntem peste tot. Suntem deja omniprezenti - aceasta este natura esentiala a constiintei. Dar individualitatea noastra, care se pacaleste singura, o poate percepe ca pe trecerea printr-o poarta sau ca pe o calatorie.
In cazul unei experiente spirituale marcante, trupul poate fi modificat pana la a fi dematerializat. Se poate deplasa, poate fi etericsau se poate gasi la nivelul astral al existentei si apoi sa reapara in plan fizic.....................
Trupul si lumea fizica prezinta conexiuni stranse, profunde, care sunt in noi. Universul holografic cuantic, prin functia integratoare a inteligentei constiente, leaga fiecare punct din spatiu si timp si fiecare nivel, dimensiune si treapta a cosmologicului cu orice alt punct.
Perceptia distantei si a separarii este corecta la un nivel al perceptiei. La alt nivel dispare, devenind non-localitate.
Astfel putem accesaceea ce oamenii numesc alte "lumi", accesand pur si simplu constiinta intr-o maniera non-locala. Uneori, oamenii au reusit aceasta prin incantatii, cantece devotionale, meditatie etc. Asemenea actiuni permit mintii sa devina stabila si sa depaseasca limitarile perceptiei fixe a lumii materiale tridimensionale, pentru a vedea ceea ce este dincolo.
Anumite persoane sunt capabile sa vada fiinte imateriale sau aura oamenilor sau sa se uite la o planta si sa simta cum poate fi ea folosita pentru a vindeca pe cineva.
Noi suntem inzestrati cu aceste daruri in functie de gradul la care le dezvoltam.
In picatura poate fi vazut intreg oceanul. Prin urmare, in fiecare dintre noi, care suntem picaturi, se aduna totalitatea oceanului.
Creatia nu se termina niciodata. Cand doua persoane se unesc si realitatea unica a genelor lor formeaza trupul unei noi fiinte, in noile gene se afla codificat potentialul acestei noi fiinte, al acestui nou suflet.
Creatia este intotdeauna creata prin ea insasi. Fiinta nemarginita creeaza mereu mai multa viata inteligenta, constienta.
Spatiul nu lipseste. Universul este vast. Asadar nu exista nici o limita impusa asupra numarului de fiinte si suflete care pot exista. Si fiecare contine totalitatea mintii constiente in ea si fiecare va realiza in final aceasta divinitate si va deveni picatura care se intoarce in ocean.
Din acest suflet originar si din aceasta lumina mareata primara provine tot ceea ce poate fi creat. potentialul pentru tot ceea ce poate fi creat, tot ceea ce a fost creat si ceea ce va fi creat a existat dintotdeauna la acel nivel cosmologic.
Cand o noua fiinta este creata, aceasta este realizata din acea matrice divina care a existat dintotdeauna.
Exista o stare a constiintei care poate fi atinsa atunci cand ajungem in prezenta Fiintei Divine, in prezenta tuturor celor care au existat vreodata.......
De la Dumnezeu provenim si la El ne vom intoarce...fiecare viata adusa pe aceasta lume - sau in orice alta lume - este mereu parte a Creatiei.
Constiinta nemarginita care emana prin lucrarea propriei vointe, face apo sa se manifeste gandul cauzal pur in forma sa sonora, din care emana apoi intreg Universul.
De aceea invocatiile, MANTRA-ele, rugaciunea, gandul sunt toate niste vehicule foarte puternice ale transcendentei.
Fiecare lucru creat are tonalitatea sa, vibratia sa sonora, care apoi ii confera forma astrala, ce serveste ca matrice a obiectului material insusi.
Puteti sa va reprezentati aceasta? Daca traim aceasta la un anumit nivel al constiintei, atunci, prin folosirea componentei sonore a gandului, putem face obiectele sa se miste, putem face sa apara obiecte si putem influenta lumea materiala.
In viitor, vom invata sa fabricam obiecte prin asamblarea elementelor de la aceste niveluri mai profunde sau mai subtile. Prin operarea la nivelul sufletului si gandului, putem asambla forma astrala si o putem proiecta apoi in lumea tridimensionala, complet materiala.
In traditia VEDA-lor, se vorbeste despre NAMA si RUPA, esenta si substanta, sau, intr-o traducere comuna si mai improprie, nume si forma. Ele se refera la vibratia specifica, inclusiv sonora, a obiectelor, care conduce la forma lor. Oamenii care cunosc anumite tehnici spirituale pot, de fapt, sa intre intr-o anumita stare a constiintei si, prin sunetul si vibratia gandului, sa aduca in planul realitatii concrete un obiect - un mar, un inel sau orice alt ceva.
Exista un nivel cosmologic unde este localizata forma-samanta a intregii cunoasteri. Putem primi informatii de la acest nivel al constiintei in functie de propriile tendinte si necesitati.
Un confident al meu foarte apropiat de domeniul militar mi-a spus ca a fost de mult inventata o tehnologie, se pare prin anii '60 sau '70, care permite "extragerea", reconstituirea informatiei, evenimentelor sau conversatiilor din ceea ce se numeste "zgomotul alb"al spatiului. Cu ajutorul unui sistem electronic avansat, dezvoltat la baza militara White Oaks din Maryland, se putea extrage tot ce s-a spus sau s-a facut vreodata intr-un anumit loc. Tehnologiile care au fost dezvoltate in secret de catre gruparea conspiratorilor malefici sunt cu adevarat uluitoare.
Orice punct din spatiu si timp este un punct de acces spre orice alt punct din spatiu si timp. In orice punct din spatiu se afla codificat tot ce s-a petrecut vreodata acolo, care lasa o semnatura, o pecete, care poate fi accesata. Adevaratele clisee AKASHA-ice se afla in structura memoriei cosmice constiente si, este peste tot si poate fi accesata oriunde.
In vestul Americii, am auzit si vazut vechile popoare bastinase care au trait acolo. Am auzit tobele si ceva ca un sunet de tamburina, precum si incantatiile lor. E ca un film care ruleaza mereu acolo, dupa ce va acordati cu frecventa sa.
Tot ce spunem si facem pe parcursul intregii noastre vieti este mereu, permanent codificat - precum roca cristalina, dar la nivelul constiintei si spiritului."

(Steven Greer ADEVARUL DEZVALUIT DESPRE EXTRATERESTRII BENEFICI)

Un comentariu:

Ingerul tau spunea...

Aceeasi carte, traducere aproape identica, apare la doua edituri. Cealalta poarta numele "Adevarul ascuns. Informatii interzise" aparuta la editura Daksha. Cea din care citezi tu se pare ca este o editie pirat... Totusi avand in vedere valoarea informatiilor si faptul ca titlul este bine ales, daca nu ii deranjeaza pe cei de la daksha, de ce ne-ar deranja pe noi?