iubirea

"Iisus iubea. Era dragostea, marele şi minunatul dar pe care-l făcea omenirii. Si a proclamat deschis că originea acestei iubiri este Tatăl ce trăia în El - acelaşi Tată care trăieşte în toţi oamenii.

Ceea ce dădea lui Iisus libertatea şi forţa de a îmbrăţişa întreaga omenire, era cunoaşterea unirii sale şi identitatea cu Tatăl. El s-a desprins rând pe rând de iluziile care erau cauza unei vieţi de ipocrizie; şi făcând-o El exprima din plin pe Tatăl trăind in El."

RUGA

"Dumnezeule, ajuta-ma sa simt puterea, acea flacara aprinsa din mine si lasa-ma sa simt pasiunea de a fi mai puternic decat am fost vreodata. Lasa-ma sa pasesc in lume asemenea unei flacari a luminii tale, stiind ca fiecare noua zi reprezinta un inceput, o sansa de a pune in aplicare ceea ce stiu."

"Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.
Ridica-mi focul din intuneric,
Atractie a focului care este Una cu TOTUL.
Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.
Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.
Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;
Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile
Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea."
TOTH

IMNUL VIETII

Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o! MAICA TEREZA

vineri, 28 mai 2010

TAINA FRECVENTELOR DE VIBRATIE ALE ENERGIEI



"Exista diverse secvente vibratorii in taramul astral, de la astralul inferior, care constituie interfata cu existenta materiala a atomilor si a energiei electromagnetice, pana la astralul cel mai subtil, pe care eu il numesc "superior si celest". Fiecare nivel al astralului poate fi accesat printr-o interfata tehnologica, daca stiinta noastra este suficient de evoluata.
Accesul la partile mai subtile ale astralului este foarte sever pazit, deoarece este necesar un grad foarte mare de spiritualitate pentru a functiona la acel nivel. Asemenea taramuri sunt pazite de extraterestri evoluati si de fiinte celeste, de Divin si de forte care depasesc cu mult tot ceea ce exista pe Pamant.
Exista civilizatii extraterestre care se afla fata de noi la un nivel de evolutie tehnologica ce depaseste cu mai multe sute de mii, pana la cateva milioane de ani stadiul de dezvoltare al civilizatiei umane care a ajuns la constiinta cosmica, divina si unitara. Nivelul lor de constiinta le permite sa inteleaga legitatile universului fizic si al altor niveluri, astrale si cauzale, ale Cosmosului, ei fiind totodata capabili sa construiasca tehnologia de interfata cu acestea.
Astfel, membrii acestor civilizatii pot aparea si se pot manifesta ca niste fiinte extrem de evoluate spiritual, care se pot materializa si dematerializa, isi pot modifica forma si pot avea o prezenta inaltatoare.
Nu toate civilizatiile extraterestre capabile de calatorii interstelare se afla la acest nivel de dezvoltare si de evolutie. Unele ne depasesc doar cu putin. Sunt pasnice si au stabilit pacea globala, altfel nu li s-ar fi permis sa plece de pe planeta lor. Ar fi inca in "carantina".
Exista o ordine in Univers care i-ar impiedica sa paraseasca planeta, tot asa cum exista una care ne impiedica pe noi sa ne ducem in alte sisteme solare. Dar dupa ce se instituie pacea, libertatea de miscare incepe sa creasca. Tehnologiile si stiintele fizice se bazeaza din ce in ce mai mult pe intelegerea constiintei.
Civilizatiile extraterestre extrem de evoluate isi produc toate navele spatiale si isi satisfac nevoile materiale prin puterea gandului. Cu alte cuvinte el proiecteaza din plan in plan acest gand creator, pana la manifestarea concreta, materiala. Asa apar aceste nave cu adevarat celeste. Componentel, atunci cand apar in planul material, sunt extraordinar de pure si din ele iradiaza toata lumina celesta......
Cum sunt construite? Nu prin modelarea bruta a unei bucati de fier sau de aliaj. Sunt facute, de fapt, prin ceea ce eu numesc "infra ultrasunet". Obiectul este facut prin asamblarea si manevrarea matricei astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o forma perfect modelata in molecule fizice materiale.
Cand isi face aparitia folosind acest mod infra/ultrasonic de fabricatie, nivelul de energie "eterica" si "astrala" infuzeaza nava spatiala cu constiinta si inteligenta. Poate fi in asa fel structurata tehnologic la nivel subatomic, incat sa existe asociata cu ea inteligenta organizatoare si viata. Prin urmare, este de fapt o biomasina inteligenta. Este atat de sofisticata, incat dispune de un nivel inalt de autointegrare si de inteligenta.
Oamenii cu care am discutat, care erau de fata cand astfel de nave extraterestre s-au prabusit, le-au descris comportandu-se ca si cum ar fi fost ranite si ar fi incercat sa se vindece singure. Dispuneau de ceea ce parea a fi sistem circulator, de un sistem imunitar si erau constiente. Si vorbim despre o nava!
Una dintre navele care s-au prabusit in New Mexico avea o spartura si incerca sa se vindece singura. Acest martor mi-a spus ca a fost ca atunci cand te tai, iar leziunea se inchide - dar era vorba de o vindecare in timp, procesul de inchidere a ranii producandu-se chiar in fata ochilor sai.
Prin urmare este vorba despre un nivel de ultra-nano-tehnologie. La acest nivel, energia astrala si cea eterica apar pe acest taram si organizeaza atomii si moleculele. Asemenea nave dispun de un tip de inteligenta artificiala si de o forta vitala asociate, ca o biomasina. Nu sunt ca oldsmobilul bunicului.
Intrebarea este : de ce au nevoie de tehnologie si nave?
Nu au nevoie de ele mai mult decat noi. In universul astral, se pot duce unde vor! Dar daca vor sa intre in contact cu universul fizc intr-un mod fizic, au nevoie de o forma materiala. Asa ca aleg sa si-o pastreze si sa o utilizeze.
Devine o chestiune de alegere.
Pot aparea oriunde, fara o nava spatiala. Dar si oamenii pot aceasta. Oamenii, chiar in acest moment, dispun de abilitati de teleportare - din pacate, ele sunt folosite tocmai de persoane care nu trebuie sa aiba acces la ele - pentru a se duce dintr-un loc in altul pe planetra, fara avion, fara nava sau masina sau chiar fara un vehicul extraterestru "copiat". Acest lucru s-a realizat cu tehnologii care sunt dezvoltate in cadrul proiectelor clasificate.
Pe parcursul istoriei cunoscute, au fost cazuri de fiinte umane care se aflau intr-o tara indepartata si care, prin exersarea propriei vointe, realizau bilocatia trupului si il materializau pentru a vizitra un prieten aflat in alt loc. Exista relatari credibile ale acestor cazuri chiar si in secolul XX. Prin urmare, daca oamenii o pot face, de ce nu ar putea si extraterestrii?
Sunt necesare pentru aceasta mijloace tehnologice si nave spatiale pentru a rezista fizic in medii dificile - de exemplu, in apa adanca, in spatiul cosmic deepartat etc. Asadar, chiar si fiintele extraterestre foarte evoluate au nevoie de nave spatiale......................................................................
Acesti extraterestri provin din lumi fizice ce Pamantul, unde exista fiinte biologice suficient de evoluate la nivel spiritual pentru a dezvolta stiintele fizice astfel incat sa implice aceste planuri mai subtile ale cosmologiei, inclusiv constiinta, domeniul astral si domeniul cauzal al vibratiei gandului.
Stiintele fizice le permit sa creeze obiecte utilizand intelegerea vibratiei cauzale a gandului, vibratia sunetului si alte stiinte celeste. Dar daca vor sa se afle aici fizic, vor veni cu o nava materiala si in trupuri. Le vor utiliza pe acestea, desi se afla la un nivel spiritual care le permite sa fie aici intr-o stare subtila - tot asa cum oameni pot calatori si ei spiritual astazi.
Oamenii au abilitatea de a fi intr-o stare spirituala si de a vedea locuri indepartate, dar tot e placut sa te urci intr-o masina si sa vezi muzeul Smithsonian, in trup fiind!
De asemenea, nu uitati ca multe nave au la bord mai curand umanoizi robotici si biomasini decat fiinte extraterestre propriu-zise, din motive de securitate.
Prin urmare, exista non-localitate relativa, iar tehnologiile asociate cu aceste stari relative si frecvente energetice difera, desi reprezinta un continuum al realitatii. Este ca diferenta dintre un Model-T(automobil produs de Ford 1908-1927) si un BMW seria sapte. Exista elemente comune si totodata deosebiri - unele dintre aceste deosebiri fiind foarte evidente.
Explorarea Cosmosului fiind practic nesfarsita - si nu dopar cea a Cosmosului tridimensional fizic. Odata cu evolutia civilizatiilor, acestea descopera taramul astral si apoi nivelurile sale mai subtile, dupa care cauzalul, care si acesta are niveluri mai mult sau mai putin subtile. Treptele sunt practic nenumarate si fiecare are aplicatia sa, tehnologiile, stiinta, etc.
Din exoerienta mea, exista o grupare interplanetara si interrasiala extrem de organizata, care conduce si planifica orice are de-a face cu civilizatiile extraterestre ce stabilesc contact cu o lume noua ca a noastra. Totul este foarte bine ordonat; nu exista anarhie spatiala.
Chiar si la nivelul nostru de evolutie, dispunem cel putin de aparenta unei cooperari internationale si a unei organizari pentru calatorii internationale aviatice si altele asemenea.
Exista misiuni diplomatice interplanetare foarte functionale, care controleaza si coordoneaza interactiunea cu Pamantul si care activeaza de foarte mult timp, cu siguranta inainte de istoria inregistrata a umanitatii.
Oamenii au atins, in cazuri individuale, cel mai inalt nivel de evolutie posibil - pentru orice creatie. Dar din punct de vedere colectiv, omenirea lasa de dorit. Potentialul umanitatii este egal cu potentialul oricarei specii din univers. Capacitatea noastra de a evolua in fiinte cu o constiinta elevata si cu o spiritualitate superioara, cu o structura sociala corespunzatoare, este egala cu a oricarei civilizatii care a existat sau va exista vreodata n Univers. Faptul ca inca nu am ajuns acolo inseamna doar ca nu am ajuns la capatul calatoriei noastre.
De aceea eu cred ca viata pe Pamant si umanitatea propriu-zisa sunt foarte apreciate, iubite si protejate, observate si ingrijite. Se asteapta cu nerabdare ca noi sa ne maturizam curand si sa renuntam sa ne mai paruim ca niste fiinte gregare si instinctuale, si sa incepem sa traim civilizat.
A venit timpul ca aceasta sa se petreaca, iar pacea sa fie stabilita in mod permanent. Prin permanent, ma refer la mii, zeci de mii, poate sute de mii de ani neintrerupti de pace si spiritualitate inalta.
Aceasta epoca face parte din ciclul universal care prezinta ramificatii pe Pamant si pe alte planete. Pot exista planete care se afla la un nivel similar de deavoltare cu al nostru sau sunt chiar mai putin dezvoltate tehnologic decat noi. Dar trebuie sa intelegem urmatorul lucru: ciclul incare ne aflam este unul de pace universala pe Pamant si in ceruri - pe Pamant si in tot Cosmosul. Traim in vremuri cu potential maxim - si pline de provocari maxime...
Oamenii ar trebui sa fie optimisti in privinta capacitatilor noastre. Nu suntem inferiori, dar nici superiori, in raport cu orice alta specie inteligenta din Univers. Suntem perfect egali, pentru ca in noi, casi in ei, este cuprins intregul Univers. Fiinta umana dispune de un potential uimitor de inaltare spirituala completa, de realizare a existentei divine si tranpunere in practica a tuturor noilor stiinte de granita uimitoare, comparabil cu al oricarei alte fiinte din Univers.
Civilizatriile extraterestre care se afla aici au, cu certitudine, scopuri si functii specifice. Unul dintre acelea este de a putea interactiona deschis cu oamenii care sunt dispusi sa o faca si sunt pasnici in relatia cu ei. De aceea a avut initiativa CE-5 un succes atat de mare. Orice efort de a contacta pasnic extraterestrii este foarte apreciat de acestia. Pentru ca, haideti sa fim sinceri, din sase miliarde de oameni de pe glob, nu sunt prea multi care stiu despre aceasta si, dintre ei, un numar foarte mic este dispus sa faca ceva concret si pozitiv pentru a-i contacta. A venit timpul ca umanitatea sa stabileasca, in sfarsit, un contact pasnic."

(Steven Greer ADEVARUL DEZVALUIT DESPRE EXTRATERESTRII BENEFICI)

Niciun comentariu: