iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

joi, 24 martie 2011

RECABLAREA, ASTRO-CALATORIA SI CONSTIINTA DE GRUP


Re-cablarea

Eu Kutumi patrund inca o data in campul vostru de energie cu sentimente de emotie si bucurie in ce priveste viitorul vostru .Sunteti constienti ca vechile energii si tot ce vine de pe urma acestora sunt profund mobilizate acum. Este o conditie fie pentru schimbare , fie pentru a misca lucrurile mai departe. Cei ce au dictat, inselat sau mintit, in prezent sau trecut , nu vor mai fi tolerati. Voi care pastrati o asemenea Lumina , ar trebui sa va felicitati. Pentru ca o asemenea Lumina este cea care expune toate nivelele de comportamente intunecate. Poate acum incepeti sa realizati despre ce v-am vorbit si pentru ce v-am pregatit in ultima perioada.

V-am vorbit anterior , ca imaginatia, jocul va fac sa credeti. A fost un scop maret la baza acestor exercitii, pe mai multe nivele. Pentru inceput v-au trezit copilul interior, acesta era foarte important dupa atatea vietii in vibratiile joase. Campul vostru a fost deschis si inaltat si prin urmare mult mai pregatit pentru sufletul vostru . Mai apoi v-au fost re-aprinse, credinta , increderea si speranta. Aceste credinte au fost ingropate mii de ani in interiorul umanitatii. Aceasta a fost pregatirea, dar cel mai important a inceput o acceptare prin vibratiile voastre inalte ale acestei energii de “re –configurare’. Da, asadar creierul vostru se re-configureaza la celulele nervoase, sau neuronii creierului vostru. Pe masura ce va deschideti catre Lumina, octava cea mai inalta a Energiei Divine , va simtiti diferit, nu-i asa? Va simtiti oarecum mai liberi, mai abili sa creati, sa manifestati ceea ce doriti.

Astro-Calatoria

Pe masura ce patrundeti in interiorul taramurilor inalte, traversati automat noi dimensiuni de posibilitati infinite. Sunteti capabili sa calatoriti in alte locuri, alte orase, alte tari inclusiv in Universul insasi. Prin sufletul vostru , realizati intotdeauna ca sunteti in siguranta. Stiti ca acesta nu e imaginatie cand va intoarceti la corpul fizic si constiinta. Simturile voastre v-au aratat realitatea la alt nivel de existenta .Pare ca a fost un drum asa lung, iar cand va intoarceti inapoi in corpul fizic , observati cat de greu il simtiti. Observati o modificare a energiei subtile. Abia atunci intelegeti cu adevarat cat de departe ati (astro) calatorit.

Constiinta de grup

Toti va conectati acum liber cu sinele voastre inalte, sufletul vostru. Sufletul vostru se conecteaza liber la constiinta de grup a orasului, tarii, planetei. Vedeti gandurile, cuvintele rostite , intentiile plutind intr-o forma energetica in eterul planetei voastre. Astfel, gandurile, cuvintele, intentiile si membrii grupului vostru de suflet se conecteaza impreuna. Aceasta se intampla acum mai des, datorita noilor energii si atmosferei. O sa va dau si un exemplu. Uneori ,va parvin idei din constiinta sinelui inalt. Incepeti sa o ganditi , sa o testati, sa va indoiti de ea si in final sa nu faceti nimic. Sau sa o auziti, sa o recunoasteti si totusi sa nu faceti nimic. Mai apoi dintr-o data auziti ca cineva a avut aceeasi idee , care actioneaza acum asupra ei. Acum simtiti conexiunea energetica- care nu are nimic de-a face cu genul. Vorbesc de o legatura mai inalta, una dintre cele ale sufletului. Vedeti acum ca ideea era in eter. Voi alegeti sa nu faceti nimic si acum alt suflet alege sa actioneaze , sa aduca ideea in energiile fizice, sa dea nastere aceleiasi idei in planul fizic.
Multi dintre voi va conectati acum cu membrii famililor voastre de suflet .Simtiti asta prin centrul inimii. Este un an intr-adevar minunat pentru asta. Aceasta este marea Retea a Spiritului , eu o numesc Spiritul Web . Acesta se extinde nu doar in afara corpurilor voastre , ci si in afara orasului, tarii, planetei, Universului si dincolo de Universuri. Ganditi-va la asta, ca la o mare retea de telefonie telepatica. Aceasta conecteaza instant toti Lucratorii intru Lumina. Nu este timp in reteua Spiritului Web, dupa cum vedeti. Aceasta este Reteaua Lucratorilor intru Lumina si este disponibila tuturor celor care se deschid energiei Luminii prin intermediul sufletului lor.

Reunirea

Pe masura ce va ridicati vibratia incepeti sa lucrati si sa comunicati cu nivelele inalte ale intelepciunii si adevarurilor antice. Energia Luminii si invataturile inalte activeaza noi poteci in creierul vostru prin intermediul neuronilor. Va simtiti mai calmi, si incepeti sa dezagreati stresul si toate energiile aspre. Aceasta este transferul energiei, pus pe treaba”. Cand sunteti sub influenta stresului , sunt eliberate in creier chimicale care micsoreaza celulele. Aceasta restrictioneaza curgerea energiei inalte. Si nu va simtit bine. Sa va dau un alt exemplu: Sa spunem ca vi se da sa infaptuiti o sarcina intr-o anumita perioada de timp. Dintr-o data realizati ca nu mai aveti timp si sunteti departe de a fi terminat sarcina. Simtiti cum se declanseaza panica in interiorul vostru. Incepeti sa faceti greseli si creierul intra intr-o stare de stres. Tot ce incercati , incepe sa mearga prost. Sunteti acum in afara curgerii. Energiile din jurul vostru sunt acum in "zic zag" si corpurile voastre emotional , mental si fizic incep sa sufere fara a putea sa mai functioneze cu claritate. Stresul va doboara catre un nivel de energie joasa. Stiu. Ati experimentat cu totii astfel de exemple.

Este timpul sa incetati.Timpul sa deveniti nemiscati , sa intelegi asta nu va fii suficient, permiteti sa eliberati .Energiile acum se schimba, cern trecutul , si sunt foarte puternice.Este timpul sa va conectati inapoi in Lumina ,sa va potoliti emotiile.

Creierul este foarte capabil de a se expanda , de a schimba vechile sisteme de credinte, vechile modele de comportament. Este nevoie insa de stimulare si concentrare mentala sa obtineti asta. Va spun ca aceasta e o parte mareata , de a va crea viitorul , un nou viitor ce se va numi noul Pamant.

Realizarea adevarului

Adevarul este acum realizat, pe Pamant. Precum am mentionat inainte, toate ne-adevarurile si formele de inselaciune , nu vor mai fi tolerate. Lumina Spiritului Infint ii vor expune pe cei ce au facut asta , sa fie vazuti de toti. E nevoie sa fie vazuti asa, ca schimbarea sa poata incepe.

Intrati acum in Era Varsatorului , care a inceput in octombrie 2010 .Acest an 2011, va aduce schimbari majore pentru multi dintre voi ,cat si pentru planeta .Vechiul se darama dand nastere noilor cicluri. Uni dintre voi , v-ati intrebat anul trecut , cum vor avea loc schimbarile prezise. Cum se va schimba umanitatea. Acum re-cablarea depinde de voi. Acum aveti o idee despre ce va fi sa fie in viitor, pentru umanitate.

Sunteti gata? V-ati pregatit? Pentru ca aceasta trebuie sa se intample mai intai cu voi , ca mai apoi sa fiti capabili sa asistati si pe altii, sa impartasiti intelepciunea Lucratorilor intru Lumina din Reteua Spirituala Web .Pregatiti-va pe voi insiva mai intai.

Pace si Lumina fiecaruia dintre voi

Maestrul Kutumi.

sursa:http://esoterism.ro/

Niciun comentariu: