iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 9 martie 2011

CITITI SI ANALIZATI...CREDETI DACA ASTA VA SPUNE SINELE VOSTRU




Masura unui suflet este data de gradul in care acel suflet poate sa impartaseasca iubirea sa. Iubirea este motivatia tuturor actelor de bunatate, care nu cer nimic in schimb. Totusi, orice ar da cineva, ii este returnat prin Legea Atractiei.

La momentul actual, cand nevoile celorlalti cresc, prezenta celor care se afla in lumina este o binecuvantare si cei care doresc sa ajute neconditionat vor gasi o multime de oportunitati pentru a o face. Dupa cum vedem noi situatia, exista in acest moment cu mult mai multi asemenea doritori decat in orice alt moment al timpurilor recente.

Unicitatea tuturor sufletelor este recunoscuta si odata ce diferentele din politica si religie vor fi depasite va urma o mare reuniune, ce va duce civilizatia voastra la o si mai mare stare de unitate, ce va avea scopul comun de a aduce armonia si echilibrul inapoi pe Pamant.

Sa nu aveti nici un dubiu ca Omul nu s-ar afla pe calea unor schimbari monumentale, acestea aducand raspunsurile necesare problemelor existente. De o perioada prea lunga ati fost serios impinsi pe panta descendenta, pentru a se pastra status quo-ul, si astfel Illuminati putand profita de pe urma decaderii voastre.

Ei totusi nu si-ar fi dus pana la capat planul de control total, deoarece Lumina a reusit usor, usor sa castige teren si practic a pus actiunile lor pe o linie moarta. Noi, cei din Federatia Galactica, le-am aratat cu claritate extensia abilitatilor noastre tehnologice, cu care sa ne ocupam de incercarile lor de a perverti cursul Ascensiunii.

Avand capacitati cu mult mai mari la dispozitia noastra, ei nu pot face nimic, care sa fie in afara capacitatilor noastre de a le face contracara. Sunteti, prin urmare, in siguranta in ceea ce priveste o distrugere la nivel mondial si impreuna cu Mama Pamant veti ajunge la destinatia voastra. Este de datoria noastra sa vedem cat mai multe suflete cu putinta trezite si odata trezite le vom da orice ajutor necesar pentru a-si gasi calea spre Ascensiune.

Din acest moment, nu va mai dura inca multa vreme, pana ce lucrurile se vor pune in miscare, asteaptandu-va o perioada incitanta ce va aduce cu ea veselie si bucurie. Sunt printre voi cei care sufera greutati, insa indiferent de probleme, raspunsul este cunoscut. Veti fi chiar surprinsi cat de repede un mod de viata corect si acceptabil va fi stabilit pentru toti locuitorii Pamantului. Nevoile voastre sunt multe, insa ele vor fi intrunite de planul care deja este in curs de realizare.

El va va pregati pe voi toti pentru timpurile de pe urma si veti fi pregatiti sa ascensionati la momentul potrivit ca fiinte de un inalt nivel de constinta. Unii dintre voi ati observat deja inceputul unor asemenea schimbari in voi insiva si ele vor continua sa creasca pana ce veti atinge starea de constinta deplina (full consciousness, eng.).

Aceasta este o cerinta pentru orice suflet care aspira sa treaca in dimensiunile mai inalte. Ceea ce este imbucurator pentru voi este ca sunt atat de multe mari suflete, care ni s-au alaturat in aceasta mare aventura.

Atunci cand momentul va fi potrivit, dupa ce Primul Contact a fost facut, calea va fi deschisa pentru ele sa vina printre noi. In fine, aceste suflete sunt nume familiare, care au aparut din nou si din nou de-a lungul istoriei voastra.

Experienta prin care treceti este nepretuita, luand in considerare cat de unica ea este. Sunteti privilegiati ca ati fost alesi sa va incarnati in aceasta perioada, iar daca sunteti de alta parere, va rugam sa va amintiti ca ati stiut exact la ce veti fi supusi inca inainte de a veni aici.

Voi sunteti aceia care sunteti puternici in scopuri si intentii si care, in realitate, aveti suficienta experienta sa depasiti toate obstacolele si incercarile. Partea valoroasa pentru voi este ca v-ati ridicat nivelul de constinta chiar dramatic intr-o perioada scurta de timp si aceasta va va ajuta in perioada urmatoare.

Este ceea pentru ce ati lucrat pentru multe, multe vieti si nu conteaza daca ati cedat uneori atractiei vibratiilor joase. Odata ce ati ales calea Luminii, voi sunteti ajutati sa va eliberati de karma veche si in final lista datoriilor karmice va fi stearsa integral prin intermediul Legii Gratiei.

Creatorul doreste intoarcerea, in cele din urma, a tuturor sufletelor si prin serviciul pe care acestea il vor face Luminii, va insemna tot atat de multa experienta castigata. Aceasta nu este niciodata pierduta si poate sa ajute si pe altii care cauta sa isi ridice nivelul de constinta.

Schimbari de ordin financiar sunt discutate si ele vor fi implementate, astfel prevenindu-se un nou colaps datorat lacomiei si practicilor de schimburi inacceptabile. Mic urmeaza sa fie frumos si va asigura ca cei care imprumuta bani nu vor mai avea niciodata puterea de a va mai distruge vietile. De fapt majoritatea dintre voi cunoasteti deja, asemenea schimbari vor fi acompaniate de un intreg nou cadru.

Monopoly Money, dupa cum ii numiti, nu vor mai fi acceptati si viitorul va fi acoperit in metale pretioase. Multi cunosc aceasta schema ca NESARA si acum face parte din noul aranjament financiar, care este pregatit si gata sa fie introdus. Cel mai mare beneficiu va fi iertarea datoriilor si implicit inlaturarea grijilor si a framantarilor a atat de multi oameni. Taxele luate abuziv vor fi eliminate si un nou sistem va asigura ca asa ceva nu se va mai repeta vreodata.

Resursele vor fi raspandite astfel incat economiile sa isi poata reveni repede, putand sa depaseasca saracia, acolo unde ea a cauzat suferinta si tot felul de imbolnaviri. Exista un numar considerabil de suflete gata sa isi daruiasca timpul unor astfel de proiecte si aceasta este decat un alt mod de a aduce oamenii impreuna.

Rasa Umana este in esenta ei benefica si numai Cei intunecati sunt cei care v-au departat pe unii de altii. Ei i-au strunit pe unii impotriva altora, folosindu-se de tactici insidioase pentru a promova ura si dezbinarea.

Sa nu aveti frica Dragilor, totul se va schimba curand, dandu-va tuturora oportunitatea unui nou inceput, care va aduce bucurie si fericire in vietile voastre, asa cum ar fi putut sa fie dintotdeauna. Atunci cand veti ascensiona, nici un alt suflet nu va merge cu voi, decat daca si-a ridicat frecventa de vibratie pana la nivelul necesar.

Daca deja ati decis ca vreti sa ascensionati, atunci cu siguranta veti reusi – dar ramaneti focalizati in permanenta asupra telului vostru. Decat daca veti lua o decizie constienta de a renunta, veti observa ca aveti o cunoastere din ce in ce mai clara asupra ce va trebui sa faceti pentru a reusi. Cu siguranta Ghizii vostri vor lucra cu voi, deci urmati ceea ce sunteti inspirati sa faceti in acea legatura, pe care o aveti cu ei.

Sunt SaLuSa de pe Sirius si va voi spune ca noi devenim mai ocupati cu fiecare pas, care ne apropie de Dezvaluire. Este cel mai important pas inainte, care ne va deschide multe alte oportunitati. Va da la o parte valul care ascundea atat de multe aspecte care v-au fost ascunse, in special contactul extraterestru, care are loc de mai multe sute de ani. A sosit momentul ca adevarul sa iasa la suprafata, acesta fiind atat surpinzator, cat si socant, in acelasi timp.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin

Niciun comentariu: