iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 23 mai 2010

STABILIREA LEGATURII CU INGERII


Stiu ca este plin internetul cu astfel de articole. Nu vreau sa plictisesc. Vreau doar sa dau mai departe varianta care mi se pare cea mai aproape de adevar.

"Dupa ce ati cerut ajutor ingerilor, ei pornesc imediat la treaba in numele dumneavoastra. Vor face una sau mai multe din lucrurile urmatoare:
- Intervin direct si va implinesc dorintele exact la momentul potrivit;
- Va dau unsemn ca sunt alaturi de dumneavoastra;
- Va indruma si va dau instructiuni pentru a face pasii potriviti si a contribui la obtinerea raspunsului dorit la rugaciunea proprie, cu ajutorul lor.
Indrumarea si instructiunile sunt cele mai obisnuite cai prin care ingerii raspund rugaciunilor noastre. Acest proces este numit Calauzire Divina. Atunci cand primiti o asemenea indrumare, trebuie sa actionati pentru a primi raspuns la rugaciunea dumneavoastra. Multi oameni care cred ca rugaciunile lor raman fara raspuns nu tin seama de informatiile pe care le-au primit.
Calauzirea divina este repetata de mai multe ori, sub diferite forme, si este plina de iubire, inaltatoare, incurajatoare, si ne cere intotdeauna sa imbunatatim o situatie. Ea poate veni intr-una ( sau o combinatie ) din cele patru cai:

1. Fizica sau emotionala. Aveti senzatii organice, auziti tiuituri, zgomote bruste, aveti o presimtire, o perceptie intuitiva, sau simtiti prezenta unui inger alaturi de dumneavoastra. Aceste senzatii va indruma sa faceti schimbari pozitive. Fenomenul este numit clarsimtire.
Cei care primesc indrumarea divina prin senzatii tind sa fie foarte sensibili la diferite feluri de energie, la sentimentele celorlalti oameni si la anumite substante chimice. Daca sunteti in aceasta situatie trebuie sa aveti discernamant in privinta persoanelor si lucrurilor cu care va petreceti timpul, deoarece sunteti influentati mai profund decat oamenii obisnuiti.
Un mod de a va proteja sensibilitatea este de a va crea un scut si de a va curata. Crearea unui scut inseamna sa va rugati pentru protectie spirituala sau sa vizualizati ca sunteti inconjurati de lumina protectoare. Curatare inseamna sa cereti ingerilor sa elimine orice influenta negativa pe care ati putut-o primi in cursul zilei.
Dupa ce ati cerut raspunsuri sau ajutor observati senzatiile puternice sau pe cele care se repeta. Tratati cu atentie si cu respect aceste senzatii si evitati orice tendinta de a spune:"O, e doar senzatia mea". Calea principala prin care Dumnezeu si ingerii ne vorbesc este prin senzatiile noastre. Adevarata calauzire divina va face sa va simtiti in siguranta si iubiti.
Urmati orice senzatii care va calauzesc sa faceti schimbari pozitive, chiar daca vi se par ilogice sau lipsite de legatura cu solicitarea din rugaciunea dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti siguri daca senzatiile constituie adevarata calauzire, cereti-le ingerilor semne care sa le confirme.

2. Viziuni si vise. Vedeti o imagine cu ochii mintii, aveti o aparitie foarte clara in vis ori visati cu ochii deschisi, vedeti lumini care sclipesc sau palpaie ori vedeti filme mentale care va dezvaluie informatii. Acest fenomen este numit clarviziune.
Cei care primesc calauzire divina in plan vizual tind sa fie foarte sensibili la lumina, la culori si la frumusetea din lumea fizica. Daca sunteti "orientati" vizual, va simtiti cel mai bine atunci cand sunteti implicati in activitati artistice si in exprimarea creativitatii. Puteti vizualiza dorintele ca fiind deja implinite, ceea ce va ajuta sa aveti succes in multe domenii.
Multi oameni se inseala atunci cand cred ca afi clarvazator inseamna sa poti vedea ingerii cu ochii deschisi, ca fiinte opace tridimensionale. In timp ce acest lucru se intampla foarte rar, ocazional, cei mai multi clarvazatori vad ingerii ca imagini fugare, eterice, surprinse cu ochii mintii. Aceste imagini mentale sunt la fel de valide ca si cele vazute cu ochii obisnuiti.
Dupa ce ati cerut ajutorul ingerilor, observati orice imagini va vin in minte sau orice semne pe care le vedeti cu ochii fizici. Daca aveti viziunea "implinirii unui vis", cereti ingerilor sa va calauzeasca pas cu pas catre aceasta implinire.

3.Intelegere, cunoastere. Stiti anumite lucruri fara o baza rationala, ca si cum Dumnezeu v-a revelat, v-a "downloandat" aceste informatii; spuneti sau scrieti cu intelepciune, mult peste ceea ce stiati pana in acel moment; stiti cum sa reparati un aparat fara sa fi citit instructiunile. Acest fenomen este numit clarcunoastere.
Cei care primesc calauzire divina "fara cuvinte" tind sa aiba un nivel intelectual si analitic superior. Daca sunteti "orientati" mental, raspunsurile la rugaciunile dumneavoastra vor veni sub forma unor idei stralucite, cum ar fi sa incepeti o afacere, sa inventati ceva, sa scrieti o carte etc. Sunteti un medium natural, plin de intelepciune, mult peste varsta dumneavoastra.
Atunci cand primiti revelatii si idei, evitati greseala de a crede ca e vorba de cunostinte obisnuite sau de ceva stiut de oricine. Aveti incredere ca puteti trezi in dumneavoastra aceste daruri divine si ca le puteti face sa dea roade.Puteti cere ingerilor sa va dea instructiunile necesare si increderea de a o face.

4. Cuvinte si sunete. Va auziti numele strigat, in timp ce sunteti in stare de trezie, auziti acorduri de muzica cereasca, surprindeti o discutie care pare sa fie "croita" special pentru dumneavoastra, auziti sunete inalte cu o ureche sau auziti un cantec mental ori la radio, avand o semnificatie speciala. Acest fenomen este numit clarauditie.
Cei care primesc calauzire divina exprimata in cuvinte sunt foarte sensibili la zgomote si la sunete armonioase. Daca sunteti "orientati" auditiv, veti auzi o voce interioara sau chiar una exterioara. Ingerii folosesc intotdeauna cuvinte pozitive si inaltatoare si este ca si cum altcineva v-ar vorbi.
De asemenea, puteti auzi sunete inalte cu o ureche, cale prin care ingerii va transmit informatii si energii utile. Daca sunetul va deranjeaza, rugati ingerii sa reduca volumul.
Atunci cand auziti mesaje care va cer sa luati masuri pozitive, este important sa le ascultati si sa le urmati. In situatii urgente sau extreme, ingerii vorbesc cu voce tare si la subiect. In momentele obisnuite, aceste voci sunt mai blande, fapt care va cere sa va pastrati linistea la nivel mental si in mediul de viata. Pe masura ce deveniti din ce in ce mai sensibili in perceperea sunetelor fermecatoare ale ingerilor, veti dori sa va protejati urechile de zgomotele puternice.

Indiferent daca va vorbesc prin senzatii, prin cuvinte, prin viziuni sau prin ganduri, mesajele ingerilor sunt intotdeauna inaltatoare si pline de iubire si de inspiratie. Ingerii sunt asemenea controlorilor traficului aerian, care pot vedea foarte departe, inainte, inapoi si in jurul nostru........
Iata cateva exemple de subiecte de calauzire divina pe care ingerii ni le ofera adesea:
- Sanatate si stil de viata: imbunatatirea regimului alimentar; detoxifiere; exercitii mai multe sau diferite; mai mult timp petrecut afara, in mijlocul naturii;
- Spiritualitate: mai mult timp acordat meditatiei; practica yoga; linistirea mintii, a trupului si a locuintei;
- Cariera si probleme financiare: urmariti-va pasiunea sau pasiunile; eliberati-va de temerile privind banii; reduceti stresul la locul de munca;
- Emotii: renuntati la griji; iertati-va pe dumneavoastra si pe ceilalti; depasiti-va tendinta de a amana lucrurile.

Este o veche maxima care spune: "Cei care scriu scrisori sunt cei care primesc cea mai multa corespondenta". Ei bine, la fel este si cu ingerii. Daca vreti sa primiti vesti de la ingerii dumneavoastra, atunci vorbiti cu ei mai des.
Impartasiti-le visele, dezamagirile, temerile, ingrijorarile, preocuparile si bucuriile. Vorbiti-le despre orice. Intrebati-i despre orice, pentru ca ingerii vor sa va ajute in orice domeniu al vietii dumneavoastra.

Un comentariu:

Limena spunea...

Frumos, eu am citit vreo doua carti cu ingeri ca sa le pot intelege aspectul lor. Am inteles de la prima carte, insa mereu apar alte intelegeri. Defapt prima carte a fost Ascultati ghizii, si apoi CUm sa ne auzim ingerii. Numai lipsa noastra de deschidere spre ei ne face sa nu observam actiunile lor. Noi vorbim de coincidente insa nu vedem dincolo de coincidente.