iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

luni, 3 mai 2010

NOUA ERA


"Totul este transformat si innobilat. Si, dintr-o data,"in mod spontan", apar enorme salturi in stiinta, in gandirea societatii, in ideile spirituale si apropierea dintre popoare. Transformarile si progresele enorme din stiinta, in gandirea societatii, in ideile spirituale si apropierea dintre popoare. Transformarile si progresele enorme din stiinta si gandire se datoreaza trezirii fortei spirituale si implinirii planului divin.
Acest nou ciclu spiritual va conduce la o alta lume. Chiar daca deocamdata doar germinal, noul ciclu se desfasoara si se manifesta deja, in jurul nostru si in noi insine. Aceasta se petrece desi fortele retrograde incearca inutil, dar cu ferocitate sa stopeze evolutia spre noul ciclu spiritual....
...In ce priveste planurile secrete ale celor obsedati de vechea lume a distrugerii si razboiului, totul este inca in joc. Dupa cum mi-au marturisit persoane bine inradacinate in sistem, totul este inca in aer: lucrurile pot evolua in oeice directie, iar gruparea malefica lupta cu furie ca sa imputineze populatia planetara la 1 miliard sau chiar mai putin si de aceea trebuie sa luptam si noi pana la ultima suflare sa aducem pe Pamant aceasta noua lume a pacii universale. Cu cat mai multi oameni se trezesc si inteleg aceste planuri malefice ale guvernului din umbra, cu atat mai bine va fi pentru toata lumea, pentru ca, fiind avizati putem reactiona si evita, pana la urma, implicarea noastra in nebunia Razboiului Stelelor. Cunoasterea inseamna putere.
Incepand cu catastrofa inscenata in 2001, pe 11 septembrie, au avut loc numeroase manipulari si actiuni malefice care au devenit, pentru cine vrea sa vada, mai mult decat clare. Si din aceasta cauza, oamenii au inceput sa inteleaga ca exista niste planuri secrete care nu au nimic de-a face cu securitatea Statelor Unite sau a lumii...Jocul se apropie de sfarsit, dar intrebarea este daca exista sau nu destui oameni care se lasa inca inselati. Iar cealalta intrebare este daca persoanele implicate in aceste programe secrete mai doresc suficient de mult sa declanseze un "golf Tonkin" cosmic.
Multe persoane implicate in aceste proiecte malefice nici nu stiu care sunt plaurile reale. Sub paravanul diviziunii muncii, totul este impartit in proiecte mai mici, compartimentat si facut in celule secrete. Din doua, trei sute de oameni care se ocupa de aceasta, la nivel global exista un numar redus de persoane care stiu scopurile reale. Exista aproximativ douazeci si ceva de oameni care stiu planul la acel nivel. Totul este foarte bine controlat prin compartimentarea pe celule.
Unul dintre cele mai importante obiective ale noastre este acela de a dezvalui oamenilor bine intentionati din cadrul acestei grupari scopurile reale ale capilor gruparii subversive, ilegale. Exista situatii in care oamenii spun:" Nu voi participa la asa ceva. Mi s-a spus ca facem asta pentru a tine secrete aceste tehnologii, ca nu cumva sa fie transformate in arme de dusmanii nostri". Sau: "Pastram secretul pentru ca voiam sa ma asigur ca nu duc la faliment industria petrolifera".
Din multele mii de oameni implicati in aceste proiecte si din multele sute implicate in politica de management, celor mai multi li se ascunde scopul final.
De aceea e foarte important sa nu pornim cu idei preconcepute cu privire la oamenii implicati in aceste proiecte. Multi sunt oameni buni, ei insisi fiind manipulati...Cand au inceput aceste proiecte supersecrete? Adevarul este ca exista inca proiecte negre si materiale secrete care nu au fost declasificate de la inceputul secolului trecut si din timpul Primului Razboi Mondial.
Au existat motive de secretizare, intr-un fel sau altul inca de acum mii de ani. Au existat dintotdeauna societati secrete care au incercat sa dobandeasca puterea pe ascuns. Si au trecut prin diverse modificari, in functie de exigentele timpului, locului si circumstantelor politice si tehnologice.
Cu siguranta ca in secolul XX au existat programe strict secrete legate de interesele unor industriasi importanti, care si-au insusit aceste tehnologii- mai ales sistemele electromagnetice pentru producerea asa-numitei energii libere, gratuite( free-energy ), care au fost descoperite de Tesla.
Chiar si Faraday descoperise un efect "supraunitar" in unele dintre experimentele facute de el in 1800. Asadar, au existat interese care au mentinut aceste lucruri ascunse de mult, mult timp.
Prin anii 1800, in era clanurilor Rothschild, Vanderbilt, Rockefeller si a lui Standard Oil, existau interese puternice care vroiau sa tina secrete asemenea descoperiri cu privire la energia gratuita. La un moment dat, Standard Oil avea un venit mai mare decat guvernul SUA, atat de mare si de puternica era aceasta corporatie, controlata de familia Rockefeller.
In acest mediu monopolist, industrial,genii precum Tesla sau Thomas Townsend Brown, dar si altii, isi fac aparitie si proiecteaza aparate cu energie gratuita, care foloseau asa-numita energie a punctulio zero, sisteme antigravitationale cu voltaj ridicat.
Si au existat rapoarte privitoare la nave extraterestre inca de la sfarsitul anilor 1800- faimoasa spaima de nave spatiale din 1896. Am aflat dintr-o sursa excelenta ca generalul MacArthur a fost chiar el implicat in recuperarea unui obiect extraterestru in China, in anii 1930.
Prin urmare , au existat inca de mult programe de observare a obiectelor extraterestre si in acelasi timp, de obtinere a controlului asupra tehnologiei. Un progres imens a avut insa loc in aceste programe in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
In aproximativ aceeasi perioada in care am dezvoltat arme termonucleare si eram pe punctul explorarii timpurii a spatiului, existau programe care investigau sisteme de propulsie ce aratau ca niste farfurii zburatoare. Era implicat Von Braun, ca si Edward Teller, doctorul Vanner Bush si altii. Goddard, in 1936 si 1937, dezvolta o parte din rezultatul muncii lui Tesla. Realizarile sale in domeniul antigravitatiei au fost furate si vandute nazistilor la jumatatea anilor '30.
Dar, odata ce am trecut de la nivelul experimentarii si dezvoltarii la folosirea armelor termonucleare si a propulsiei antigravitationale secrete, extraterestrii care urmarisera Pamantul de mii de ani au devenit foarte ingrijorati. Stiau ca nu mai era mult de la acel moment al dezvoltarii tehnologice la capacitatea de a face calatorii interstelare. Si iata ca pe acest Pamant minunat a aparut un grup rauvoitor de fiinte, care, in cateva zeci de ani, au trecut de la caruta trasa de cai la sisteme de arme antigravitationale, electromagnetice si dispozitive termonucleare. Ar trebui sa fii de o prostie galactica pentru a nu te ingrijora in aceasta privinta!
La acea vreme, in timpul si dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, s-au intensificat operatiunile de recunoastere si interventie limitata ale extraterestrilor. Ei urmareau sa incetineasca ritmul in care avansam pe aceasta cale autodistructiva. Exista martori, cadre militare, implicati in proiectul Deconspirarea, care descriu vehicule extraterestre ce au interceptat rachete balistice intercontinentale de la unitatea aviatica Vandenburg si deasupra Pacificului de Sud. Extrateresrii au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa amane evolutia noastra salbatica spre distrugerea reciproca sigura.
Oameni precum colonelul Diedrikson, care fusesera membri ai comisiei de energie atomica, au constatat ca la toate unitatile noastre nucleare au avut loc numeroase observatii ale unor nave extraterestre, prezente din cauza preocuparii lor fata de riscurile implicate de aceste unitati. Cunostea personal cazul interceptiei unei rachete balistice intercontinentale care fusese special dezvoltata pentru a putea exploda pe Luna. Extraterestrii au interceptat-o inainte de a iesi din atmosfera.
In anii '40, doboram vehicule extraterestre in apropiere de Roswell, New Mexico, care la acea vreme era singura noastra baza nucleara. Dispunem de un dociment al FBI-ului trimis lui J. Edgar Hoover, care mentiona ca responsabil pentru doborarea acestor nave extraterestre era un sistem radar special configurat. Din 1960 dispunem de abilitatea de a "calatori printre stele", dupa cum a spus Ben Rich. Proiecte secrete malefice au dezvoltat sisteme electromagnetice care implicau abilitataea de a altera constiinta si de a face rau oamenilor.
Tesla reusise chiar un experiment antigravitational cu martori inainte de zborul fratilor Wright.
In timpul administratiei Presedintelui Eisenhower, orice aparenta de constitutionalitate si legalitate s-a dus pe apa Sambetei si de atunci lucrurile au scapat de sub control. Guvernul din umbra l-a injunghiat pe Eisenhower pe la spate."

(Steven M. Greer ADEVARUL DEZVALUIT DESPRE EXTRATERESTRII BENEFICI)

M-am gandit mult pana cand m-am hotarat sa transcriu din aceasta carte, pentru ca sunt lucruri prea izbitoare, unele chiar par desprinse dintr-un cosmar. Dar adevarul este ca am trait un cosmar care se apropie insa de sfarsit. Urmeaza lucruri foarte greu de crezut.

Niciun comentariu: