iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

marți, 4 mai 2010

UN MOMENT DECISIV, DE O IMPORTANTA COSMICA


"Am aflat de la oameni precum Catherine Austin Fitts- care a lucrat pe timpul presedentiei lui Bush tatal la Departamentul de Urbanismsi Dezvoltare Urbana- ca exista o mare cantitate de fonduri clandestine care sunt scoase de fiecare agentie, prin programe de acoperire, si virate catre aceste proiecte secrete. Cand Catherine a descoperit aceasta, au alungat-o din oras si au incercat sa-i distruga viata din punct de vedere financiar si profesional. Ea este o persoana credibila, publica si a lucrat pentru unele dintre cele mai mari banci din tara. A fost scretara asistenta la Departamentul de Urbanism si Dezvoltare Urbana.
Dupa cum spun prietenii mei de la Pentagon:" Un miliard de aici, un miliard de colo si curand vorbim despre bani adevarati."
Mii de angajati sunt implicati in diverse proiecte, dar nu cunosc, de fapt, detaliile si finalitatea reala a actiunii.E posibil ca cineva sa se ocupe doar de dezvoltarea unui mic dispozitiv in cadrul unui compartiment care face parte din alt compartiment care face parte din alt compartiment; totul e foarte atent controlat. Grupul de control care stabileste politica de actiune consta in doua, trei sute de oameni si este transnational. Exista in acest grup reprezentanti importanti din China, America Latina, Vatican, diverse institutii, Europa, Rusia. Granitele nationale nu inseamna de fapt nimic.
Chestiunile nationale sunt irelevante. Nu exista nici macar un guvern, asa cum ni l-am imagina noi. Este centrat pe iterese de afaceri, pe control financiar si religios transnational; guvernele sunt doar marionetele lui. Una dintre entitatile cele mai importante din cadrul acestui grup in ziua de azi este imperiul mormon de afaceri. Ierarhia mormona are proprietati financiare si afaceri vaste, legate de aceste programe secrete, dar "pozitia si functia" nu au nimic de-a face cu asta.
Intotdeauna , eu le spun oamenilor:" O, cei de la CIA? Tipii astia sunt niste pisicute." Cei de care trebuie sa ne facem griji cu adevarat sunt cei care lucreaza la Lockheed sau E-System sau cei angajati in cadrul acestei grupari care fac parte din secte satanice precum Discipolii Diavolului, o banda de motociclisti. Aceasta, de exemplu, este o subgrupare a Ingerilor Iadului, care practica in mod uzual torturi, sacrificii umane si vivisectii- in care oamenii sunt taiati pe viu- pentru a mentine secretul anumitor chestiuni.
Cunosc un barbat care este cercetator in domeniul energetic. El a lucrat cu o victima a Discipolilor Diavolului. Acestia poarta la gat un sirag format din dintii smulsi de la fiecare persoana ucisa. Lui i-au smuls un dinte si i-au taiat burta dupa care l-au lasat sa moara, dar el a supravietuit. In prezent este o persoana antisociala, care nu vrea sa aiba prea mult de-a face cu oamenii.
Discipolii Diavolului sunt contactati de unele dintre aceste grupari criminale malefice care fac tot posibilul sa pastreze secretul scopului real.
Un agend secret din Arizona, pe care il cunosc, a obtinut o inregistrare in care ceea ce poate fi un vehicul extraterestru "copiat" sau chiar o nava extraterestra reala a inceput sa zboare necontrolat si s-a prabusit in apropierea unei baze militare din Canada. In timpul operatiunilor de recuperare a ramasitelor, cineva dintr-o echipa speciala implicata acolo a filmat nava prabusita. Filmarea a fost facuta clandestin, de aceea imaginea este foarte tremurata. Am in posesie acest scurt film. L-am primit impreuna cu niste fotografii a ceea ce pareau a fi niste forme de viata extraterestre.
Barbatul care a realizat acest film l-a dus la o persoana care se dadea drept un cercetator al fenomenului OZN si analist de imagini digitale, dar facea in realitate parte dintr-o grupare de operatiuni secrete speciale.
Cercetatorul i-a dat persoanei care a filmat imaginile o "casa protejata" la o ferma din Arizona. Nu s-a dovedit insa a fi chiar o casa protejata. Intr-o zi de cutia postala era prinsa cu un cui o punga in care se afla un deget de om impreuna cu o bucata de hartie pe care scria "TWEP" (initialele ce provin de la "terminated with extreme prejudice"- "terminat cu daune extreme").
Persoana care a facut filmarea nu a mai fost gasita niciodata si se presupune ca a fost ucisa. Chiar propietarul fermei mi-a relatat aceasta intamplare.
Oamenii care ocupa aceste roluri- cheie sunt deja pusi in astfel de posturi, care adesea se transmit din tata in fiu. De exemplu, am vorbit despre James Jesus Angleton, cel care a semnat transcrierea inregistrarii cu Marlene Monroe. Am fost contactat de un urmas al sau, extrem de bogat si implicat in aceasta grupare secreta, dar nu in CIA. Toate lucrurile importante se petrec in afara CIA-ului, in lumea privata."

(Steven Greer ADEVARUL DEZVALUIT DESPRE EXTRATERESTRII BENEFICI)

Niciun comentariu: