iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

miercuri, 12 mai 2010

IN CULISELE TENEBROASE ALE PUTERII


"Dupa evenimentul tragic de la 11 septembrie, multi oameni traditionalisti au inceput sa se intrebe ce se petrece in spatele cortinei. Existenta unei manipulari sinistre este evidenta pentru multi oameni. Ar fi inadmisibil sa desconsider toate datele si toate informatiile si sa cred, cu naivitate, ca este vorba doar de "teoria conspiratiei". Stiu ca este vorba despre o criminala actiune a gruparii subversive, folosita apoi ca pretext pentru razboiul cu Irakul si instaurarea Noii Ordini Mondiale.
Singura intrebare pe care mi-am pus-o mereu este: cand sa adun toate aceste elemente laolalta si sa urmaresc sa le explic oamenilor? Cand sa trag un semnal de alarma: treziti-va si nu va lasati inselati?! Oamenii nu trebuie sa accepte sa li se induca teama de extraterestri si, astfel, sa inceapa sa sustina deschis Razboiul Stelelor impotriva civilizatiilor extraterestre. Aceste interese malefice secrete doresc sa unifice sub conducerea lor tiranica si sa controleze lumea prin teama, in loc sa uneasca omenirea prin pace si speranta. Este opusul situatiei in care ar trebui sa ne aflam in acest moment al evolutiei noastre. Asemenea eforturi, prin urmare, sunt antiteza a ceea ce ar sustine viata si un viitor pozitiv pe Pamant.
Majoritatea oamenilor intelege ca exista proiecte secrete. Mai putini inteleg ca exista programe ultrasecrete, sinistre. Toata lumea din guvern stie asta. Si apoi exista si mai putini oameni care pricep ca unele dintre ele ar putea avea legatura cu proiecte care au devenit independente si sunt diabolice si ilegale - in conexiune cu monopolurile financiare si militare, industriale si cu laboratoarele care se ocupa cu dezvoltarea sistemelor energetice evoluate si a OZN-urilor.
Apoi, si mai putini oameni inteleg ca unele dintre aceste grupuri malefice dispun de dispozitive complet operationale ce arata ca niste OZN-rile, ca au fost create forme de viata artificiala asemanatoare extraterestrilor; ca s-au simulat evenimente de contact cu extraterestrii numite inselator "rapiri"; ca s-au efectuat mutilari de vite pentru a induce teama in mintea populatiei si a subculturii ufologilor, subculturii pop, a pasionatilor de SF si a altor - pentru a sadi in constiinta oamenilor teama. In sfarsit, exista si mai putini oameni care inteleg ca sforile sunt trase de o grupare clandestina transnationala, fascista, avand multe in comun cu cea care s-a aflat in spatele aparitiei lui Hitler. Ceea ce nu a putut face direct in timpul celui de-al treilea Reich, au facut acum in secret. Iar operatiunea Paperclip (operatiune prin care 1600 de oameni de stiinta nazisti au fost adusi in SUA dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial), i-am adus in Statele Unite si i-am introdus in industria aerospatiala si in CIA.
Prin urmare, factorul fascisto-socilaist global - care nu a preluat controlu in mod direct in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial - a continuat de atunci la un nivel subteran. Suntem pe punctul de a vedea dezvaluirea sa la nivel mai extins, in timp ce incercarile de a consolida puterea conducatoare a lumii in jurul unei asemenea filozofii si structuri esueaza. Intre timp marionetele gruparii malefice vorbesc despre "democratie" - dar se refera prin aceasta la pseudo-democratia fascista a unei societati controlate de la centru si conduse in mod secret de o structura a puterii neidentificata si necunoscuta de oamenii de rand.
Daca va ingrijoreaza acest lucru, asa ar trebui. Iar singurul antidot pe care il pot vedea este cunoasterea adevarului, care sa ajunga la destui oameni pentru a sti ce se petrece, ca sa nu se lase pacaliti, fiindca cei care urmaresc aceste scopuri secrete se bazeaza pe ignoranta noastra colectiva. Ei se bazeaza pe o matrice a dezinformarii care mentine oamenii intr-un sistem de convingeri false si intr-un materialism prostesc.
Dar, printr-o comunicare sincera, putem spune oamenilor adevarul si le putem prezenta o alta viziune, pozitiva, asupra viitorului planetei Pamant si al copiilor sai. Traim in vremuri extreme: intuneric profund si lumina profunda. Traim in vremuri de mari schimbari si transformari."
Majoritatea oamenilor de la Pentagon, de la Casa Alba si de la CIA nu stiu nimic despre aceste scopuri ultrasecrete. Ei sunt doar niste rotite intr-o masinarie si, deasemenea, victimele ignorantei. Majoritatea sunt oameni buni, prinsi intr-o masinarie pe care nu ei au creat-o si despre care nici nu stiu mare lucru. Este sarcina noastra sa impartasim adevarul tuturor, inclusiv celor din cadrul guvernului si al armatei. Timp de doisprezece ani am transmis informatiile in aceste cercuri si multi au realizat ca au fost inselati. Ei sustin PROIECTUL DECONSPIRAREA...

Unul dintre ei, o sa-l numesc R.J., lucrase de timpuriu in armata si in anii '60 fusese atras in aceste proiecte secrete. Un astfel de proiect avea legatura cu abilitatea sa de a plasa aparate de spionaj atat de avansate in spatiu, incat se putea auzi de acolo tot ce spuneau oamenii si se putea vedea tot ceea ce faceau ei. ACEASTA SE PETRECEA IN ANII '60.
Tehnologiile existente depasesc cu mult tot ceea ce se anunta la stiri. De aceea rad cand aud:" Vai, nu-l putem gasi pe Osama bin Laden!"
Bineinteles ca ar putea. Asta e doar uuna dintre povestile lor, complet falsa. Cat de prosti ne cred?...
R.J. a continuat prin a-mi spune ca, din cauza abilitatilor sale, a fost atras din ce in ce mai mult in aceste proiecte si, in cele din urma, in cele care impliocau OZN-uri. "Stiti, ma tem ca nu inteleg ce sunt chestiile care voi credeti ca sunt extraterestri."
"Va referiti la cele fabricate de om, care sunt forme artificiale de viata, programata?"
"Cum de stiti despre asta?"
" Am vreo doisprezece martori care s-au ocupat de aceste pseudocreaturi extraterestre. Dar daca vorbesc prea mult despre asta, oamenii vor crede ca am luat-o complet razna."
"Sa va spun la ce am lucrat eu...Aveam materiale extraterestre pe care le studiam si am dezvoltat tehnologii foarte avansate, care ne-au permis sa cream o nava antigravitationala. Am vazut tehnologii transdimensionale, care implica abilitatea de a merge inainte sau inapoi in timp - tot felul de lucruri...Am simulat multe rapiri, ca oamenii sa creada ca au luat contact cu extraterestrii. Intr-un loc in care am lucrat - in subteran- existau multe containere. In ele se aflau aceste creaturi pe care le cresteam intr-un mediu artificial, ele fiind in diverse stadii de dezvoltare. Ele arata asa cum cred oamenii ca arata extraterestrii."
R.J. mi-a spus in continuare ca existau mai multe generatii ale acestor forme de viata artificiale. Incercau sa perfectioneze "extraterestrii" facuti de om; tocmai efectuau aceste experiente genetice asemanatoare celor naziste inca din anii '40-'50 si le continuau, cand el a fost scos din aceste proiecte. Acei pseudoextraterestri erau cu totii aliniati, aproape ca intr-un muzeu. A spus ca cei mai reusiti pareau foarte reali si credibili.
"Desigur, aceste creaturi erau ca niste automate comandate de oameni, puse in acele chestii despre care oameni cred ca sunt nave extraterestre."
R.J. nu stia ca eu eram deja la curent cu acele simulari si cu nivelul lor de sofisticare. Credea ca fusesem indus in eroare ca majoritatea cercetatorilor in domeniul OZN....
"Dar mai stiti ceva? Mare parte din aceste nave au fost plasate in baze din toata lumea, in jungla amazoniana, in Australia si inalte locuri indepartate. In cele din urma am fost introdus la un nivel din ce in ce mai profund si, inainte de a fi trimis in acel loc din Australia, am fost antrenat pana la un nivel superior al programului meu educational. Nu stiti ce se petrece cu adevarat."
Mi-a explicat, apoi, ca a luat parte la un ritual satanic de initiere. Cei prezenti au impartit sangele si au avut loc sacrificii si torturi. A invatat sa-l venereze pe Satan, a vazut sacrificiile satanice si placerea violenta de a ucide oameni nevinovati. Ne-a spus ca, dupa ce a ajuns la acel nivel, a trebuit sa jure credinta lui Lucifer. Si a facut-o.
Nu era primul care spunea despre aceste programe. A fost transferat in Pine Gap, Australia si mi-a spus ca a fost o experienta cu adevarat neobisnuita. A fost dus noaptea cu elicopterul la baza de acolo. Cand s-a apropiat de deal, ceea ce parea a fi o zona de aterizare normala s-a deschis, pur si simplu. Era ca o holograma si, dupa ce latura aceea a dealului s-a deschis, au zburat inauntrul Pamantului. Au patruns adanc inauntru, unde existau OZN-uri enorme, create de om. Existau si unele mari, triunghiulare.
"Exista baze ca aceasta peste tot in lume...Stiu ca veti crede ca inventez toate astea si ca nu aveti cum sa credeti asa ceva."
Cand a terminat i-am spus:"Vreau sa stiti ca am multi martori ca dumneavoastra - pe care nu-i cunoasteti, pentru ca faceati parte din proiectul altei celule secrete - care mi-au relatat practic acelasi lucru, dar actiunea era plasata in alt loc si in alt moment din timp. Asa ca nu am nici o indoiala ca acest lucru se petrece."
Una dintre cele mai sofisticate baze de acest gen se afla in Marea Britanie. Multe dintre aceste creaturi asa-zis "reptiliene", despre care oamenii cred ca sunt extraterestri, sunt de fapt forme de viata programate si biomasini create acolo.
Majoritatea persoanelor nu doresc, sincer vorbind, sa auda asemenea detalii. Dar este important ca ei sa inteleaga tipul de mentalitate cu care ne conffruntam. Una dintre persoanele cu care colaborez, dintr-o familie foarte instarita, cu multe conexiuni importante, implicata in operatiuni diplomatice si in cele ale serviciilor secrete, a experimentat "programul de meditatie" la un institut. A ajuns la nivelul 14 al antrenamentului. Acolo, daca pe baza profilului psihic nu puteau trage concluzia ca esti "mana dreapta a lui Gingis Han"(adica ai tendinte agresive, violente si distructive), nu puteai trece de acel nivel. Deoarece el nu era inclinat spre violenta extrema si ura, au intrerupt legatura cu el........."


(Steven M. Greer ADEVARUL DEZVALUIT DESPRE EXTRATERESTRII BENEFICI)

Pare o utopie, dar eu cred cu tarie in ceea ce scrie acest om si sunt sigura ca tuturor acestor marsavii li se apropie sfarsitul, acestea fiind ultimele lor zvarcoliri. NU SUNTEM SINGURI IN FATA LOR!

Niciun comentariu: