iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 20 martie 2011

MESAJ DIN PARTEA HATORILOR


Remediile de Lumina/Medicines of Light:

Protectia si vindecarea de iradiere, neurotoxine, bacterii si virusi.

Odata cu cutremurul din Noua Zeelanda, urmat de cel din Japonia, este clar faptul ca ati intrat intr-o etapa mai complexa a Nodului de Haos.

Dorim sa va facem cunoscuta o metoda de protectie si vindecare de iradiere si alte stari fizice. Noi le numim Remedii de Lumina.

In mod evident, acest lucru are legatura cu evenimentele actuale ce se desfasoara in Japonia, insa, pe masura ce se produc viitoarele schimbari terestre, ati putea face fata si provocarilor similare din viitorul vostru apropiat, care survin in alte zone din lume.

Aceasta metoda va va ajuta deopotriva sa va aparati si sa va vindecati de expunerea la elementele nocive – expunere nu doar la radioactivitate, ci si la neurotoxine si la formele mutante ale bacteriilor si virusilor. Din perspectiva noastra, va puteti astepta sa sesizati o crestere a acestora, in cadrul liniei voastre temporale apropiate.

Metoda implica sa va conectati cu Sufletul vostru Celest, corpul BA. Aceasta se face in vederea conectarii la taramurile de Lumina, ce fac parte din fiinta voastra.

Tot ceea ce exista in cosmosul vostru poate fi privit ca fiind o caracteristica sau o expresie energetica a Luminii – chiar si formele voastre materiale cele mai dense sunt, in esenta, o forma de Lumina.

In aceasta metoda, va conectati cu Sufletul vostru Celest, mentinand intentia si expectativa ca acesta va va aduce o energie care va protejeaza si/sau va vindeca. Trimiteti aceasta intentie Sufletului vostru Celest, emitand vibratia emotionala a aprecierii sau recunostintei. Aceasta este rezonanta vibrationala care activeaza acest aspect mai inalt al fiintei voastre.

Odata cu trimiterea acestei intentii, impreuna cu sentimentul de apreciere sau recunostinta fata de BA-ul vostru, va indreptati constienta in chakra inimii, primind in aceasta chakra, energia pentru vindecare sau protectie. Ati putea percepe aceasta energie ca pe o forma de Lumina, sau ca pe tipare geometrice, ori ati putea simti senzatia unei energii ce coboara asupra voastra. Ati mai putea percepe aceasta energie, ca pe un gand/sentiment.

Odata ce energia este primita in chakra inimii, aceasta este gata de a fi trimisa.

In aceasta faza, veti avea nevoie de niste apa pura, intrucat apa pastreaza extrem de bine acest gen de informatii. Tinand in maini un recipient cu apa, prin intentie, trimiteti aceasta energie din chakra inimii prin brate si prin maini si prin chakrele existente in centrul fiecarei palme. Energia patrunde in apa, pe aceasta cale.

Va sugeram sa amplificati aceasta energie, repetand procedura de trei ori – sa o parcurgeti de trei ori. Dupa asta, beti apa din recipient. Apa permeaza elementul apa din corpul vostru, iar calitatile de vindecare si protectie patrund, in final, in fiecare celula.

Prin aceasta actiune, ii atribuiti Luminii o calitate, facand-o sa coboare in inima, prin canalul central al corpului si transmitand-o apoi in elementul apa. Constiinta apei primeste aceasta energie, iar atunci cand o beti, corpul vostru o primeste si el.

Daca va aflati intr-o situatie in care ati fost expusi radioactivitatii, veti incepe sa folositi aceasta procedura, asa cum am prezentat-o, atribuindu-i energiei care coboara din BA, calitatea de a va proteja si de a va vindeca de orice posibilitate de a fi iradiati. Daca aveti alte mijloace de a va proteja, este clar ca ar trebui sa le folositi si pe acestea, insa chiar daca nu va raman decat instrumentele propriei voastre constiinte, va puteti proteja si vindeca.

Daca ati fost expusi la neurotoxine, veti proceda in mod similar. Daca va aflati in mijlocul unei epidemii care implica infectii bacteriene sau virale, va sfatuim sa urmati aceeasi procedura.

In plan colectiv, pe masura ce patrundeti mai profund in aceasta faza mai complexa si mai intensa a Nodului de Haos, bacteriile si virusii vor suferi mutatii mai rapide. Aceasta metoda va va permite sa va protejati si sa va vindecati de aceste forme de viata mutante.

Este important sa intelegeti ca voi creati mijlocul de protectie si de vindecare, prin puterile propriei voastre constiinte. Aveti acces direct la propriile voastre taramuri de Lumina. Aveti dreptul suveran de a angrena taramurile Luminii in numele vostru si in numele celor pe care-i iubiti.

Daca va aflati intr- una dintre aceste situatii dificile pe care le-am descris, va sugeram sa luati Remediile de Lumina — care sunt apa pe care ati incarcat-o energetic — de cateva ori pe zi, dupa cum va indruma intuitia.

Sunt foarte greu de rezolvat ramificatiile de ordin fizic ale activitatii seismice din Japonia si ale valului tsunami declansat. Noi dorim insa sa ne indreptam atentia de la efectele fizice, la efectele mentale, emotionale si spirituale, create de un asemenea dezastru.

Datorita faptului ca va aflati intr-un Nod de Haos, iar energiile venite din spatiul cosmic, impreuna cu activitatea exploziilor solare va afecteaza corpurile energetice, voi, ca o colectivitate, sunteti si mai afectati. Prin aceasta vrem sa spunem ca faptul de a fi martori la suferinta semenilor vostri va zdrobeste inima. Admiteti ca necazul lor ar putea fi cu usurinta si al vostru. Aceasta recunoastere poate crea o deschidere in inima voastra, iar prin inima – inima voastra – sunt atinse acele stari mai elevate de constiinta, astfel incat, in multe privinte, cutremurul din Japonia este un cutremur al inimii colective.

Vremurile ce se astern in fata voastra nu sunt usoare. Din perspectiva noastra, va asteapta schimbari terestre intense. Insa unul dintre rezultatele unor astfel de evenimente este acela ca sunteti zdruncinati pana in strafundurile voastre, iar hipnoza de masa inceteaza pentru un timp. Iar intr-o asemenea stare de devastare cumplita, ce intrece imaginatia, multi dintre voi inteleg foarte clar ca civilizatia voastra se bazeaza pe un teren nesigur. Ne referim la acest lucru, atat in sens literal cat si figurativ.

Asadar, sfatul nostru pentru aceasta faza din Nodul de Haos este sa invatati sa stapaniti aptitudinea de a crea Remedii de Lumina pentru voi insiva, astfel incat, atunci cand vine momentul, sa stiti cum sa folositi aceasta putere de a va proteja si vindeca, pe care o detineti in insasi natura voastra. Va sugeram sa navigati prin aceste vremuri nu doar cu mintea, ci si cu inima voastra – si lasati ca inimile voastre sa fie miscate, deoarece cu ajutorul lor veti urca pe calea in spirala, spre propria voastra maretie.

Hathorii

16 martie 2011

SURSA: www.editura- foryou.ro

Niciun comentariu: