iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

duminică, 30 mai 2010

COMUNITATEA INTERSTELARA BENEFICA CE EXISTA IN UNIVERS



" Nu putem intelege cum va arata viitorul daca nu intelegem cum este realitatea prezenta. Detaliile pot varia si intervalele de timp deasemenea, dar metatemele sunt cunoscute, ceea ce este cel mai importantlucru.
Daca intelegem tiparul noii lumi, care deja a fost creat in taramurile superioare, putem vedea, totodata, cu anticipatie, desfasurarea urmatoarelor milenii pe Pamant. Stejarul seamana cu samanta din care provine. Si daca putem percepe si intelege ce se afla in samanta, putem totodata prevedea toate etapele maturizarii stejarului, pe parcursul cresterii sale timp de sute de ani.
Dar toate acestea sunt limitate de existenta unor "directii de evolutie probabila a viitorului" - datorate liberului arbitru al oamenilor de pe Pamant in interactiunea cu planurile superioare. Tot ceea ce facem colectiv influenteaza momentul aparitiei si expresia propriu-zisa a acestei epoci. Am depasit cu o suta de ani momentul cand am fi putut avea deja pace universala, eliminarea saraciei, energie necostisitoare, posibilitatea de a calatori antigravitational si chiar in spatiu, pasnic, printre stele. Dar nu am ajuns acolo din cauza ignorantei si aplicarii gresite a liberului arbitru.
Oamenii care spun ca sunt fizicieni si enunta cu convingere ca "X,YsiZ se vor intampla pe data cutare", se inseala aproape intotdeauna. Fie se autoamagesc, fie sunt doar niste sarlatani: exista prea multe variabile, pe de o parte planul divin care guverneaza tottul, iar pe de alta parte coborarea si manifestarea sa, care trebuie sa se petreaca prin oameni. Acest proces poate fi sustinut sau impiedicat prin operarea liberului arbitru.
Exista un plan divin care a fost deja intocmit - un model arhetipal sau un "proiect arhitectonic" al viitorului. O sa urmaresc acum sa descriu tiparul acestei structuri minunate care a inceput sa se cladeasca.
Chiar daca acum se aseaza doar pietrele de temelie si o parte din fundatie, daca putem intelege cum e intocmit planul de catre Creatorul Divin, vom reusi sa ne facem o idee destul de clara despre cum va arata in tregul edificiu.
Teme principala este unificarea si integrarea cat mai profunda la fiecare nivel al existentei. Tocmai a inceput o epoca indelungata, care eu o intuiesc ca va dura multe mii de ani de pace si implinire pe Pamant, iar noi suntem martori ao acestui inceput.
Vom constata ca acordul perfect dintre domeniul spiritual si stiinta este realizabil.
Completa elucidare a acestor stiinte uimitoare si a aplicatiilor lor spre binele intregii planete va asigura o epoca de abundenta si de pace neaintrerupta. Aceste stiinte, folosite in scopuri pasnice, vor contribui la crearea unei civilizatii care va pune capat saraciei materiale, care va stabili o pace dreapta si de durata. Numai atunci vom fi membri cu drepturi depline ai comunitatii interstelare.
Situatia actuala se va transforma, pentru ca este necesar. Dar nu va fi usor. Usor ar fi fost cu o suta , o suta cincizeci de ani in urma. Dar am ratat acea ocazie. Prin perversitatea si razvratirea noastra impotriva ordinii divine, prin refuzul de a face ceea ce este drept, am ajuns acum, in acest mileniu, fara sa fi atins inca pacea, fara sa fi transformat sabiile in pluguri.
Prin urmare, tranzitia se va dovedi fie dificila, fie catastrofica. Va spun aceasta cu toata sinceritatea. Nu-mi fac iluzii si nimeni nu ar trebui sa-si faca
Si totusi, nici un efort in acest sens nu este inutil, desi uneori ne mai putem pierde speranta si si, rareori, este posibil chiar sa ne lasam -pentru scurta vreme prada disperarii si neputintei. In realitate, totul este inca posibil si intrega miza este in joc.....................................................................

Din pacate, starea actuala de lucruri, in care au loc razboaie, operatiuni secrete si se impune cu cruzime mentinerea secretului, este complet opusa directiei in care ar trebui sa mergem si, prin urmare, nu sunt de bun augur pentru gasirea unei solutii usoare a impasului actual.
Unele actiuni pe care le fac oamenii pot fi utile sau nocive, iar extraterestrii vor face unele lucruri pentru a ne ajuta. CU SIGURANTA EI NU SUNT AICI PEENTRU A NE FACE RAU. Daca ar vrea sa ne faca rau, ar fi facut-o deja. Fiecare individ are o influenta asupre rezultatului final. Si, de aceea, totul este atat de complicat.
Evenimentul de la Cernobal ar fi putut fi, de fapt, mult mai grav. De curand, oamenii au scos la iveala fotografii ale unor nave extraterestre deasupra Cernobalului, despre care se crede ca urmareau sa stabilizeze situatia si sa impiedice urmarile grave.
Nu mi-e ussor sa va spun aceste lucruri, pentru ca unii oameni vor spune:"Doctorul Greer a spus ca sigur se va petrece asa!".
Nu spun asta deloc! Spun ca asa ceva este posibil, chiar probabil - unele evenimente sunt foarte probabile. Si totusi, noi, in mod colectiv, putem influenta rezultatul, daca dorim cu adevarat. Nu este niciodata prea tarziu. Intrebarea care se pune este: s-a mai petrecut asa ceva inainte?
Raspunsul este da. Am mai trecut prin asa ceva. Stiti ca exista legende despre Atlantida, Lemuria Mu din Pacific. Este adevarat ca au existat continente si civilizatii care au atins un nivel tehnologic chiar peste cel la care ne aflam noi acum si din care n-a mai ramas practic nici o urma. Urmele ramase au fost sterse, pentru ca sunt contrare stiintei oficiale, de larga circulatie, arheologiei si religiei.
Sa nu uitam ca fanatismul consta in duplicarea eforturilor atunci cand telul initial a fost deja dat uitarii. Telul descoperirii adevarului a fost uitat de multi oameni, fie ca este vorba despre adevarul stiintific, fie ca este vorba despre adevarul religios. Informatia nu ajunge la public pentru ca cei care detin controlul saunt manati doar de dorinta de putere, de convingeri gresite si de coruptie.
Diferenta este ca, in timpul ultimului ciclu, civilizatiile au disparut si au trecut lungi perioade de timp pana la regruparea societatii umane. In acest nou ciclu, indiferent cat de mare este intunericul, zorile au aparut deja. O noua zi deja a inceput. Si urmatoarea era va fi marcata de faptul ca nu va fi intrerupta continuitatea civilizatiei dupa ce vom trece de perioada de tranzitie. Subliniez: dupa ce vom trece de perioada de tranzitie.
Va exista o civilizatie neintrerupta care va evolua fara inaltari si caderi ale unor diverse civilizatii care sa se dezvolte putin si apoi sa se afunde din nou in ignoranta, razboi sii o alta epoca de piatra.
Prin urmare, sa nu ne lasam coplesiti de haosul si nebunia din jurul nostru. Va impartasesc aceste lucruri doar pentru a va indica faptul ca exista niste linii de probabilitate ale viitorului, care sunt destul de ingrijoratoare, pentru ca unele evenimente pot fi iminente - ele s-ar putea declansa orican, din aceasta clipa si pana peste zece sau douazeci de ani.
Daca insa suntem intelepti, putem evita lucrurile cele mai grave..............
Pana acum, nici Primul Razboi Mondial, nici cel de-al Doilea, nici Hirosima, nici evenimentul de la 11 septembrie, nici perspectiva distrugerii totale a mediului nu au transformat in bbine comportamentul colectiv.
Dar, indiferent ce se petrece, dupa toate aceste evenimente, fie ele grave sau mai putin grave, cei ramasi vor invata o lectie importanta si vor jura sa renunte la razboi. Ei vor folosi aceste noi stiinte si tehnologii uimitoare mereu numai in scopuri pasnice. Aceasta lectie va fi invatata pentru totdeauna.
Am putea invata aceasta lectie fara sa trecem printr-o tranzitie atat de traumatica, daca oamenii nu ar fi atat de incapatanati si refractari la transformarile spirituale, pe care le accepta aproape numai daca sunt obligati. Pana acum am ales sa trecem cu vederea evenimentele mai putin grave si sa nu actionam in sensul transformarii. Primurmare, dupa cum ar spune amerindienii:"Suntem in vremuri de transformare" si in vremurile "marii purificari".
Evenimentele la care ma refer nu vor consta doar in haosul si catastrofele cauzate de om, ci vor fi si dezastre naturale. Acestea vor purifica mintea si inima oamenilor in focul acestor incercari, astfel incat ei se vor angaja sa nu mai faca niciodata lucrurile distructive pe care le-au facut pana acum. Vom invata sa nu ne mai aruncam in aer din cauza religiei, rasei, ideologiei - actiuni nebunesti care au afectat civilizatiile umane timp de mii de ani. Vom renunta la acest mod de a gandi definitiv.
Apoi, ca o pasare Phoenix, vom renaste din cenusa si vom reconstrui rapid o civilizatie evoluata, mereu pasnica, pe aceasta planeta. Vom avea abilitatea de a aplica toate aceste tehnologii uimitoare care exista deja pe Pamant. Ni s-a dat tot ceea ce aveam nevoie si totul se afla aici. Avem deja tot ce ne trebuie pentru urmatorul ciclu evolutiv. ACESTEA SUNT VESTI CU ADEVARAT BUNE."

(Steven Greer ADEVARUL DEZVALUIT DESPRE EXTRATERESTRII BENEFICI)

Un comentariu:

GabyS spunea...

Multumesc!