iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 2 martie 2011

ASTAZI, DUMNEZEU VREA CA TU SA STII...


…că a sosit momentul să ii dai minţii tale un moment de respiro, să se poată retrage din toate iluziile de zi cu zi. De câtă vreme nu ai mai acordat atenţie, cu adevărat atenţie, sufletului tău? Există multe feluri de a-ţi hrăni sufletul, dar de multe ori trebuie să te opreşti, pur şi simplu să te opreşti să-ţi mai trăieşti viaţa la fel … chiar şi dacă numai pentru o singură oră, sau o zi sau o săptămână… dar dă-ţi timp să îi faci un cadou sufletului tău. Sau, şi mai bine zis, să îi permiţi sufletului să-ţi facă un cadou ţie. Există o carte după care te-ai da în vânt ca să o citeşti? Un seminar de dezvoltare personală la care ai vrea să participi? O conferinţă pe care să o poţi include în viaţa ta atât de încărcată? Fă-o! Fă-o acuma. Crezi că nu îţi poţi permite să aloci atâta timp sau bani? Ascultă ce-ţi zic eu: nu îţi poţi permite să nu îţi permiţi!
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

sursa: ozibuna

Niciun comentariu: