iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 4 martie 2011

MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL


Transmis prin Doreen Virtue

In prag de An Nou, il invoc intotdeauna pe Arhanghelul Mihail si ii cer sa ma calauzeasca si sa imi contureze caracteristicile spirituale ale anului ce se asterne in fata noastra, iar el imi ofera calauzire pentru sufletele noastre.

El ne spune ca exista, chiar acum, alinieri planetare favorabile multor actiuni. Cei care ezita, vor rata aceasta sansa, fiindca acum se deschid adevarate cai de acces, de-a lungul carora stralucesc tot felul de oportunitati. Arhanghelul Mihail ne spune ca ar trebui sa le consideram ca pe niste porti prin care sa pasim, urmand calea Luminii catre o viata noua.

El ne indeamna sa mergem inainte, urmand aceasta Lumina, sa pasim plini de curaj in Lumina, sa actionam. El ne calauzeste pasii pe care ii vom face, dar unii inca se indoiesc, ezita, desi timpul care lucreaza in favoarea noastra va trece.

El imi arata ca Universul este ca o usa batanta, care se deschide si se inchide si iar se deschide, apoi se inchide, intr-un dans Divin, intr-o ordine Divina; atunci cand usile se deschid, indiferent cat de inguste sunt ele, trebuie sa trecem prin ele dansand, sa mergem inainte, fara nicio teama sau indoiala.

Arhanghelul Mihail va spune ca daca aveti nevoie de calauzire, sa i-o cereti lui.

Cei care sunteti ambitiosi, ar trebui sa scrie o lista cu lucrurile pe care ati dori sa le consolidati sau sa le schimbati in viata voastra, aducandu-le la suprafata, in mintea voastra constienta. Dati-I aceasta lista lui Dumnezeu. Puteti face acest lucru printr-o mica ceremonie – arzand hartia – sau o puteti pune sub perna ori pe altarul vostru; important este ca, simbolic, sa abandonati aceste probleme, lasandu-le in grija Divinitatii.

Arhanghelul Mihail ne spune ca suntem deja conectati cu Mintea Divina infinita si ca acum, noi, ca suflete, calatorim mai mult, in timp ce visam si ca fiintele de Lumina ne intampina cu bucurie. In aceste calatorii, unii dintre noi se intalnesc cu Arhanghelul Mihail, cu Iisus Christos, cu alti Maestri Inaltati, cu alti lucratori intru Lumina; uneori ne adunam impreuna si primim informatii, alteori participam la ceremonii, fiindca bucuria are o energie atat de inalta.

Arhanghelul Mihail imi arata o multime de fluturi care zboara in jurul nostru, in timpul acestor ceremonii. Fluturii vin direct din Paradis, printr-un culoar special, care le este destinat. De aceea sunt fluturii inconjurati de atata magie; coconul nu este altceva decat o metafora a miracolului vietii: omida se transforma intr-o rapsodie de forme si culori.

O astfel de metamorfoza se va produce in anul 2011. Mai ales dupa 25 februarie, urmeaza un imens aflux de Lumina. Schimbarile din acest an vor fi semnificative. Oamenii vor fi mai fericiti, mai joviali. Vad oameni imbujorati, bucurosi, cu zambetul pe chip si in inimi. Va avea loc o mai intensa constientizare a spiritualitatii.

Vor mai aparea discutii despre sfarsitul lumii, dar ritualurile bazate pe frica nu mai ajuta nimanui.

Este benefica pretuirea naturii si comuniunea noastra cu natura.

2011 este un timp in care trebuie sa ne ocupam de ocrotirea mediului, in plan personal, local si global.

Anul 2011 este anul persoanelor Indigo, care vor capata forta, mai ales in jurul datei de 15 martie. Ele nu vor mai pune pret pe ceea ce gandesc altii, lor nu le va mai pasa daca reusesc sau nu, ei doar isi vor implini menirea. Si, in mod magic, ele ofera ajutor, in loc sa astepte sa fie ele ajutate.

Persoanele Indigo se vor implica mai mult in probleme de mediu, deci, aceia dintre voi carora le pasa de pamant, de aer, de mare, de pasari si de animale trebuie inceapa sa actioneze in exterior, iar restul va veni de la sine; vor aparea job-urile si ajutoarele de care aveti nevoie si tot ceea ce este necesar va fi acolo unde trebuie.

Cei care ezita sunt pierduti. De fiecare data cand va simtiti blocati sau pierduti, amintiti-va aceste cuvinte si actionati. Calauzirea actiunilor voastre vine direct din Mintea lui Dumnezeu, prin intermediul Ingerilor, si veti simti caldura si multumire in inimile voastre.

Este o idee foarte buna sa faceti vizualizari. Pentru a va materializa dorintele, va recomand calduros sa va creati un panou al dorintelor, pe care sa lipiti imagini si cuvinte, pe care sa il priviti in fiecare zi, cat mai des, considerand ca ceea ce va doriti se afla deja acolo.

Este cu adevarat timpul sa va detasati de toate obiceiurile vechi, de toate grijile si nemultumirile din trecut, fiindca 2011 este un an al energiei pure. Straduiti-va sa pastrati o atitudine pozitiva in toate gandurile, cuvintele si faptele voastre; aceasta este contributia voastra la crearea unei lumi mai bune.

Cand observati ca va plangeti, lucru care se intampla uneori, doar nu sunteti niste sfinti, Arhanghelul Mihail ne spune sa il chemam, sa-i dati lui nemultumirile voastre, sa il considerati prietenul, confidentul, aliatul vostru, iar el va actiona, va lucra in numele vostru. Nu mai exista victime, voi detineti puterea de a actiona, acum. Nu-i mai puneti pe altii pe un piedestal – voi sunteti cei care detineti puterea.

Impresia ca sunteti slabi este un truc al mintii egotice, care vrea sa va impiedice sa va atingeti scopul si sa fiti fericiti. Egoul va tine mereuin energia fricii. Sinele vostru cel mai inalt, care este unit cu Dumnezeu, cu Arhanghelul Mihail, cu Iisus, cu Maestrii Inaltati, este dedicat iubirii, dorintei de a sluji si credintei ca toate lucrurile sunt posibile atat la nivel personal, cat si global.

Asadar, inca o data, 2011 este timpul in care sa ne preocupam de ecologie, sa ne asiguram, cu religiozitate, ca totul se recicleaza, ca limitam consumul si reinnoim, un timp in care ne modelam copiii, iar copiii ne remodeleaza pe noi, fiindca ei sunt cei care vor mosteni planeta.

Anul 2011 ne simplifica vietile. Atunci cand vietile noastre se simplifica, putem incetini ritmul, ne putem elibera de ceea ce nu ne mai este de folos si ne putem bucura cu adevarat de viata.

Arhanghelul Mihail vrea ca noi sa ne bucuram de fiecare moment al existentei noastre, intr-un sens profund spiritual, indiferent de ceea ce se petrece in jurul nostru, sa ne bucuram de fiecare clipa, ca si cand ar fi ultima pe care o traim si sa absorbim intreaga experienta a fiecarui moment.

Amintiti-va, nu mai exista victime. Aveti puterea de a face acest lucru si il puteti chema oricand pe Arhanghelul Mihail, iar el va fi acolo. Trimiteti chemarea voastra si infinitul i-o va transmite.

Din punct de vedere politic, mi se arata o economie mai puternica, o crestere a puterii monetare, dar si voi trebuie sa fiti activi in aceste domenii ; protestele pasnice, implicarea in demersurile autoritatilor locale – sunt esentiale pentru lucratorii intru Lumina.

Va rog sa nu va ascundeti capul in nisip, nu ajuta la nimic.

Sunteti aici, in corp fizic, pentru a va exersa corzile vocale, pentru a vorbi si a scrie, deci nu va temeti sa va exprimati convingerile politice, mai ales daca sunteti implicati in procesul schimbarii. Deci, este nevoie de implicarea voastra pentru pacea lumii.

Arhanghelul Mihail ne spune ca putem schimba lucrurile si ca, in 2011, chiar avem posibilitatea de a alege.

Procesul se poate desfasura cu succes daca aveti grija de voi insiva, daca faceti ceea ce simtiti ca este bine pentru voi, daca aveti mare grija de minunatul vostru corp. Credeti-ma, el chiar merita sa-i purtati de grija.

Si, pe masura ce actionati urmand calauzirea, chiar daca veti fi intimidati sau infricosati, faceti ceea ce trebuie. Si exprimati cu glas tare ceea ce se intampla in jurul vostru, spuneti-le tuturor adevarul: partenerului de viata, prietenilor, angajatilor, clientilor vostri si celor care va conduc. Vorbiti cu curaj! Este nevoie ca voi sa rostiti raspicat adevarul!

In 2011, trebuie sa fim tot mai mult pe calea iubirii; cu cat acceleram mai mult procesul Inaltarii acum, cata vreme suntem inca in cea de-a 3-a Dimensiune, fizica, cu atat mai mult putem face ca 2012 sa fie o metafora a venirii Luminii pe Pamant si, literalmente, mintea trebuie sa inceteze sa numere zilele ramase pana cand lumea se va sfarsi.

Nu dati crezare teoriilor conspirative, care spun ca lumea se va sfarsi. Sansa noastra este sa pornim pe calea iubirii, sa alegem vibratia inalta a iubirii.

Si intrebati-va mereu: “Care este calea cea mai scurta spre implinirea scopului meu”? Si alegeti acea cale.

2011 va fi un an incitant, mult mai fericit decat anii anteriori. Sper ca imi veti asculta sfatul si va veti bucura de fiecare moment al vietii voastre si ca veti trai in Acum.

Simplificati-va vietile si dedicati-le iubirii si protejarii mediului.

Este un an minunat pentru cariera, mai ales pentru cei care vor sa demareze propria afacere. Este un an perfect pentru antreprenoriat.

Va multumesc ca ati fost alaturi de mine.

Va transmit multa, multa iubire si multe binecuvantari.

Doreen Virtue

sursa: http://www.editura-foryou.ro

Niciun comentariu: