iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 8 iunie 2010

RESTABILIREA ENERGIEI SPIRITUALE (II)



( Michael Newton este doctor in consiliere, atestat ca hipnoterapeut si membru al Asociatiei Americane de Consiliere. Dr Newton si-a dezvoltat propriile tehnici referitoare la regresie pentru a putea sa-si duca clientii aflati sub hipnoza dincolo de amintirile vietii lor trecute, spre experienta mai insemnata a sufletului in viata de apoi. Autorul este considerat un pionier al dezlegarii misterelor vietii noastre in lumea spiritelor, relatate pentru prima data in "Calatoria Sufletelor" 1994)



Tratamentul standard la intrarea in lumea spiritelor


Cand trecem dincolo si suntem intampinati de ghizii nostri, consider ca tehnicile pe care acestia le folosesc la contactul initial se impart in doua categorii:

1.Invaluirea. In acest caz, sufletele care se intorc sunt invaluite complet intr-o masa circulara de energie puternica a ghidului lor. Cand sufletul si ghidul se intalnesc, sufletul simte ca si cum ambii ar fi inchisi intr-un balon. Aceasta este metoda cea mai obisnuita, pe care subiectii mei o descriu ca fiind extaz pur.

2. Efectul de focalizare. Aceasta procedura de contact initial este putin diferita. Pe cand ghidul se apropie, energia este focalizata asupra anumitor puncte la extremitatile formei eterice a sufletului, din orice directie pe care o alege ghidul. Putem fi luati de mana sau tinuti de umeri dintr-o parte. Vindecarea incepe dintr-un punct anume al formei eterice, ca o mangaiere urmata de o adanca patrundere de energie.

Alegerea procedurilor depinde de preferinta ghidului si de starea energiei noastre spirituale din acel moment. In ambele situatii are loc o infuzie de energie revigoranta in timp ce noi suntem proiectati in fata. Aceasta este faza introductiva a calatoriei spre destinatia noastra spirituala finala. Cele mai avansate spirite, i special daca sunt nevatamate, nu au nevoie de ajutorul unei astfel de energii iubitoare.
In timpul momentelor de extaz de dupa contactul initial, ghidul nostru poate aplica cu pricepere si ceea ce numesc patrunderea de energie............
Vindecarea suferintei fizice si emotionale, atat in lumea spritelor, cat si in afara ei, emana dintro sursa de bunatate. Energia pozitiva curge in fiecare parte a fiintei sufletului, de la cel care o trimite, a carui esenta si intelepciune sunt, de asemenea, transmise. Subiectii mei nu sunt in stare sa explice frumusetea si subtilitatea acestei asimilari, ci doar spun ca se aseamana cu un flux de electricitate care intinereste.


Tratamentul de urgenta la intrarea in lumea spiritelor


Cand sufletele ajung la poarta spre lumea spiritelor cu energia deteriorata, unii dintre ghizii nostri vor proceda la o vindecare de urgenta. Este un exercitiu de vindecare deopotriva fizic si mental, care are loc inainte ca sufletul sa treaca mai departe in lumea spiritelor. Unul dintre clientii mei a murit intr-un accident de automobil, in ultima sa viata, pierzandu-si piciorul. El mi-a povestit ce s-a intamplat la intrarea in lumea spiritelor in urma acestor experiente:

Cand am ajuns la poarta, ghidul a vazut gaurile din aura mea energetica si a inceput imediat procesul de refacere a energiei pierdute. A modelat-o ca pe o argila ca sa umple, sa refaca si sa netezeasca marginile aspre si discontinuitatile , pentru a ma reintregi.


Corpul eteric este un contur al vechiului nostru corp fizic, pe care sufletele il duc in lumea spiritelor. In esenta, reprezinta o amprenta a formei umane, de care nu ne-am eliberat inca, asemanatoare cu pielea unei reptile. Aceasta nu e o situatie permanenta, desi am putea sa o cream mai tarziu in conturul unei energii colorate si luminiscene. Stim ca amprenta unui corp vatamat dintr-o viata anterioara poate influenta forma fizica actuala a unor oameni daca nu a fost inlaturata cum trebuie, prin urmare, de ce nu ar putea fi asa si invers? Exista spirite care se elibereaza complet de forma corpului in momentul mortii. Totusi, multe suflete cu cicatrici fizice si emotionale din viata ajung inapoi acasa cu amprenta acestei energii afectate.
In ceea ce priveste suferinta si vindecarea sufletului, invat multe atat de la studenti, cat si de la profesorii din lumea spiritelor. Urmatorul meu caz, in care un ghid student nu a reusit sa vindece cum trebuie energia afectata, la intrarea in lumea spiritelor, a fost unul destul de neobisnuit pentru mine. Subiectul acestei intamplari tocmai incheias o viata grea, murind intr-un bombardament de artilerie in timpul unei confruntari din Primul Razboi Mondial.


Cazul 19


Dr.N: Dupa moartea ta in noroiul si ploaia campului de lupta, ce vezi cand ajungi in acea lumina puternica?
S: O siluieta intr-o haina lunga, alba, venind spre mine.
Dr.N: O vad pe Kate. Este o profesoara noua, care a intrat in grupul nostru de curand.
Dr. N: Descrie-i infatisarea si spune ce iti comunica in trimp ce se apropie.
S: Are o fata tanara, o frunte lata. Kate radiaza pace - simt acest lucru - dar totodata si ingrilorare si nu vrea sa se apropie de mine.
Dr.N: Dece nu?
S: Energia mea nu este intr-o stare buna. Imi spune: "Zed, trebuie sa te vindeci!"
Dr.N: De ce nu te ajuta sa faci asta, Zed?
S: Kate nu vrea sa se apropie de energia mea negativa din razboi...si mai e si faptul ca am fost omorat.
Dr.N: N-am mai auzit ca un ghid sa dea inapoi in fata responsabilitatii de a reface energia perturbata. Se teme de contaminare?
S: Asa ceva. Trebuie sa intelegi, Kate este destul de noua in ceea ce priveste acest gen de sarcina. Nu e prea bucuroasa, vad asta.
Dr.N: Descrie-mi cum arata energia ta acum.
S: Este data peste cap, sfaramata...neregulata...nu mai are nici un contur.
Dr.N: Din cauza ca nu ai iesit din corp suficient de repede in momentul mortii?
S: Cu siguranta! Am fost luat prin surprindere. De obicei, ma desprind de corp atunci cand vad moartea venind.


Nota: Acest caz si multe altele m-au invatat ca sufletele isi parasesc adesea corpurile cu cateva secunde inaintea unei morti violente."


(Michael Newton DESTINUL SUFLETELOR)

Niciun comentariu: