iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 7 iunie 2010

RESTABILIREA ENERGIEI SPIRITUALE (I)




Energia sufletului

"Nu putem defini sufletul ca pe ceva fizic, pentru ca aceasta ar insemna sa limitam ceva care pare sa nu aiba limite. Eu vad sufletul cape o energie luminoasa inteligenta. Aceasta energie pare sa functioneze ca niste valuri care vibreaza, asemanatoare cu forta electromagnetica, dar fara limitele particulelor de materie. Energia spiritului nu pare a fi uniforma. Ca o amprenta, fiecare suflet are o identitate, o compozitie si o distributie vibrationala unice. Pot discerne proprietati de dezvoltare ale sufletului dupa tonurile de culoare, si totusi, nimic nu defineste ceea ce este sufletul ca entitate.
Dupa ani de studiu asupra modului in care sufletul interactioneaza intr-o varietate de minti omenesti de-a lungul multor incarnari, si ceea ce face dupa aceea in lumea spiritelor, am ajuns sa stiu ca tinde spre perfectiune. Nici acest fapt, insa nu imi spune ce este sufletul. Pentru a intelege pe deplin energia spirituala, ar trebui sa cunoastem toate aspectele creatiei si constiinta sursei sale. Aceasta este o perfectiune pe care nu o pot cunoaste, in ciuda tuturor eforturilor mele de a explora misterele vietii de dupa moarte. Imi ramane deci sa analizez actiunile acestei energii profunde, cum reactioneaza cu oamenii si cu evenimentele si ce incearca sa faca, atat in mediile fizice, cat si psihice. Daca existenta spiritului incepe si este modelata de gandirea pura, ea este sustinuta de acel gand ca o entitate nemuritoare. Caracterul individual al sufletului ii permite sa influenteze mediul sau fizic, dand armonie si echilibru vietii. Dpritele sunt expresia frumusetii, a imaginatiei si a creativitatii. Egiptenii antici spuneau ca pentru a incepe sa ne intelegem sufletul trebuie sa ne ascultam inima. Cred ca aveau dreptate."

Michael Newton DESTINUL SUFLETELOR

Niciun comentariu: