iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

sâmbătă, 15 mai 2010

INGERII PAZITORI



"Ingerii care raman permanent alaturi de dumneavoastra sunt numiti Ingeri Pazitori. Ei sunt entitati ceresti (neomenesti) trimise direct de Creator. Ei nu sunt persoanele pe care le-am iubit si care au decedat, care - chiar daca actioneaza asemenea ingerilor - sunt numite spirite calauzitoare. Prietenii nostri si membrii de familie care au plecat dintre noi, la fel ca toti oamenii aflati in viata sau decedati, au propriul lor eu. Cu toate ca pot avea intentii bune, calauzirea lor nu este la fel de pura si de demna de incredere ca indrumarea transmisa de ingerii pazitori, care sunt alaturi de noi din clipa nasterii pana in momentul mortii fizice.
Indiferent ce ati face in viata, ingerii nu va vor parasi niciodata. Ingerii pazitori sunt protectori si calauzitori, facand tot ce este posibil pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta, fericiti, sanatosi, dar mai ales sa va indepliniti misiunea personala in aceasta viata. Totusi, noi trebuie sa actionam in echipa cu ingerii nostri pazitori pentru indeplinirea acestor intentii. Ceea ce inseamna ca trebuie sa le cerem ajutor si sa primim ajutorul pe care ni-l dau.
Vorbind in calitate de clarvazatoare de o viata, nu am vazut niciodata vreo persoana care sa nu aiba cel putin doi ingeri pazitori alaturi de ea. Unul are voce puternica si este indraznet, pentru a se asigura ca actionati conform misiunii divine pe care o aveti in aceasta viata; celalalt este mai tacut si are rolul de a va mangaia si de a va alina. Cu toate acestea, nu toti oamenii isi aud clar ingerii. Daca fiecare om i-ar auzi, am avea o lume in care pacea ar domni pe deplin!
Puteti avea mai mult de doi ingeri pazitori si este benefic sa fiti inconjurati de mai multi ingeri. Ei actioneaza ca un sant cu apa care inconjoara o cetate sau un castel, protejandu-ne de orice influienta negativa. Cu cat aveti mai multi ingeri alaturi de dumneavoastra, cu atat mai puternic va fi sentimentul iubirii si al protectiei divine. De asemenea, este mai usor sa auzi cantecul unui intreg cor sau al unei cete de ingeri, decat vocea unui singur inger sau a celor doi ingeri.
Chemati mai multi ingeri, cerandu-i lui Dumnezeu sa vi-i trimita sau adresandu-va direct ingerilor, ori vizualizandu-va inconjurati de mai multi ingeri. Puteti cere oricat de multi ingeri doriti.
Unii oameni au mai multi ingeri pazitori deoarece o ruda sau un prieten s-au rugat ca ei sa fie inconjurati de ingeri. Acei oameni care au avut experiente in apropierea mortii au mai multi ingeri care ii ajuta sa-si adapteze viata conform experientelor pe care le-au avut in lumea de dincolo.
De fiecare data cand Dumnezeu se gandeste la iubire, apare un nou inger. Ceea ce inseamna ca fiecare om poate face apel la un numar infinit de ingeri................

CUM ARATA INGERII?

Adeseori mi-a fost pusa aceasta intrebare. Cand eram copil ii vedeam pe ingeri in primul rand ca pe niste lumini albe si colorate, care licareau. Pe masura ce cresteam si vederea devenea mai buna, le-am vazut contururile si formele. Acum vad ingerii din jurul oricarui om, oriunde m-as duce. Frumusetea lor ne taie respiratia si ne starneste veneratia.
Ingerii sunt translucizi si semiopaci. Nu au piele, deci trupul, ochii si parul lor nu au culori specifice unei anumite rase. Stralucesc in diferite culori, in functie de energiile lor. Vesmintele lor par sa fie facute din voal opalin .
Ingerii au aripi largi, ca de lebada, desi nu i-am vazut niciodata dand din aripi ca sa zboare. Ingerii m-au invatat ca artistii care i-au pictat la inceput au confundat aura lor stralucitoare cu nimburile si cu aripile si i-au portretizat astfel. Acum noi ne asteptam ca ingerii sa semene cu acele icoane, astfel incat ingerii ne apar adesea ca fiinte inaripate.
Ingerii au formesi marimi diferite, la fel ca oamenii. Nu este surprinzator faptul ca arhanghelii sunt cei mai inalti si mai mari dintre ingeri. Heruimii seamana cu niste copilasi inaripati. Ingerii pazitori par inalti intre 90 si 120 de centimetri.
Ingerii sunt pe lungimi de unda cu frecventa mai inalta decat a noastra. E ceva asemanator cu posturile de televiziune si de radio, care au lungimi de unda paralele, insa diferite, ingerii traind alaturi de noi la un nivel energetic pe care nu il putem simti si pe care multi dintre noi nu il putem vedea sau auzi. Indiferent daca simtiti sau nu prezenta ingerilor acum, puteti intra in legatura cu ei si puteti primi imediat ajutorul lor."

(Doreen Virtue INGERI 101)


Niciun comentariu: