iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 4 martie 2011

ASTAZI, DUMNEZEU VREA CA TU SA STII...


… că fericirea, aceasta maestră de ceremonii în dansul vieţii, ne îndeamnă pe fiecare prin toate labirinturile ei şerpuitoare, dar nu ne duce pe nici unul dintre noi pe aceeaşi cale. Charles Caleb Colton a spus asta, şi avea dreptate. Aşadar, întrucât nu există O Singură Cale de a găsi fericirea, de ce să nu o cauţi în modul cel mai plăcut pentru tine? De ce să nu îţi urmezi pasiunea, chiar dacă ceilalţi îţi spun că eşti nebun de legat? Chiar acum îţi spune cineva asta? Nu-l asculta. Nu asculta aşa ceva! Vocea precauţiei habar nu are ce este bucuria adevarată. Care e bucuria să faci ceva despre care nu există nici o îndoială că poţi să faci? Unde este plăcerea în asta? Mai bine încearcă ceva unde există riscul să greşeşti. Asta numesc eu trăitul vieţii.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

sursa: ozibuna

Niciun comentariu: