iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 22 martie 2011

MIRA DIN CONSILIUL PLEADIAN


Salutari, eu sunt Mira din Consiliul inalt Pleiadian . Noi va inconjuram cu dragoste si protectie. Va asiguram ca influentam cursul evenimentelor din lumea voastra. Avem flotele de nave care monitorizeaza atmosfera voastra, situatia din Japonia si din alte parti instabile ale lumii. Aceasta este parte a muncii noastre. Facem in mod constant ceea ce putem si va asistam intr-o multime de moduri. Situatia nucleara este de mare ingrijorare pentru noi toti. Ce se intampla pe Pamant ne afecteaza si viata de dincolo de atmosfera voastra. Este mult mai grav decat vrea mass-media sa va faca sa credeti.

Exista, ambitioase ramificatii cu tehnologia nucleara. Avem tehnologia pentru a ajuta la curatarea lucrurior. Va putem asista din navele noastre, dar am prefera sa fie vizibile si sa lasam echipele noastre sa faca mai mult in aceste conditii. Dorim sa subliniem ca nu este responsabil din partea Umanitatii sa dea la o parte raspunderea ei, ea trebuie sa faca tot ce poate pentru a preveni inrautatirea conditiilor, chiar daca avem mijloace pentru a va asista. Noi nu putem face totul pentru voi. Pamantul a avut probleme nucleare si inainte. Noi ezitam sa spunem tot ce s-a intamplat cu Pamantul ca urmare a acestui rezultat.

Datorita faptului ca sunteti intr-o perioada de criza avem echipele noastre la locul de munca. Noi lucram si cu alti membrii ai familiei spatiale. Fiecare dintre noi avem multe de impartasit si de invatat. Va iubim si ne pasa de voi si Pamant. Bunastarea voastra este preocuparea noastra cea mai mare. Exista multe lectii ca toti sa invete. Aveti nevoie de noi forme de energie. Acestea sunt disponibile. Veti incepe sa vedeti ca industriile voastre lacome vor fi nevoite sa se schimbe si pentru asta suntem optimisti. Va mai dura ceva timp pana la schimbare, dar se va intampla mai repede decat credeti.

Va este cunoscut de ceva timp ca schimbarile trebuie sa aiba loc. Corporatiile voastre s-au tarat, deoarece erau prea multi bani in joc. Acesta este adevarul. Acum le revine cetatenilor de pe Pamant sa tina socoteala comportamentului guvernelor si intreprinderilor. Nu mai este acceptabil sa se gandeasca numai la nevoile si dorintele egoiste. Binele vietii si al planetei este cel mai important. Nu este vorba doar despre castig financiar cand potentialul global de pierderi umane si planetare este atat de fragil.

Istoria Pamantului este in curs de a fi re-scrisa. Acest lucru se face in colaborare cu toate formele de viata, la cererea Creatorului. Pamantul este cea mai iubita planeta , care este situata strategic in toata creatia. Ce se intampla pe Pamant afecteaza toata creatia. Ati inteles cat de important este ca lucrurile sa fie tratate in mod corect? in goana noastra neintrerupta de a asista Pamantul, oamenii si toate fiintele curajoase de Lumina care sunt pe Pamant, vom continua sa extindem si sa amplificam contactul cu noi.

Sa stiti ca nu sunteti singuri. Va rugam sa intelegeti importanta muncii pe care o faceti. O facem impreuna.
Prioritatile umanitatii se schimba. Veti incepe sa vedeti progresul de la punctul A la punctul B si asta vom face neincetat pana cand vom restaura Pamantul. Pamantul face partea lui de purificare si vindeca ceea ce el trebuie sa faca in secvente corespunzatoare.

Va iubim cu totii si va suntem alaturi pe masura. ce procedam cu misiunea noastra.

Sunt Mira din Consiliul inalt Pleiadian

Sursa http://thegroundcrew.com/channeled_messages.htm
preluat din www.esoteric.ro

Niciun comentariu: