iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

joi, 27 mai 2010

CE SUNT VISURILE VOASTRE, DACA NU ADEVARUL CE SE LEAGANA IN FATA VOASTRA?



"Dorinta voastra de a constientiza mai mult cat sunteti de apropiati de Mine va da viteza. Imediat ce apare dorinta de a va apropia mai mult de Mine, o urma de separare dispare. Dorinta voastra de apropiere reduce instantaneu sentimentul de separare. Prin dorinta voastra, v-ati apropiat deja mai mult de Mine in constienta voastra.
Totul se petrece in constienta voastra. Nu mai ramane nimic care sa se intample cu exceptia faptului ca ea se extinde. Acesta este campul de activitate in care sunteti angajati. Voi sunteti un agricultor in domeniul constientei.
Dorinta voastra de a avea mai mult din Mine este dorinta pentru Unime, Unimea ce credeti ca v-a fost refuzata. Voi vreti ca voia voastra si a Mea sa fie Una. Vreti acea contopire teribila a Unimii ce sunteti sortiti sa o doriti si sa o constientizati pe deplin.
Cu cat ma doriti mai mult, cu atat va doriti mai mult sa Ma serviti. Si ce credeti ca inseamna sa Ma serviti, daca nu a-Mi cunoaste voia?
Voia este un cuvant interesant, cu multe intelesuri si multe feluri de a fi rostit. Voia nu este un lucru care cere efort, asa cum ati crezut. Dar totul se rezuma la Unimea Noastra dupa care tanjiti - Unimea Unimii.
In timp ce incercati sa intelegeti care este Voia Mea pentru voi, angajati-va sa aveti mai multa bunatate pentru fiecare suflet de pe Pamant, inclusiv pentru al vostru.
Acum faceti in inima voastra mai mult loc pentru ceilalti.
Lasati-i sa fie asa cum sunt si astfel le veti implini viata, caci acceptarea venita din partea voastra este, intr-adevar, ceva minunat.
Nu va veti mai supara pe greselile celorlalti. Nu veti mai privi o alta Fiinta Umana de sus. In loc sa vedeti depravare, veti simti depravare si veti trimite o binecuvantare in acel loc. Veti misca lumea cu gandurile voastre. Veti crea acel sentiment ca totul este posibil. Ii veti inspira pe ceilalti. Astfel veti conduce o alta Fiinta Umana si, in acest fel, veti conduce lumea.
Veti fi mai sinceri ca oricand. Veti urmari numai visurile. Ce sunt visurile voastre , daca nu Adevarul ce se leagana in fata voastra?
Nu va veti abandona in fata cursului obisnuit al lumii. Nu veti putea face nimic care sa nu fie pentru binele tuturor.
Prin dorinta voastra de a avea un sentiment de apropiere mai puternic, voi v-ati fixat standardul. Iar acum il urmati.
Ati ales.
Alegerea voastra este sa fiti mai apropiati de Mine. Nu puteti sa va multumiti cu ceva pai prejos. Si nu puteti rata aceasta apropiere, care devine tot mai mare. N-as vrea niciodata sa va fie negata. Este Voia Mea ca voi sa o aveti.
Dar pana va topiti in Unimea de neuitat cu Mine, topiti-va in Unimea cu tot ce se afla pe Pamant.
Aflati ca toti cei la care va uitati sunteti voi insiva.
Voi sunteti stelele, copacii infloriti. Toata frumusetea se afla in voi. Sunteti uniti cu ea, toata.
Pana acum ati fost un ratacitor pe Pamant.
Acum va veti gasi casa aici, pe Pamant, deoarece ati indulcit lumea pentru toti ceilalti, pentru cei apropiati si pentru cei care se presupune ca se afla la distanta de voi.
Imi urmati Voia si, in curand, o veti urma mai mult."

(Gloria Wendroff SCRISORI DIN CER)

Niciun comentariu: