iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 12 martie 2011

MESAJ PENTRU VOI



Bine aţi venit la Consiliul Înalt din Pleiade, eu sunt Melik.

Noi vă urăm bun venit Acasă, binecuvântări.

Suntem acum aici pe Pamant, în navele noastre mamă- Pegasus. Lucram în coordonare cu Federaţia Intergalactică . Am lucrat cu entuziasm în multe feluri, pentru a vă ajuta în Ascensiunea Pamantului . Arcturienii sunt cunoscuţi pentru tehnologia lor de lumină, siriusienii sunt cunoscuţi pentru bibliotecile lor şi Pleiadenii , pentru activitatea lor cu spiritele naturii. Suntem în parteneriat cu voi pe Pământ în reîntegrarea Gaiei

Pleiadenii au o îndelungata istorie în a lucra cu aceste regate şi le servesc. Suntem Gardienii lor.Am împărtăşit cunoştinţele noastre cu cei de pe Pamant înca de la început. Sunteţi familia noastră. Am ajutat la însamânţarea pământului şi suntem strămoşii multor forme de viata de aici. Suntem ceea ce nativii culturii numesc Bunicii şi Bunicile.. Avem rezonanţă telepatică cu toţi din regnul animal, inclusiv cu păsările, fluturii, furnicile, balenele, delfinii, elefanţii, zebrele, toate animalele şi creaturile. Avem rezonanţă telepatică cu toţi cei din regatul plantelor. Ne folosim puterea şi învatam acestea să fie în armonie unele cu celalalte, caci toate sunt parte a Tot Ce Este. Elementele apei, aerului, pământului, şi vântului, locuiesc de asemenea împreună în armonie.

Dorim sa ajutam a aduce armonia înapoi pe Pamant. Suntem experti în ceea ce voi numiţi tehnologia Verde .Computerele noastre simţitoare coordoneaza cu vremea, elementele, animalele, plantele precum şi cu râurile, oceanele, munţii şi cerul. Vom armoniza acestea să lucreze împreună pentru controlul climei, curatarea apei, aerului,mărilor şi râurilor.Vom conecta imediat dupa Primul Contact, sistemul nostru de computere la Grila Pamantului. Vom aduce energie electrică gratuita şi putere pentru toţi cei implicaţi.
Lucrăm de asemenea cu unicornii, zanele, elfii, silfii, salamandrele, şi multe alte fiinţe magice. Ei nu au plecat niciodata de unde suntem. Lucram pentru a le reintegra pe suprafaţa Pământului. Ei vor lucra în armonie cu voi şi energiile Pamantului pentru a crea armonie completă necondiţionată. Va fi mai distractiva si hazlie viata cu ele.

Vrem sa să ştiti cu toţii că suntem acum aici şi aşteptam punctul unei noi etape în care am putea veni în ajutor cu toate noile tehnologii ecologice. Vom avea proiecte de curatare a oceanelor, redistribuirea fermaculturilor, schimbul de sursă de energie şi apă curată şi tehnologii ale aerului curat. Sunt disponibile acum pentru voi. Puteţi apela la noi pentru a lucra împreuna în reintegrarea regatelor magice în vietile voastre individuale.

Puteţi avea o zână sau un Elf sau alt partener cu voi, la fel cum fac Îngerii. Îngerii fac parte din mediul natural. Chemaţi-l pe Maab, Regina Zanelor, faceţi apel la Melik, din Înaltul Consiliu Pleiadian, suntem Flacarile Gemene. Întrebaţi-ne pentru a vă ghida în căutarea voastră de a stabili noi relaţii cu aceste preţioase fiinţe.Va vor ajuta să înţelegeţi modul în care acestea vă pot fi de folosi mai mult în viaţa voastră de zi cu zi.

Suntem aici pentru a participa cu cei de pe Pământ pentru a restabili frumuseţea în toate tărâmurile ei, înapoi la iubire. Va invitam pe voi toţi, în special pe cei, a cărei Misiune este, de a apela la noi,pentru a ne chema sa lucram cu voi. Vă invităm să veniti noaptea,în timpul visului pentru instruire în navele noastre. Tot ce trebuie să faceti este să cereţi. Maab este pe Pamant acum cu normă întreagă, coordonand aceste eforturi si lucrand direct cu voi.

Am aşteptat mult timp ca acest moment sa vina şi suntem foarte încântaţi de evoluţia recenta si deschiderea portalurilor pe Pamant..

Noi venim in pace.

Melik.

Sursa : http://www.galacticroundtable.com

http://lumina-lumii.blogspot.com/2011/03/bine-ati-venit-la-consiliul-inalt-din.html

Niciun comentariu: