iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 7 martie 2011

EI SUNT AICI


Confederatia Galactica a Luminii /SaLuSa 4 martie 2011

SaLuSa/ 4 martie 2011

Fortele luminii din dimensiunile inalte fac tot posibilul a tine la distanta Libia si a produce o reconciliere rapida. Nu vrem sa vedem decese inutile si varsari de sange si schimbarea regimului nu poate fi impiedicata. Totul este intr-o permanenta schimbare si a venit timpul ca toate tarile sa se mobilizeze. Peste tot in lume oamenii sa se trezesc si incep sa realizeze cu ce se confrunta si cat de mult li s-au luat din drepturi Vechea paradigma a permis controlul si separarea , insa acum Lumina a intrat pe deplin in ecuatie iar controlul pe care l-au sustinut intunecatii impotriva lor se incheie. Daca vom instala persoanele potrivite,acelea care vor pune interesele oamenilor pe primul loc ,am face ca schimbarea sa se produca mult mai usor.Asta se abordeaza acum , chiar si in tarile care par stabile , modificarile sunt necesare Sa nu aveti nici o indoiala ca sufletele asteapta la rand pentru aripile” lor .Dorinta poporului si energiile pozitive ce sunt transmise va vor asigura ca ceea ce aveti nevoie este cu succes dus la indemana.

Nu mai e cazul sa mentionam ca, Confederatia Galactica are un rol important in evenimentele ce au loc acum. A astepta “timpul potrivit” este foarte important pentru noi Mai intai sunt necesare anumite schimbari la nivelul multor tari daca va doriti si voi deasemeni sa vedeti eficienta si finalitate pozitiva.Aveti incredere si continuati sa trimiteti Lumina oriunde este nevoie de ea. Puteti cu siguranta sa fiti foarte increzatori asupra a ceea ce s-a realizat pentru ca s-a intentionat mereu ca voi sa participati activ la schimbarile ce loc. Suntem defapt o echipa, fie ca realizati lucrul acesta sau nu ,si vom putea face mult mai mult odata ce vom putea lucra impreuna cu voi. Stim ca multi dintre voi sunteti nerabdatori sa luati parte la aceste eforturi comune care vor avea loc , si fiti siguri ca experienta si cunostintele voastre vor fii folosite. N-am intentionat ca curatarea Pamantului sa fie realizata doar de noi insa aveti nevoie de tehnologiile noastre ca acest lucru sa aiba loc cat mai repede cu putiinta.

In prezent jocul asteptat este in curs de a fi jucat prin intermediul aliatilor nostri care vor aplica presiuni asupra blocajelor ce stau in fata progresului Ati putea spune ca problemele sunt la punctul de rupere, pe masura ce fluxul de energie pentru schimbare nu mai poate fi controlat pentru mult timp.Mai sunt doar cateva luni , inainte ca anumite aspecte sa fie sortate si asta e tot ce va putem spune deocamdata .Prezenta noastra pe cerurile voastre este in continua crestere si dezvaluirea e mai mult o formalitate, deoarece existenta noastra nu va mai putea fi negata. Este mai mult o problema a autoritatilor si guvernelor lumii , fiind destul de fericiti sa o admita. Cu toate acestea , ei sunt speriati de rezultatul care il pot produce unele intrebari la care ar prefera sa nu raspunda, insa adevarul trebuie sa iasa la iveala. Pretextul retinerii pe motivul “Securitatii Nationale” nu va mai fi unul valabil, pentru ca vor inceta toate razboaiele si trupele retrase din tarile straine.Suveranitatea poporului trebuie sa fie returnata si in calitate de Reprezentanti ai Creatorului ne vom exercita autoritatea pentru a ne asigura ca asa va fii

Inaltarea se apropie si energiile necesare pentru ca acesta sa aiba loc sunt lansate spre Pamant Este atent planificata , astfel incat sa nu fiti prea coplesiti la un moment dat ,stim ca multi dintre voi au inceput deja sa simta beneficiile.Cu alte cuvinte, constructia este puternica astfel incat sa asigure ca, constiinta de masa este ridicata pana la nivelul potrivit Multi dintre voi simtit déjà schimbarile in interiorul vostru, si asta ar trebui sa va indice deja ca sunteti pe calea Inaltarii Sentimentul de pace interioara si de a va simti una cu toti ceilalti va va inalta intr-o pozitie din care veti fi capabili sa depasiti orice adversitati, intrucat acestea va pot afecta numai daca le permiteti.

Era de Aur de la capatul curcubeului, este cea care va apropie si mai mult de Inaltare si in final veti fi bine pregatiti pentru ea. Noi va spunem doar sa urmati fluxul evenimentelor si sa aveti incredere in ghidarea Sinelui vostru Superior si in Ghizii vostri, care sunt nedespartiti de voi. Cautati sa traiti asa cum credeti ca ar face o Fiinta Inaltata si concentrati-va viata spre actiuni si cuvinte de iubire. Cu cat mai mult veti face asta, cu atat veti fi mai pregatiti sa treceti in dimensiunile mai inalte.
Amintiti-va ca in primul si cel mai important rand, voi sunteti o Fiinta de Lumina si in final veti deveni una cu nivelele cele mai inalte de constinta. Asadar ceea ce faceti acum ar trebui sa va pregateasca pentru timpurile de pe urma indepartand orice alte energii de vibratie joasa

Indiferent de ceea cu ce va confruntati la momentul actual, aceasta va continua sa revina pentru a putea fi purificat, chiar daca este vorba doar de ganduri, care sunt o mostenire dintr-o alta perioada a vietii voastre.Ne mai oferindu-le energiile voastre spre a continua sa existe, isi vor pierde puterea de a va mai influenta trezirea constiintei voastre.
.Pana acum, majoritatea sufletelor au raspuns ego-ului lor, care se hranea cu sentimente de grandoare si auto-importanta. Aceasta se va schimba, atunci cand veti putea pune alte suflete inaintea voastra si cand veti lucra intru iubire neconditionata. Doar imaginati-va ce societate minunata si atenta la grijile fiecarui membru ar fi, daca acele nivele de constinta ar fi atinse.

A avea suficienti bani, pentru nevoile voastre poate fi o necesitate, dar odata ce veti realiza cat de mult divide acest aspect, banii vor inceta sa mai fie un dumnezeu si lacomia nu va mai fi niciodata o o optiune pe care sa vreti sa o urmati. Bogatia este o provocare, care a sucit mintile multor oameni, ce au uitat ca achizitiile lor sunt decat negarea minimului de necesitati ale altora. Acesta este motivul pentru care prosperitatea va fii distribuita echitabil, in total existand resurse mai mult decat suficiente, pentru a se asigura o viata fara lipsuri fiecarei persoane. A pastra oamnenii in saracie, adeseori fara a le asigura nevoile de baza pentru a trai, a fost planul deliberat al Illuminatilor, pentru a-i face sa se bazeze pe alte persoane pentru bunastarea lor . Toate acestea merg adeseori mana in mana cu lipsa educatiei, care deasemeni ii impiedica sa atinga alt nivel de viata, care sa poata sa fie numit satisfacator. Oportunitati egale sunt un drept, pe care fiecare suflet ar fi trebuit sa-l fi avut, insa elita s-a asigurat ca prapastia dintre saraci si bogati sa fie mentinuta.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si sunt uluit de faptul ca ati avut toti atat de multe vieti, experimentand toate aspectele vietii pe Pamant. Cu toate acestea nu ati ezitat niciodata si ati gasit puterea de a deveni o Lumina in intunericul ce a invaluit Pamantul. Sunteti cu adevarat fiinte minunate, care ne bucura inimile si suntem cu adevarat privilegiati sa fim partenerii si prieteni vostri in zilele de final ale acestui ciclu. Iubirea noastra este mereu cu voi si va puteti baza pe suportul nostru.


Va multumes, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Sursa: www.treeofthegoldenlight.com
http://lumina-lumii.blogspot.com/2011/03/confederatia-galactica-luminii-salusa-4.html

Niciun comentariu: