iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 16 martie 2011

MESAJUL LUI URIEL


Mesajul lui Uriel - Aveti incredere oriunde v-ati afla

Viata si lectiile ei apar sub forma incercarilor pe care trebuie sa le depasiti cu ajutorul intelepciunii si al indrumarii voastre divine. Dar, cu toate ca le vedeti ca pe niste incercari ale intelepciunii voastre, ele sunt de fapt ocaziile voastre de a va reconecta la lumina atotstiutoare din interior. Binecuvantarea fiecarei incercari sta in aflarea faptului ca sunteti divini, ca frica este o energie a carei forta este limitata de vointa voastra de a avea incredere in voi insiva. Aveti incredere in locul in care va aflati in fiecare clipa, astfel incat sa ii puteti vedea perfectiunea si, odata cu aceasta, sa va amintiti cine sunteti.

Perfectiunea exista totdeauna in viata voastra, chiar si atunci cand, fiind in fata unor incercari, atentia pe care i-o acordati fricii, care reprezinta energia trecutului, va face sa nu vedeti lumina iubirii si forta, care sunt si ele prezente. In vremurile voastre cele mai grele va simtiti singuri si speriati, lipsiti de sprijin si de indrumare, pentru ca priviti numai in afara voastra, chiar si la Sursa, pentru a primi ceea ce credeti ca va lipseste. Nu aveti deloc incredere in voi insiva, pentru ca simtiti ca v-ati tradat telul si misiunea – si chiar Sursa. Cu toate acestea, prin intermediul acestor trairi, capatati intelepciunea si intelegerea prin care va puteti reaminti conexiunea la Sursa. Intelepciunea Universului este totdeauna cu voi, atunci cand va amintiti sa aveti incredere in perfectiunea locului in care va aflati.

Atunci cand va simtiti depasiti si coplesiti de viata, va cufundati in frica si indoiala. Viata nu este maestrul vostru, voi sunteti maestri vietii si ai trairii. A treia dimensiune este numai un spatiu energetic, al carui scop este sa va readuca la intregire. Ea va reflecta separarea, doar pana cand va aduceti toate partile inapoi, in aliniere cu divinitatea voastra. Pana si ego-ul tanjeste dupa intregire, chiar daca pentru a o atinge are nevoie de elementul de incredere, ce vine de la spirit. Ego-ul nu are incredere, deoarece cunoaste frica. Echilibrul dintre ego si spirit ii permite increderii sa apara si atunci aveti acces la intelepciunea care va va permite sa schimbati energia propriei realitati si sa creati transformarea.

Aveti incredere ca fiecare aspect al realitatii voastre exista in intreaga lui perfectiune, in fiecare moment. Atunci veti trece de la un moment pozitiv, la altul. Prin intermediul increderii va ridicati vibratiile si va reconectati cu intelepciunea necesara pentru a trece la bucurie, pace, iubire si abundenta. In fiecare moment va aflati in realitatea energetica pe care ati creat-o si, avand incredere in voi insiva si fiind deschisi pentru a primi indrumare din interior, va veti conecta la aspectele fiintei voastre care va conduc inapoi la intregire, la centrul vostru ancorat, la lumina voastra interioara si atunci sunteti Acasa, in raiul vostru de pe Pamant.

sursa: editura_foryou

Niciun comentariu: